Kopyala-Yapıştır Yaparken En Son Ne Kaldı? Buraya Yapıştır...

'Forum Oyunları' forumunda ysnbrcn tarafından 13 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

1. DaRkBlooD

DaRkBlooD Anne'sinin bidenesi (:

Ağlarım yağmur düşünür seni
    Kapı açık... gir içeri

2. Asi

Asi New Member

Emin olun şu ömrümü kümeste geçirmeyeceğim.
    Sizin içine girmeye korktuğunuz suda ben can buluyorum. Zira sizin aksinize ben yüzebiliyorum.
    Benim meskenim ummanlar. Benimleyseniz, siz de ummana dalın. Yok değilseniz, karışmayın ve kümesinizde kalın.

3. DaRkBlooD

acaba biraz naz mı yapsak???

4. Love story

Love story Member

Ağlamak için gözden yaş mı akmalı?
    Dudaklar gülerken, insan ağlayamaz mı?
    Sevmek için güzele mi bakmalı?
    Çirkin bir tende güzel bir ruh, kalbi bağlayamaz mı?
    Hasret; özlenenden uzak mı kalmaktır?
    Özlenen yakındayken hicran duyulamaz mı?
    Hırsızlık; para, malmı çalmaktır?
    Saadet çalmak, hırsızlık olamaz mı?
    Solması için gülü dalından mı koparmalı?
    Pembe bir gonca iken gül dalında solmaz mı?
    Öldürmek için silah, hançer mı olmalı?
    Saçlar bağ, gözler silah, gülüş, kurşun olamaz mı?

Victor Hugo---
    Şaşırtıcı :):):)

5. Giallo Rosso

Giallo Rosso New Member

Anlayacaksın okuduğunda, Hüzünlerim eğitildi çünkü; Kalbinin anaokulunda, Hataydı bırakmak sana korkusuzca, Aşkımın çocukluğunu... (Ceyhun Yılmaz)

6. DaRkBlooD

Banamı cellat olacak kelimeler . [c=5]Ramazan Odabaşı & Sibel Odabaşı.[/c]

7. apoenzim

apoenzim New Member

gizemserenay - yanıık

8. Tuana

Tuana <b>p!yaN!sSt</b>

PÜf herkes de şiirleri güzel sözleri mi en son kopyalamış:D:D

Güveçte Porsiyonluk Çiftlik Kebabı

9. DaRkBlooD

10. :gipsy:

:gipsy: New Member

Dünyadaki eski yerleşim alanlarını ziyaret etmek - en son bu kalmış :p

11. erva xp

erva xp <b>"masalcı"</b>

:glmsm2::glmsm2::glmsm2::glmsm2:
    bu kalmışXDXD

12. Zuzu

Zuzu <b> " inatçı zuzu " </b>

iyiliksever oldugunz icin herkesin size adil davranmasini beklemek; vejeteryan oldugunuz icin boganin size saldirmayacağini sanmaya benzer... (:)

13. NySa

NySa <b>●»ѕнєкєя«●</b>

Lynne Ewing-Ay Kızları Serisi

14. Zuzu

Zuzu <b> " inatçı zuzu " </b>

Mami | Lütfen

15. aleren

aleren <b>Lazkopat Kartaliçe 2</b>

Yemin ediyorum delisin !

