██ Küflü Günlük ██

'Serbest Kürsü' forumunda Zuzu tarafından 25 Mar 2010 tarihinde açılan konu

1. tantana

tantana Well-Known Member

otobüsün en güzel kızı kıyafetimi süzdü..yalnız durakta ilk gördüğümde yüksek topuklu ayakkabısıyla yürüyemediğini farketmiştim.yani çakma madonna.şimdik kıyafetimle ilgilenmesi iyi mi kötü mü?nedir bu dilemmanın cevabı ey ahali...

2. ekabir16

ekabir16 New Member

bence beğendi nerden aldığını merak etti gerçi ben sadece süzmem nerden aldığını sorarım

3. tantana

tantana Well-Known Member

enem ekabir neden ortalıklarda yoksun sen de??

4. siraculrabia

siraculrabia New Member

Bugün günlerden yine hüzün günüydü...Hava kasvetli bir o kadar da huzurluydu...Evet , evet...Ben kasvetli havaların kasvetli insanı...
    Hayat hiçbirşeyi umursamadan ,kulak ardı yapana güzel sanırım...
    Hayat halbuki herkese güzel olmalı....Öyle değil mi...
    Hayatın bir dengesi söz konusu ,Bu denge ya alır başını götürür...Ya da oldugun yerde sayıklatır durur...Ben bu denge de ikincil olanı seçtim sanırım...Olduğum yerde sayıklamaktayım...Her daim..Demlendim artık bütün hırçınlıgım bir o kadar da sakinliğimle...Ne tuhaf değil mi hem sakinlik hem de hırçınlık...Gün içerisinde ikisinide yaşamaktayım.... Her sakinliğimde bir dem vururum insanlara susar,susar sadece susarım....Ya hırçınlıgımda önce kendimi sonra da hakeden ya da hak etmeyenleri yıkarım...Kötü bir ahlak belki benimkisi...Ama bana ben olmayı öğretebiliyor her ikisi...Ben yalnızları oynuyorum yine odam da yalnız...Sadece Mevla var yanımda , sadece Mevla......
    Sadece KALB ACIR!!!!!

5. siraculrabia

siraculrabia New Member

Biliyor musun mesaj kutucuğu Bugün benim doğum günüm...Günlerden en güzeli :) Tabi benim için....Doğduğum gün bugün...Allah'ın beni dünyaya imtihanıyla şereflendirdiği gün...İyi ki doğdum :) ...Hadi şanslısın...İlk kutlayan sen oldun...İyi ki doğumumun ilk saatlerinde yanımdasın be kutucuk......
    Sadece KALB ACIR....

6. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Günlükten cevap, doğum günü en içten dilekleri ile kutluyor siraculrabia. :zuhaha::zuhaha:

Dipnot: yanlış anlama günlük olarak insanlara cevap vermeyi çok seviyorum ve doğum gününü en içten dileklerimle kutluyorum.:gül:

7. zipper

zipper quae nocent docent

İmtihanın kolay ve mutlu olsun,imtihanın boyunca da sevdiklerin yanında olsun,,nice senelerin olsun iyi ki doğmuşsun;)

8. siraculrabia

siraculrabia New Member

Doğum günümü kutlayan Zipper ve pl1'e sevgilerimi iletiyorum...Teşekkür Ederim...

9. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

sevgili gunluk birkac gundur aydindayim
    bilmiyorum burda yasayan arkadasimiz varmi ama ben il olarak yasanabilir ve guzel buldum...
    en garip karsiladigim sey ise dolmustan inerken ucreti vermek :D

10. Emma

Emma New Member

çok ilginç,
    dolmuş olayı
    aydından yazın geçmiştik, hatırlamıyorum ama, sanırım yemek yemedik orada ondan hatırlamadım

11. zipper

zipper quae nocent docent

ilginçmiş gerçekten,o zaman tüm mesafeler aynı para ,öyle mi?

12. Pl1

bende Datça'da dolmuşlara şaşırmıştım. burada ne kadar gidersen git aynı parayı ödüyorsun orada ise gittin mesafe kadar ödüyorsun aslında güzel yöntem.

