KATHIE DENOSKY KARA SIMSEK Kırmızı Dizi KARA ŞİMŞEK'İ ÖYLE HERKES TERBİYE EDEMEZDİ. HELE HELE BİLE BİR KADIN... AMA İYİ TERBİYE EDİLİRSE MUTLAKA ŞAMPİYON OLACAKTI KARA ŞİMŞEK. JJ. AD SEÇİLMİŞTİ ONU TERBİYE ETMEK İÇİN AMA KİMSE ONUN BİR KADIN OLDUĞUNU BİLMİYORDU O ZAMAN. HEM DE NE KADIN... ÇİFTLİK SAHİBİ FLİNT MCGRAY BU KADINI BİRÇOK ERKEK KOVBOYUN ARASINA SALAMAZDI. BU NEDENLE ONUNLA BİZZAT İLGİLENMEYE KARAR VERMİŞTİ. JJ.AD TÜM TAHMİNLERİ ALT ÜST EDEREK KARA ŞİMŞEK'İ TERBİYE ETTİ. FLİNT MCGRAYI DA... Açılmış İçerik: http://www.mediafire.com/?3d32ialhj9gddej
sevgili yelken bizimle süper kitaplar paylaşıyorsun ismi merak uyandırıcı senden rıcam konuyu acarken başlığa dıkkat etmen ve kapak resmını konuya dahıl etmen kıtabı ındırdım ıcınde kapak goremedım konuya eklıcektım arka kapak ozetınıde koyarsak super olur tekrardan emeğine sağlık :canim: ben hala dunku paylastgın kıtabın etkısındeyım
kitabin ismi bana yillar önce seyrettigimiz diziyi hatirlatti..Nostalji güzel eminim kitap da cok güzeldir paylasim icin cok tesekkürler...
konusunu okuyunca kesınlıkle okucağm bdlere ayırdım yelken özelliklemi secıyorsun farkındayım ekeldığın bdler hepsı bırbırınden guzel tekrardan emeğine sağlık kapak ve özet içinde teşekkürler