16. Ser_reS

Ser_reS <b>ŞeyhKoPat_Kartaliçe</b>

buk@ sesin gelmiyor hatlarda sorun var:p

17. Scream.

Scream. New Member

Msn adresim kalmıştır. :D :D

18. koke

koke New Member

Isabella bugun 10 yaşına girıyordu. Renee ve Charlie Bellanın okuldan arkadaşlarıyla kaynaşmasını amaçlayarak küçük bir doğum gunu partisi düzenlemişlerdi. Küçük kız pekte halinden memnun görünmüyordu. Çünkü içine kapanık kimseyle konuşmayan bir çocuktu. Bella için saçma bi partiden sonra sıra hediyelere gelmişti. Paketleri açarken annesi kutuların üzerindeki isimleri okuyarak Bellanın paketleri açmasını bekliyordu. Bir çogundan saçma oyuncaklar çıktı son paketi uzattıgında Bella beklentiyle annesine baktı. Renee kaşlarını kaldırıp;
    -Üzerinde isim yok tatlım. dedi. Bella kutuyu eline alıp inceledi, siyah parlak hediye paketiyle kaplanmış bi paketti. Bu Bellanın merakını arttırdı. Çünkü bu güne kadar gördüğü bütün hediye paketleri canlı renklerden olusuyordu. Paketi yırtarcasına açtı içinden yine siyah üzerinde kilit olan bir defter çıktı. Bella gittikçe meraklanıyordu. Defteri açmadan önce etrafına baktı. Renee ve Charlie partiye gelenleri yolcu ediyorlardı. Tekrar deftere odaklandı ve kilidi açtı. Şaşırtıcı olan defterin sayfalarıda siyahtı ve içinde hiçbirşey yazmıyordu. Bella sinirlendi. bu nasıl bir hediye diye düşündü. Diğerleriyle beraber hediyeleri kucakladı ve odasına çıktı.
    ...
    Bella bugun 17. yasını kutlayacaktı.
    Genç kız her sabah oldugu gibi erkenden uyandı ama yataktan kalkmak istemiyordu. İçinde nedensiz bi sıkıntı vardı. Biraz daha yatak keyfi yaptıktan sonra kalkmaya karar verdi. Bu sırada odasına göz gezdirdi. Sağ tarafındaki pencereden gelen ışık odayı aydınlatıyordu odaki duvarlar mor renkteydi. Annesi ve babası bu renge ne kadar itiraz etsede bella o an böyle istemişti. Aslında koyu renkleri fazla sevmezdi ama o an içinden bi ses bu renk olması konusunda diretmişti. Yatagın sol tarafında siyah bir berjer vardı. Tam karşısında siyah gardorabı onunla bitişik olarak küçük bir kitaplık ve pencereyle gardorabın arasında yine siyah çalışma masası. Yatakta yavaşça doğruldu, kafasını umutsuzca saga sola salladı.'burayı hangi akılla dekore ettim ben. acilen değişiklik şart' dedi ve yataktan kalktı. Yataktan kalktıgı anda gök gürüldedi ve camdan gördüğü kadarıyla sanki hava birden karardı ve eski haline geldi. Genç kız çocuklugundan beri gök gürültüsünden korkardı. Benim saçmalıklarım diye düşündü omzunu silkip banyosuna dogru ilerledi. Aynada kendine baktı yesil gözleri biraz solgun görünüyordu ama takmadı. Bugunkü partiyi hatırlayıp yüzünü buruşturdu. Bu parti Alice'in zoruyla olucaktı. Banyodaki işlerini hallettikten sonra solugu gardorabın önünde aldı.
    Dar lacıvert kotunu ve onun üstüne buz mavisi bluzu geçirdi ve converselerle işi tamamdı. Çantasını eline alıp kitaplıgının yanındaki panoda asılı olan ders programına göz gezdirdi. Bir adım saga kayarak kitaplıgının önünde durdu. Gerekli olan şeyleri çantasına koyarken gözü 7 yıl önceki dogum günü hediyesine takıldı. Bu güne kadar hiç kullanmamıştı. Daha sonra saçma bir dürtüyle o defteride çantasına attı. Çantasını boynuna astıktan sonra merdivenlerden sekerek indi. evi yine krep kokusu sarmıştı.
    -Gunaydın dedi sakince genç kız, anne ve babasından da aynı sakinlikte bir günaydın duydu.