13. bermer

bermer Well-Known Member

Aydın çok modern bir şehir. Ben Nazilli'de şaşırmıştım hiç bu kadar çok yaşlı insanı bir arada görmemiştim... 10 evin kapısını çaldım, 8'i 60 yaş üstüydü...Gel de bunlara seminer de sağlıklı beslenmeden bahset... :)

14. Özgür

pl1nde dedigi gibi ayni para degil inerken nerde bindigini soyluyosun :))
    muhim degil bize bahsetmen daha faydali olabilir bermer :D aydin sehirlesme olarak bence guzel ve dedigin gibi modern o yuzden bahsetmeden gecmiyim dedim kuflude :)

15. bermer

bermer Well-Known Member

No problem Admin :)

5 sene Road Show yaptım, Türkiye'de güneydoğu hariç bir çok şehirde resmi & özel çalışarak semt semt gezmişliğim, kapılarını çalıp evlerine girmişliğim vardır. Türkiye güncel sosyo ekonomik haritasını bile verebilirim.:zuhaha:

Temsil ettiğim şirketin ürün yelpazesini beslenme uzmanlarıyla akıcı bir metne dönüştürerek sahneye çıkıp ortalama 300 kişiyle 2 saat show (seminer çok sıkıcı, hem de kuru bir kelime :)) yapmış biri olarak konuşmak kolay, mesele uygulamada:zuhaha::zuhaha:

Nazilli ile ilgili olarak konuştuğum kişilerin açıklaması, "sakinliği ve temiz havası nedeniyle hem emekli şehri olarak tercih ediliyormuş hem de yaşayanların ömrünü uzatan bir nevi zaman akışını yavaşlatan bir havaya sahip olması" olarak dile getirilmişti... 500 liraya rahat geçinirsin denmişti bir 5 sene önce...O zamanlar bunun 10 katını kazanan biri olarak şok olduğumu hatırlıyorum..:zuhaha::zuhaha:

16. eun sung

eun sung Well-Known Member

Sosyo ekenomik haritamız ne zamn hazır olur arkadaşım bekliyorum ...:Lv::Lv::Lv::Lv:

17. bermer

bermer Well-Known Member

Birim maliyetleri minimumda tutmak için doğru kitleye ulaşmalısın, bunun içinde bölgeni analiz etmeli, belirlediğin kriterlerle nokta atışı yapmalısın... Bir zamanlar desturumdu...:zuhaha::zuhaha:

Eun Sung'cuğum vermem veremem :zuhaha::zuhaha: İl ilçe gerekirse köy söyle konuşayım...:zuhaha::zuhaha:

Sevgili Günlük,
    gelmişken içimi dökeyim. Bu kış hazırlıkları beni bitirecek, tarhana faslı daha 20 gün sürer, daha turşular var yapılacak, azmettim bu sene salatalık çok yapacağım geçen sene bir onu yapamadım sonra arandım durdum...:zuhaha::zuhaha:

Şaka maka büyük kız kreşe başlıyor, tuhaf duygular içindeyim. Bakıp bakıp bunu nasıl yapacak, şunu nasıl yapacak diye dertleniyorum. Bir gitsin arkadaşları olsun, onlarla vakit geçirsin o arada konuşmayı da öğrenir diyorum, sonra daha çok küçük kalsın daha yanımda diyorum. Gidip geliyor gönlüm, anne olmak sürekli endişe sahibi olmakmış anlıyorum... O kreşe çabuk alışacak da benim alışmam çoook uzun sürecek...:eek:ff::eek:ff:

18. Özgür

Günlük iki gündür tatil gibi eğitimin üzerine iş mesaisi hiç çekilmiyor ve resmen işten kaçıyorum...:( Neyse artık alışıcaz :)

19. Pl1

günlükten cevap rapor al :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

ben özelde çalıştım 21 sene rapor bile alamaz sürünürdüm hastalıktan, sizler şanslısınız.:)

20. bermer

bermer Well-Known Member

Bende işte sinirlenip duvara yumruk atmıştım, sağ elimi iki yerden çatlatmışım. İşyeri hekimi önce 3 gün sonra yönlendirmesi ile 1 haftalık rapor çıkarttırmıştı. 10 gün raporluyum ama müdürüm insan kaynaklarından gelen uyarı mailine rağmen çalıştırmış, üstelik atelli elle araba kullandırıp sahaya çıkartmıştı...

Bizim departmanın en güzel zamanları müdürün erken çıktığı veya gelmediği günlerdi...

Kadın hamileliğinde bile son ana kadar çalıştı, bizi de annelik iznindeyken yapılacak işlerin tamamını yaptırdıydı, kaytarmayalım diye haftada bir de evinde toplantı yapıyorduk...

Hııyyk... inşallah, şu saatten sabaha kadar kabus görürsün Berna...:dil::dil:

Bu Sayfayı Paylaş