Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. gülüm

gülüm Member

bermerim oooyyy oyyyy gözlerim oynadı yerinden:)
    ben 'Yoomiso' muyum acep? olmak için nereye başvurulur? form doldurmam, kayıt ücreti ödemem de gerekir mi? :zuhaha:
    yoksa ben zaten, Yoo'nun gülücüğü içinde miyim?:cool:

evet o fotoğrafları görmüştüm, bence de çok yakışmış... gülüşe bakar mısın yaaaav:kz:

BİG'i özellikle izlemedim, eleştirileri kaldıramadım sanırım :p ama yeni filmini bekliyorum, alt yazısı bir süre daha çıkmasa da olur benim için, zaten dram-trajedi kaldıracak havada değilim...yani şu an izleyemezdim, çok mu bencilim?:$

şarkıları dinlememiştim, La Song'a bayıldım....teşekkürler..

2. bermer

bermer Well-Known Member

BIG asker dönüşü için güzeldi ama hikaye biraz havadaydı... nasıl desem Gong Yoo kaynaklı değil, o çok inandırıcı idi bence... Gerçekten bir bedende iki ayrı kişiliği, o ruhu yansıttı... Başka biri onun kadar iyi olamazdı... Değişim muhteşemdi, ya o bedende çocuğun olmasını istemedim önce sonra Dr'u beğenmedim.. yani iki arada bıraktı beni.. :D :D

İzlemedinse bile o askerlik sonrası muhteşem vücudu için izle... Ben askerlik öncesi ve sonrası diye resimlerini paylaşmıştım buralarda eskilerde mesela... :D

Genelde adonise, baklavalara bakarım amma velakin bunda sırt üst kaslarına hasta oldum, şöyle ellerinle çızıktıracaksın var yaaa.. ;) :zuhaha: :zuhaha:

3. zipper

zipper quae nocent docent

Günaydın küflü...

4. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

5. bermer

bermer Well-Known Member

Günaydın küflü...

6. nur tanesi

nur tanesi New Member

Günaydın ve herkese iyi pazarcıklar... sefanız çok, çayınız kahveniz bol olsun...

7. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Selam.. Geldim..Kaçıyorum…
    Bir süredir evde değilim…Hafif bir asosyallik durumu hasıl olunca , iki kelime edeyim bari dedim.. İmdat yani..
    Eski mesajlara fazla bakamadım.. Bu yüzden gördüklerime topluca; hastalara şifa; ben şifa dileyene kadar iyileşenlere „Kendinize dikkat edin .“; taşınanlara „Hayırlı olsun.“; yeni gelenlere „Hoş geldiniz.“; farketmediklerime de „Kusura bakmayın.“ diyorum..
    Evime bir döneyim var ya , size “Anonim´i gönderdikleri yerden bir daha geri getirmesinler .“ dedirtene kadar ortalarda dolaniciiim ..Valla…

Edit1: Bermer; gözlüklere tez zamanda alisir senin bebek; merak etme Yakın zamanda bütünleşir bile..Unutup öyle yatabilir; hatta büyüsün biraz, unutup duşa bile girebilir.Hem hipermetropluk gözleri olduğundan iri gösterir.Şanslı yani bir yerde.. Demem o ki : Gözlüklerimize dokunmayın..Yaşasın dörtgözlerin kardeşliği..#direngözlük..

