göster ama elletme polıtıkasını uyguluyorum benı ıhya edersenız bende sızı ıhya ederım ona gore linc gyrısımlerını brakıp bana uslu uslu seyhlı bdler ekleyın dıleyın benden ne dılersenız keyıflı okumalar cnm :canim: ustekı zatı muhterem gıbı kapaklara takılmayıp emek verdıgm kıtapların degerını bıldıgın ıcın sonsuz tesekkur:canim:
vaaay laf sokuyoruz ha öyle olsun bakalım bende bir koşu melahata gitmiştim sende şeyhli bd kaldımı diye ama neyse:füü:
Canım kitap için tekrar teşekkürler,ben gidip okuyayım biraz gerçi nickin altında kapakkopat kraliçe:füü:yazıyo ama ben kitap okumayı tercih ediyorum:zuhaha: kapakkopatlık için ayrıca sana teşekkürler
emeğiniz yüreğiniz dert görmesin yavrular:canim: ben mi takmışım bu lakabı:füü: doğrudur, bi şey değil sansürcüler başı serra:hih: kapakları kendine saklıyo diyorum, sonra nankör oluyorum anacım, sustum tıp:füü::zuhaha::zuhaha: aysecim sende şeyhlileri göstermezsin serra nasılsa haremde ilgilenemez:füü::füü::zuhaha:
ne cabuk geri dön geri dönnnnnnnn:kzgn: tum sozlerımı gerı alcam sen bana okumadıgm seyhlı b.d bul yeterkı:Lv: hem aşkolsun hıcmı hatırım yok :'( duygusal kopata baglandımff: gıt oku ben senın ısın emek verıp bd duzenlıym sen benı lınc et bır bdyı fazla gor sonra oku:'( bu arada fecı yakıstı kıtapkopat kraliçe:zuhaha:
yerıme olup kapaklarla goz banyosu yapmaya can atıyorsun dımı ama benı kendınle karıstırma duzenlerken sadece dıkkat ederse farkedıyorum kapağı sızın gıbı kapak kopat degılım uzmanlıgım seyhkopatlık keyıflı okumalar
bu konuda anlaşmıştık zaten, kesinlikle kapakları farketmiyosun:füü: o nedenleki kapakları farkedemeyecek bi konumda olmak istemezdim:füü::füü::zuhaha::zuhaha::zuhaha: