██ Küflü Günlük ██

'Serbest Kürsü' forumunda Zuzu tarafından 25 Mar 2010 tarihinde açılan konu

1. Emma

Emma New Member

Sevgili Günlük
    üste mesajı bulunan sevgili biricik arkadaşımı şimdi sende şahit
    olacağın gibi defalarca davet ettim, gelmiyor
    :dil:

2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

inşallah inşallah diyorum günlük....:Lv:

3. Emma

Emma New Member

Sevgili Günlük
    Bilgisayarlarımıza pisi diyen sevgili biricik arkadaşım bu mesajında
    Sör Vır yazmış, bende anlamadım bu nedir nedir dedim
    server mış
    ilahi plcim aklınla bin yaşa:canim:

4. Emma

Emma New Member

Sevgili Günlük
    Yine ben,
    Öncelikle sana gelebilmek için çok yol katediyorum bilgin olsun,
    Önce pisi açılıyor, sonra net, sık kullanılanlar, küflü, sonra yeni mesajlar, oradan e kitap derken genel kategoriye tıklıyorum, oradan da serbest kürsü eğer yolumu kaybedip küflü geyiğe gitmediysem sonuç buradayım işte
    birde son günlerde facebook da yaptıklarım, yan tarafta bizim bd yazarları çıkıyor, es kaza zamanın birinde Sharon Sala'yı eklemişim, o da doğum günümü filan kutlamıştı, düşünceli yazarımız. Şİmdi de bugün Lynne Graham çıktı yanda bende istek yolladım, biraz önce kabul etmiş, diyorum ki tez zamanda İngilizce öğrenmeliyim ki biri merak edip günün birinde sende kimsin derse anlayabilip cevap yazayım:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

5. Emma

Emma New Member

Sevgili Günlük,
    Spora başlatıldım bilgin olsun. :(

6. Pl1

günlük olarak cevap veriyorum :sak sak::sak sak::sak sak::canim:

7. alkane

alkane Well-Known Member

Sevgili günlük;
    Bugün temizlik yok :Yihu:yemeğimde var:Yihu: kızlarda akıllı durursa biraz kitap okuyacağım:Lv:
    Ama......
    Pazar tezgahındaki kiraz satan adamı iyice bir dövmek istiyorum:kzgn::kzgn::kzgn: ne kadar çürük varsa onları vermiş ve kızımda durmadan söyleniyor "anne bunlar hep kötü tadı yok neden aldın bunları" deyip duruyor.Sanki ben bilerek aldım.:hih: Ama haftaya ben o adamın burbundan getirmezmiyim:dil:

8. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

sevgili günlük ,bugün mübarek regaip kandili küflü ailesinin bütün fertlerinin kalplerindeki
    dilek ve duaları kabul olsun,

Gül Güzellik olsun sevene,Değer Lütuf Olsun Bilene,
    Çile sevap olsun çekene,
    Sabır Kurtuluş olsun sabredene,
    Ufkumuz Cennet olsun,
    Regaip Kandiliniz mübarek olsun.

9. Emma

Emma New Member

Sevgili Günlük
    herkesin kandili mübarek olsun

10. alkane

alkane Well-Known Member

Sevgili günlük
    Bugün küçük kızım 2 yaşına girdi:Lv::Lv: ne kadarda çabuk büyüdü;) umarım sağlıkla nice yaşlar görür inşallah yavrularım:Lv::Lv::Lv:

11. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

sevgili Alkaneciğim küçük kızının doğum günü kutlu olsun, allah sağlıklı ve
    mutlu bir ömür versin sizlerle birlikte anneye,babaya ve topluma hayırlı bir evlat
    olarak büyüsün inşaallah, sevgiyle kucaklıyorum canım,:canim::canim:

12. Pl1

nice mutlu yıllara Alkaneciğim.. umarım torunlarını seversin:Lv:

13. Emma

Emma New Member

nice nice yaşlara alkane'nin minik kızı
    en sevimli zamanları, büyükten biliyorsundur seneye inatçılığa başlayacak, kişiliğini bulma çabaları içinde seni hırpalayacak, :p

14. alkane

alkane Well-Known Member

Amin inşallah :canim:İyi dileklerin için çok sağol :Frnds:

Amin inşallah pelem :Lv:sende belkide yakın zamanda torunlarını seversin :p

Evet haklısın en sevimli zamanları ve en kareketli dönemleri:help: Benimki şimdiden herşeye hayır diyor:eek:ff: ve kendi bildiğini okuyor :kzgn:

15. alkane

alkane Well-Known Member

Ayyy günlük canım çıktı bugün (aslında yarın olmuş bile):zuhaha::zuhaha:
    Kızlarla öğleden sonra dışarı çıktık ,gidiş o gidiş eve saat 8 de zor soktum onları:help: sonracıma üstlerini değiş ellerini yüzlerini yıka diş fırçala derken saat 9:30 da hepimiz yattık.O kadar yorulmuşum ki bende uyumuşum onlarla ve yeni kalktım(onlar uyurken yat uyusana dimi) biraz kitap okuyayım bari.....

16. Emma

Emma New Member

Sevgili Günlük
    Plcim beni yeni bir göreve daha atadı.
    Bu durumda çılgın aranjör, tozlu arşivin dağınık memuresi (toparlayacağım bir de arşivi nasıl olacaksa), şimdi de kitap ekleme bakanı oldum. Kitap ekleme bakanının görevleri arasında kapak tasarım, seri araştırmacılığı, okuyup yorumla beraber kitap ekleme (bazen kaytarıyorum çaktırmayın) görevleri var,
    Günlük
    aramızda kalsın ama pl1 beni kandırdı sanırım bakan filan deyip, kitap ekleme memuresi de olabilir mişim aslında

17. Pl1

görev görevdir :p benim günlük olarak bir sürü görevim var biliyorsun bak buralara da yetişip cevaplar yazıyorum forumdaki işlerimin üstüne birde kitap tarama düzenleme :p

bakanlık görevini bırakmayı düşünüyorsan onu bilemem valla yeni bir bakan bulacağımdan emin olabilirsin:cool:

canım arkadaşım:Frnds::canim::Lv::gül: (yağcılarda inecek var)

18. Pl1

sevgili günlük kitap eklemeden sorumlu bakanım ani bir kararla tatile çıktı ve tüm işleri bana devretti sanki kendi işim azmış gibi....:p

birde üstüne üstlük kendisini kandırıp balkonda çay kahve içme teklifime olumlu cevap vermeyen eniştemle Datça'ya gidiyor.... hemde bensiz sonrada :':)'( sende gel diyor ben yalnız ne yapayım oralarda... o gelecek bizimkiler gidecekler :':)'(

Yalnızım

19. Pl1

Sevgili Günlük bu gidişle Datça'daki evimin resmini çok bekleyeceğiz bari kumsalın resmini sizlerle paylaşayım :p

20. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

selam,
    ne berbat bir gün değil mi ? Şiddetli baş ağrısıyla uyanmak ve hala devam eden baş ağrısından dolayı nefes alamamak. Bugun çabuk geç lütfen! Fazlaca kötü hissediyorum kendimi..
    İçim sıkılıyor, sadece uzak durmak istiyorum. konuşmak istemiyorum kimseyle.
    Nefes almalıyım diyorum!
    Nefes!
    alamıyorum.
    bugun geç hadi lütfen.
    çok mutsuzum-
    huzursuzum-
    ...

Bu Sayfayı Paylaş