Ya yapmayin böyle fosilim canim o yunanli degildir.. Sen inanma canim yok yunanli yok ..Simdi derin nefes al arkadasim..Söyle en derininden.. bitti gitti.. Aysekoc paylasim icin tesekkürler... emeginize saglik..
Bir issiz ada birde yunanli:füü: Simdi Ayse'm bu yunanli komsu armatördür dimi Hani gemisi filan batti ve ya kacirildi adaya geldi korsanlari ariyor bizim kizcagizda gariban saftirik ahhhhhh:kzgn: benden ne senaryolar cikar amma kiymetim bilinmiyor:zuhaha::zuhaha: Ayse'm emegine, bana ithaf eden gönlüne, tarayan güzeller güzeli prensesine :Lv::gül::gül:
bende bir parça iskoç alabilir miyim varsa yada italyanda olur :Lv: ve ayrıca niye kimse bana ithafta bulunmuyor cok kırıldım :kzgn::hih:
Canim araplar senin olsun :hih: ne yapayim onlari bak petrol icin birbirlerini kiriyorlar:zuhaha::zuhaha: Eevet canim beni düsünen önem veren canlarim sayesinde iki ithaf aldim hindi gibi kabardim :gül::saygilar: Tekrar tekrar tesekkürler öpüyorum ikinizide:Lv::Lv:
fosilllim sendeki bu armötör sevgisi tamamen duygusal dimi... kizcagiz saskin üzgün birde pesinde yunanli komsu..... komsu komsunun külüne muhtacdir dimi.. kötü komsu adami ev sahibi yaparmis... sen simdi ana fikri bul ben buralardayim canim...