Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. sibel-

sibel- Member

Günaydınlar
    Ben İstanbul dayım bermer ve süper bir sabah uyandım içim şenlendi,14 C ve güneşli:bye:
    Curium link için teşekkürler,yayını yakalamak için elimden geleni yapacağım :)
    Nur tanesi,teşekkür ederim yerimi çok sevdim ,minderimi kalın tutmaya çalışacağım :D
    Muhteşem yüzyıl ı seyretmiyorum,başlarda bakmıştım, filmde herkes birilerinin kuyusunu kazma peşinde,birde içim acıdı bir osmanlı padişahını o şekilde izlemekten :eek:ff: kibir ve şehvet ten gayrısı yoktu,geçenlerde eşim izlerken kulağıma bir sözü çalındı şok oldum ,eğer gerçekse osmanlı boşuna yıkılmamış dedim,-ben yeryüzünde Allah ın gölgesiyim-Diğer dünyaya karışmam,bu dünyada bana kulluk edeceksiniz den başka anlam çıkaramadım ki çok üzücü.:eek:ff:

Günaydın Pl1 ,teşekkür ederim ,gerçektende çok hoş buldum ,sımsıcak ve çok neşeli bir ortamınız var,katılmaktan çok memnunum :Lv:

2. gülüm

gülüm Member

günaydııınn,

bermerim sabah sabah içim, gözüm, gönlüm aydınlandı, sesi ve şarkıyı sorma, farkında bile değilim, iyiydi galiba :zuhaha:

"nerden buluyor bu kadın bu cevherleri?" dedim ama allah için paylaşıyorsun bizimle, sağolasın arkadaşım...:p

sibel-, hoşgeldin...bakma ben de battı- çıktıyım buralarda...beni de sağolsun nurtanem dürter, "nerdesin? aloooo!" çeker, vicdan yaparım, şu kızı merakta bırakmayayım diye gelirim, sonra herkesi özlediğimi farkedip, kalırım...çok içten sıcacık sohbetleri kıskanırım, dalarım aralarına, hiç ayrılmamışım gibi kucaklarlar...en büyük hayalim, bir gün hepsiyle yüz yüze tanışıp, gerçekten türk kahvesi (!) içmek... bu arada sofra başı sohbeti için eklediğin kavuklu amcaların resmini görünce bir kahkaha patlattım ki ofiste sorma... mesai saatinde gel de açıklı şimdi bu durumu, ekrana bakıp da ticari yazışmalardan böyle bir esprinin çıkmayacağını herkes biliyor...:zuhaha:

sanıyorum hepimizin ortak noktası seslerimizin güzelliğiymiş :D...

küflü billur sesler topluluğu gururla sunar...
    düğünde sahneye çıktık, bizden ingilizce şarkı istedilerdi hatırladınız mı kızlar?
    kolum kırık, askıya alınmış bak bak yine de sahneye çıkmışım:p

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=eZKVkxoztms"]http://www.youtube.com/watch?v=eZKVkxoztms[/ame]

3. bermer

bermer Well-Known Member

:zuhaha: :zuhaha: Ben de şu kloş etek giyenim be canım, hem tombişliği bana benziyor hem de jartiyerle o elbise daha seksiydi ama acilen sahneye çıkınca sanırsam uygunsuz bir yerde bırakmışım... ;) :füü: :zuhaha: :zuhaha:

4. zipper

zipper quae nocent docent

Ooo buralar şenliklenmiş ne güzel olmuş,bir gece kuşumuz daha varmış demek ki,tekrar hoş geldin Sibel-,sohbetim sarmaz diyerekten kendine haksızlık etmişsin görüyorum ki;) ikramlar için de teşekkür ederiz,yemeyi ve yedirmeyi seven tipleriz,çok makbule geçti o yüzden :D Burda birbirimizi görmezsek özleriz,kısa zamanda çabuk kaynaştık,seni de aramıza dahil etmekten mutluluk duyacağız emin ol .
    Arkadaşlar anlatmışlar gerçi radyo yayınlarımız meşhurdur ,belki PLcim bu ara yapar bi tane de mi ablaa :füü: buraya istek bırakabilirsin

http://www.kuflu.com/forum-oyunlari/114496-kuflu-forum-haftanin-hit-10unu-seciyor.html

Ayrıca buraya da bekleriz ;) Forum Oyunları senden güzel şeyler çıkacak eminim ben ,son olarak şunu demek istiyorum

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=c5wERsLzv9M]Sefarad - Kız sen İstanbulun neresindensin? - YouTube[/ame]

Bu arada lafı uzatmışım Günaydın Küflümmmm :Lv:

5. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

bu ara ne zaman yayın yapmak istesem kimseler olmuyor yapmayacam bende küstüm işte

6. zipper

Aaa Aaaaaaaaaaaaaa:saskin::saskin: ama ama ablaaaaa:'(

7. nur tanesi

nur tanesi New Member

Pelem ben bugün söz veriyorum (doğal afet olmazsa, elektrik yada net gitmezse, çat kapı misafir gelmezse), yayını severek vede özleyerek dinliycem..
    Nolu, nolur, nolur yap, ne zamandır dinleyemiyorum.. Hem kulaklarımda paslandı iyice..
    Hem sen hepimizin paylaşamadığı ( onlar savaşsınlar dursunlar, ben zaten biliyorum sen benimsin bir kere) biricik Pelemizsin, kırmazsın bizi.. ..