Edit2: Lazer göz ameliyatlariyla ilgili ufak bir bilgi…İşin tıbbi tarafına girmiyorum hiç, o sağlıkçıların işi.( Aaa..Herkes kendi işini yapsın canım..) Ama teknik olarak, yöntemler, özellikle son dönemde , inanılmaz gelişmiş durumda arkadaşlar..Fs-Laser Keratom, klasik LASIK,yeni nesil mikrokeratom(AMADEUS II),cok ileri numaralarda (mesela – 10 Dpt. ve üstü)göz içi mercek uygulamaları, yaşa bağlı yakın görme kusurlarında presbiyopik laser uygulamaları falan.. Çok uzatıp pazarınızı rezil etmeyeyim..Yalnız eğer niyetliyseniz, ön muayenelerin doğru düzgün yapıldığından emin olun..Her göz, lazer operasyonlarına uygun değildir..Kornea kalınlığı, göz ekseni ölçümü, göz topografisi, ameliyat öncesinden başlayan antibiyotik damlalar falan gibi uzunca bir listesi var..Bazı yerler finansmanı daha ucuza getirmek için bunları önemsemiyorlar.. Her şeyde olduğu gibi bu tür operasyonlarda da risk var ama ucuz olsun diye bu risk faktörünü daha da yükseltmenin alemi yok..Ve tabii bu tür ameliyatların çocuklarda ve çok genç yaşlarda yapılmadığını da belirtmek lazım..
    Edit içinde edit: Aynı şekilde kontakt lenslerin de çok erken yaşlarda (15 yaş ve öncesi..Tabii 15´indeki adama bunu anlatmak nasıl olur bilemem . Bkz. Unutanlar için ergenin kullanma klavuzu ) takılmaması öneriliyor..Eğer ki gözde fizyolojik bir sorun yoksa ( alerji, kuruluk vs.) , aşırı hareketli ya da tozlu bir ortamda çalışılmıyorsa (bahçe işleri vs.) ,hijyene dikkat edilebilecekse (temizleyici solüsyon kullanmak), zaman zaman (akşam, hafta sonu) çıkarıp dinlenme amaçlı gözlük kullanabilmek gibi şartlar sağlanırsa, özellikle ileri derece göz bozukluklarında lens, görme kalitesini artırır.Çünkü göz , kendine yapışık durduğu için lensi kendi görme sisteminin içinde kabul eder, ona göre uyum sağlar, öyle odaklar..Bu sayede göz objeyi doğru boyutlarda ve uzaklıkta (gözlüğe nazaran) algılar.Gözlük ise ek bir sistemdir..Kalındır ve gözle arasında hava tabakası bulunur.Bu da gelen ışığın farklı bir noktada odaklanmasına sebep olur..

Edit3: „Askere giden çekiğin sırma saçlarına asker traşı da yapıyorlar mıymış?“ diye bermer´e sormak istiyorum..Keh keh.. Öhöm .. Ne o havadaki ?? Bermer´in meşhur uçan tekmesi mi??

Edit4: Mesaj aldı başını gitti..Nasıl toparlayacağımı bilmiyorum..Bu yüzden saçmalıyorum..Boşuna bu entry beş saniye içinde kendi kendini yok edecek diye beklemeyin.Gözünüzü kapatıp unutmaya çalışın..

Mutlu akşamlar…Sahiden kaçtım.Ama dönüşüm muhteşem olcek. Nıhahahhnıahaaahaahah

8. nur tanesi

nur tanesi New Member

İyi akşamlar....
    Ömürsün anonim sen yaa, tatlı bir meltem gibi estirip gidiyorsun...
    Tez gel, hep gel... bekliyoruz bak...

9. meleksi

meleksi Well-Known Member

anonim canım..gözlerimiz seni arıyordu..dön..çabuk dön..

ama güzel iftiraydı bermerim..:D kabul et..:D

iyi akşamlar kufluler..

10. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

iyi akşamlar küflüm...

11. zipper

Hoş geldin anonim,güle güle anonim :D iyi akşamlar Küflü :)

12. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi akşamlar,

anonim dört gözle bekleyeceğiz döneceğin günü çabuk gel

13. bermer

bermer Well-Known Member

:D :D Süpersin Anonim, neredesin diye aranıyordum ama profil gezmek pek adetim değil, çaşmadım kapını, evde oturmayı seviyorum ya ondandır... :D

Özleniyorsun dön gel çabucak, iki lafın belini senle kıralım... Göz için açıklamalarına teşekkür ederim, baban da mı göz doktoru be anacığım diyeceğim, araştırdıklarımı çok güzel özetlemişsin...

İyi akşamlar Küflü Canlar...

Curium neredesin? Sesin soluğun çıkmıyor, iyi misin ?

14. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm
    daralıyorum bu ara ya of

15. zipper

Aaaa noldu eloşumm ,buralardayız biz biliyosun değil mi;)

16. curium

curium Primus inter pares

iyi geceler küflüm,

Bermerim iyiyim sağlığım yerinde, sadece extra maximum ultra felaket yoğunum, arazi çalışmaları okul işleri vs vs vs fırsat bulursam bu gece uyumayı planladım. kendime kronik yorgun teşhisi koydum. ancak henüz bir tedavi yok :D :D arada kendimi arnavlayarak ödüllendiriyorum.(hastalığı bana da bulaştırdın ne diim :p )

17. ela86

ela86 Well-Known Member

biliyorum zipim sağolasın varlığınız rahatlatıyor zaten öyle net birşey yok ama ne bilim sıkılıyorum bu ara

18. zipper

iyi geceler :bye:​

19. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

gününüz aydınlık neşeniz bol olsun,
    günaydın küflüm

20. zipper

Günaydın Çitimm, günaydın Küflüm, güzel bir hafta olsun inş.:)

Bu Sayfayı Paylaş