Ah Clondike ah, çok üzüldüm. Hiç bir sözün seni avutamayacağını, yarana merhem olamayacağını bilerek susuyorum... Sadece şuna inanıyorum Allah sevdi Allah aldı, Mekanı cennet olsun inşallah... Eşim sağlık ocağına giderek aile dr.muzla görüştü ve ilaç yazdırdı, Kayınvalidem eczacı o yüzden bana en düşük dozlarda, süte az reaksiyon edecek bir iki ilaç almaya başladım. Yarın acilden Kulak Dr'una ulaşmaya çalışacağım, hoş yüzümü görünce ilk sırayı vereceklerine inanıyorum. İlk Kızımda tecrübesizdim, su azalması yüzünden hastaneye yatırılınca mecburen 5 gün suni sancı verilmiş, sabah akşam doğumhanede yatmıştım. O süreci hatırlarsan yeme içmeden kesiliyor insan... Ben de sütten kesildim, hem bebeğime bir şey olacak hem de canlı doğum vakaları kilitlenmeme sebep oldu, 0 sıfır açılma ile zorunlu sezeryene alındım. Süt gelmeyince de direk biberonla beslenmeye geçtik. Bu yüzden 2. kızımla ki dr'un en az 2 sene hamile kalamazsın direktifine rağmen 9. ayda hamile kalınca süt verme konusunu saplantı haline getirdim. Verdim ama ne diyeyim Allah'ın dediği oluyor. Anne olmak fedakarlık ve sürekl endişe etmekmiş meğer... seygiyle ve sevenlerinle kal...
Aslında tencere-kapak örneğinde olduğu gibi birbirlerini bulmuşlar; para için ve paranın elde ettikleri için her yol mübahsa yaşanacaklar bellidir. Ne diyelim alan razı, satan razı ise Görev bilinciyle vermiş olduğun emeğe çok teşekkür ediyorum.