8. zipper

Kendimi feda ediyorum o zaman üzülerek,ben bugün yokum Plcim ama sen yine de yayın yap,madem küseceksin :eek:ff:

9. Pl1

yarın kızlar yarın sevgililer günü özel yayını yapacam size söz

10. zipper

wooaaavvvvvvv ablaaaaa ,sürprizle geleceğini biliyodumm:Lv::Lv::Lv:70 80 'ler yabancı mı çalacaksın yoksaaa?

11. Pl1

yarın gündüz en güzel aşk şarkıları ile buluşmaya ne dersiniz ....

yer küflü radyo dj inşallah pe le

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=KEpDuN2Erc0]Tanju Okan - Aşkı Bulacaksın - YouTube[/ame]

12. eun sung

eun sung Well-Known Member

küsemiyorum zaten anında tepki veriyorsun .....:Lv:

ben hiç diyet yapamıyan biri olarak negromsuz asla diyorum ama sana diyet konusunda yardım edebilirim yemek istediklerini yememen gerekenleri senin yerine yiyebilirim nasıl fikir ???:füü::füü:

Hoşgeldin aramıza her daim bekleriz artık.....:Lv:

yoldaş hoşgeldin ben de çalışmaya başladım inanmazsın .....:Lv:

Bu arada istanbul derken niresi sen de bir istanbuldaşsın o zaman süper ben de istanbuldayım.....

yazık adama diyesim geldi bermerim ama senin ses tonun çok güzel nasıl o kadar kötü söyliyebiliyorsun ki kulak ses algılama sıkıntısımı var onun üzerine gidelim .....:Lv:

Plm sen radyo yap ders çalışırken süper olur benim için sonra sıkılıp bırakıyorum dersi radyoyla beraber çalışırım hem ..... Sabırsızlıkla bekliyorum yarını ......

Hepinizi seviyorum küflüdaşlarım musmutlu günler dilerim.....

13. ela86

ela86 Well-Known Member

merhabalar canlar hoşbuldum tekrardan

sibel sende aramıza hoş geldin
    yoldaş bende başlıyacağım inş

radyo yarın mı plm süpersin

14. sibel-

sibel- Member

Hoşbuldum zipper,teşekkür ederim :)
    Malesef korktuğum gibi zamanında cevaplayadım :( Sabahtan beri ancak fırsat bulabildim,umarım mesajım bitmeden rahatsız edilmem bu seferde :(
    Afiyet şeker olsun :D
    Çok güzel karşılandım hepinize tekrardan teşekkürler:gül:
    Elimden geldiğince katılmaya çalışırım diğer konularada.Ama seni hayal kırıklığına uğratmak istemesemde pek espiri yeteneğim olduğu söylenemez herhalde:$
    Malesef ne Sarıyer ne de Bebek Pendik tenim :zuhaha: Ama bazen Erenköy-yada Bakırköy ede yakın hissediyorum kendimi :help::zuhaha:

Çok çok hoşbuldum Gülüm:Lv:
    teşekkürler :)
    Kavuklu amcalar resmi amacına ulaşmış ama yanlış yerde :zuhaha: umarım büyük sıkıntı yaratmamıştır sana :$
    Ahh evet evet o düğünü hatırlamazmıyım:füü:Hatta önceki hafta tatil köyünde aynı performans sebbeyiyle çiçek niyetine atılan bir elma sebebiyle incinmişti kolun,benimde bir yerlerim icinmişti ama neyseki belli olmuyordu :füü:

Jartiyer konusuna şimdi hiç girmeyeyim,ama ileride belki yad ederiz :saygilar::zuhaha:
    Bende siyah elbiseli esmer olanım,performansın göz bebeği oldum,neredeyse yine çiçek yağmuruna tutlacaktık sayemde :füü:

Bende takipteyim ,yakalayacağım umarım :)

Bende çok hoş buldum,teşekkürler :)

15. Pl1

yarın acil bir işim çıktı yayın olmayacak kusura bakmayın :(

16. gülüm

gülüm Member

canın sağolsun Pelem...

sevgililer günü yaaaaaaa, anlarız halden...:zuhaha:

kem küm, kızmadın di mi?:$

17. eun sung

eun sung Well-Known Member

Tam da gününde acil iş süper :Lv: Her zaman radyo yu bekleriz biz sabırla plm.....

18. zipper

Sağlık olsun abla, senin için ne zaman uygun durum ve vakit olursa biz hep burdayız zaten iyi akşamlar küflüm :)

19. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

küflüm iyi akşamlar,

pelem kolay gelsin o zaman

20. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

buyrun arkadaşlar akşam kahveniz benden

Bu Sayfayı Paylaş