    'Size afiyet olsun ben okulda bişeyler atıştırırım' diyerek erkenden evden çıktı.Kapıyı kapatırken kapı komşusu olan Lisa'yı gördü. Lisa'ya el salladı.. kapının önünde Lisa'yla dır dır yapmak istemyordu nedense Lisa ona fazla saf geliyordu. Arabasına binerek okula dogru sürdü. Yaklaşık 20 dakika sonra okulda parkedicek yer arıyordu. Fazla kalabalık olmayan bir yere parketti ve arabadan indi.Etrafa göz gezdirdi ve kendi arkadaş grubundan kimseyi göremeyince zaten daha erken diye düşünerek boş banklara ilerledi. Sakin olan taraftaki boş banklardan birine oturdu. Müzik dinlemek için kulaklıgını aramaya başladı, kulaklıkla beraber defteride çıkardı belki bişeyler karalamak iyi gelir diye düşündü. Kulaklıklarını kulagına taktı ve defterin kilidini açtı. Uzun zamandır bu defterle ugrasmamıştı. Ama bugun bir his defteri.. 'herneyse bunları düşünmenin sırası değil ' dedi kendine.
    Bellanın Agzından...
    Defterin kilidiyle ugraşırken kafamda birsürü şey vardı.dersler,alice,parti,,aptal defter. Bunları kafamdan atıp biraz sakinleşmeyi amaçlayarak defterin kapagını açtım ve açmamla öylece kalakaldım.
    Defterin ilk sayfasında çok güzel bir elyazısıyla' İSABELLA SWAN' yazıyordu. Yazı kan kırmısıydı. Şaşkınlıktan ne yapabilecegimi bilemedim.Ellerimin titremesine aldırmayarak sayfayı çevirdim. Az önceki kadar büyük olmasada yine kırmızı ve el yazısıyla 'SEN SEÇİLMİŞ KİŞİSİN' yazıyordu. Birden yagmur atıstırmaya başladı. Telaşla defteri kapatıp arabamdan hiç eksik olmayan yagmurlugumu almak için harekete geçtim. Arabaya hızla yururken içimdeki korkunun nedenini çözmeye çalışıyordum. Birden fazla abarttıgımı düşündüm ya birisi benimle dalga gecmek için yaptıysa bunları? Arabaya binip kapıyı kilitledim. Tamam bu biraz paranoyakça oldu ama şuan umrumda değil. defteri tekrar açıp ilk iki sayfayı çevirdim. 3. sayfada normal yazı boyutlarında bir paragraf vardı heycanla okumaya başladım.
    "Şuan da kafanın çok karıştıgının farkındayız -piccolo demone- (küçük şeytan)
    ama bize inanman lazım. Sen bizdensin. Sana herşeyi anlatıcak olan kişiye ulaşman hiçte zor değil. Tek yapman gereken aşagıda yazan adrese gitmen. .
    Sakın korkma, asilik ruhunda var unutma sen bizdensin ve sen göremesende biz hep senin yanındayız..
    Paragrafı okur okumaz hemen adrese gitmek istedim. En azından biri benimle oyun oynuyorsa bile ona haddini bildiricektim..
    Ben düşüncelere dalmışken camım tıklandı ve ben irkildim. Bu tabiki Alice'di. Camı açtım ve bıkkınlıkla suratına baktım.
    -Hadi ama bana öyle bakma bu gece çok guzel olucaak. dedi gözlerimi devirdim o ise umursamadan devam etti
    -Bu geceki image meker'ın benim tatlım kaçış yok dedi 32 diş moduna geçerek. Gözlerimi devirdim yagmurlugumu elime alarak arabadan indim.
    -Tamam bu gece itiraz yok istediklerini yapıcam. dedim
    Önce ellerini çırptı ve sonra da bana öpücük gönderdi. Gözlerimi devirip sınıfa ilerlemeye başladım.İçimden 'Tamam şimdi değil ama yarın ilk işim şu saçma defter meselesini halletmek olucak' dedim.

Kardeşim kopayalamış sanırsam. :D :D : ahaha :D

19. inziva

inziva New Member

boşş

20. SonKorsaN

SonKorsaN New Member

Ne Kαdαr Yαşαyαbileceğini Biliyor musun..? O Hαlde Sαrıl Sevdiğine, Son Nefesin Gibi...
    [Marquez]

Bu Sayfayı Paylaş