en sinir oldugum kadin ve erkek tipi..hadi erkek diyelim ki dogasi itibari ile böyledir..kadina ne oluyor? tek amaci sadece yasamaksa eger illa koynuna mi girecek adamin..al birini vur ötekine:kzgn: emegin icin cok tesekkürler clondike
Çok geçmiş olsun arkadaşım. İlginçtir biz bu kadar stres yapıyoruz bu meme verme konusunda ama bazen hayat öyle bir yola itiyor ki yapacak hiçbir şey kalmıyor. Kızım işe başlamam gerektiği için 2,5 ay emdi. Sonra işte anne sütü depolama dönemi başladı. Bu yüntemle 4 aya çıkarabildim süreyi ancak. Çok zordu. Aletleri sterilize etmek için masamın altında minik bir ocak kaynıyordu...:zuhaha: Erkek yoğun bir fabrika... Biberona sütü aktarmak ayrı dert (işlemin normal adını yazmadım.:$) Akşama kadar saklamak ayrı... Kız büyüdü. Her şey normal. Oğlum kalp hastası doğunca ücretsiz izinle falan 9 ay emzirdim. Bir şey fark etmedi. Kalbine yaradı mı bilemem. Yaşama şansı düşüktü. Süt çare mi oldu bilmiyorum. Kesin olarak bildiğimse mamadan azıcık içip uyuyan çocuk anne sütünü biberona alıp deneme yaptığımda hepsini içiyordu... 6 aya kadar su bile vermedim. (Gerçekten doktor su da var anne sütünde demişti. ) Allah yardımcın olsun. Senin sağlığın daha önemli şu anda. Ne diyorlar uçakta hostesler... Kabin basıncı düştüğünde önce kendi hava maskenizi takın sonra çocuğunuzunkini...