Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. fatma20

fatma20 New Member

iyi öğleler küflüm
    geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler
    bir insan erken uyuyunca sabahın dört buçuğunda uyanır mı ya ben uyandım sabah sekize kadar ders çalıştım sonra uyudum 11 buçukta tekrar kalktım o zamandan beride iş gördüm şimdide bir saat dinlenip derse başlıyacağım

2. meleksi

meleksi Well-Known Member

Ben bezelye yaptim..yanina makarna yapicam..;)

3. bermer

bermer Well-Known Member

Makarna yapacağım sadece, dünden barbunya var...

iyi akşamlar Küflü...

4. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi akşamlar küflüm

dilekleriniz için sağolun daha iyiyim ama sesim yok
    hepiniz iyisiniz umarım yemekler yendi mi afiyetle :)

5. zipper

zipper quae nocent docent

Çorba, mantar sote ve bulgur pilavı vardı bizde de. Hayırlı akşamlar küflü:)

6. alkane

alkane Well-Known Member

İyi akşamlar:)

Anne Kıymeti

1 Yaşında: Sizi sütüyle besledi. Geceleri ağlayarak teşekkür ettiniz!

2 Yaşında: Size yürümeyi öğretti. Sizi çağırınca odadan kaçarak teşekkür ettiniz!

3 Yaşında: Size itina ile yemekler hazırladı. Başınızı çevirerek teşekkür ettiniz!

4 Yaşında: Elinize rengarenk kalem verdi. Duvarları çizerek teşekkür ettiniz!

5 Yaşında: Sizi cici kıyafetlerle süsledi. Çamur birikintisine girerek teşekkür ettiniz!

6 Yaşında: Okula götürürken "Gitmeyceeem!" diyerek teşekkür ettiniz!

7 Yaşında: Size top aldı. Komşunun camını kırarak teşekkür ettiniz!

9 Yaşında: Size dualar öğretti. Siz herseferinde unutarak teşekkür ettiniz!

12 Yaşında: Arkadaşınızla sinemaya götürdü. "Sen burada oturma!" diyerek teşekkür ettiniz!

15 Yaşında: Senelerdir zararlı TV izlemenizi istemedi. O evde değilken hepsini izleyerek teşekkür ettiniz!

18 Yaşında: Okul masraflarınızı hep karşıladı. Sizi üniversiteye götürdü. Arkadaşlarınız alay etmesin diye, kapıda vedalaşarak teşekkür ettiniz!

20 Yaşında: İş hayatı ve kariyerinizle ilgili sizi yönlendirmek istedi. "Sen ne bilirsin, ben senin gibi olmayacağım!" diyerek teşekkür ettiniz!

23 Yaşında: Diploma aldığınız gün, size gururla sarıldı. Avrupa seyahati için para isteyerek teşekkür ettiniz!

25 Yaşında: Düğün masraflarınızı karşıladı. Mutlu oldu, çok duygulandı. Siz uzaklara giderek teşekkür ettiniz!

30 Yaşında: Bebek bakımı hakkında fikir verdi. "Artık bu ilkel yöntemleri bırak!" diyerek teşekkür ettiniz!

40 Yaşında: Sizi arayıp akrabanızın düğününü hatırlattı. "Anne işim başımdan aşkın!" diyerek teşekkür ettiniz!

50 Yaşında: O hastalandı, hafta sonu görmeye gittiğinizde mutlu oldu. Ona; "Yaşlılar çocuk gibi nazlı olur" diyerek teşekkür ettiniz!

Derken birgün öldü?..

Şayet hala sizinleyse, hiç olmazsa ona bir daha sarılın...

7. zipper

Alkaneem:'( :'( fena yerden vurdu bu yazı :eek:ff:

8. gülüm

gülüm Member

sabah çitlenbik'in kahvaltısını kaçırdım, üstüne siz türk kahvesi de içmişsinizdir di mi?

iyi akşamlar küflüm...

makarna gecesiymiş mübarek, bizde de vardı, yanında zeytinyağlı kabaklı-nohutlu oturtma bol acılısından...yedik bitti bile valla...

yarın iş yerinde önemli bir gün, içimde bir his yeni bir dönem başlayacak diyor benim için... dua edin arkadaşlar...hayatım boyunca hırsa kapılmadım hiç, azimle hırs arasındaki ince çizgiyi aşmamaya özen gösterdim...yarınki işi alırsak şirket olarak, önüme yeni hedefler koyacağım, daha azimle çalışmam gerekecek...yılmayıp kendime inanmaya ihtiyacım var sanırım arkadaşlar...

alkane anneme sarılamam şu an ama sanırım onu arayıp bütün bunlar için teşekkür ederim şimdi...yarın için hayır duası da alırım hem...yazıyı paylaşma zamanlaman bu kadar isabetli olur...

seviyorum sizi arkadaşlar ya...

9. zipper

Allah azmini ve hırsını hakkında hayırlı olacak yönde arttırsın Gülüm, yılgınlıklara kapılmazsın inşaallah :)

10. zipper

iyi geceler :bye:​

11. nur tanesi

nur tanesi New Member

Gülüm,İçimden bir ses senin istediğini alacağını ve bu işi başaracağını söylüyor.. :)
    Bu iş oluncada bize burada tatlı ısmarlayacağını söylüyor :füü::füü:.. Canımmı çekti ne!!..Fırsat kolluyorum sanki bende?..

Umarım Mevlam yar ve yardımcın olur, tüm dileklerin gerçekleşir..:gül:

12. bermer

bermer Well-Known Member

Ühüüüüüüü... Uzaylım bittiiiii, hemi de nasıl bittiiii...:Lv::Lv::Lv::Lv::sak sak:

vaay vaaaaay dedim senaristi öpçem... dedim ben di mi Nur, aşk... enerji... vaaay vaaay...

Türkçe çevirisi gelsin tekrar izleyeceğim 20 de çok ağladım 21 de de... ama yav bu nasıl güzel bir bitiş beee... aşkın enerjisi bu be...kalbin atmadığı yerde ömür geçse ne olur ? :)

Gülüm, inşallah işi alırsınız ve de sana faydası çok olur, yorulursun ama gelişirsin de...

Uzaylım benim...:Lv::Lv::Lv: Nur artık bendeki algı böyle sende ? :D :D

13. ela86

ela86 Well-Known Member

alkanem ne yaptın canım ya gözlerim doldu zaten annemden yarın ayrılacağım bir süre çok zor geliyor daha da üzüldüm ama :(

iyi uykular canlar

14. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Günaydın küflüm,

gülüm hayırlısıyla dileklerin gerçekleşsin canım başarılar.

15. nur tanesi

nur tanesi New Member

Günaydın,
    Bermer ben akşam 20. Bölümü izledikten sonra umutsuzluğa kapıldım..
    Korelilerin dizi sonlarına pek güvenemediğim içinde, kalbim dayanmaz diyede izlemeyi ertelemiştim...

Senin mesajını okur okumaz öyle keskin bir dönüş yaptımki görmelisin...
    Işınlandım resmen... Doo minjon'a rakip olacaktım nerdeyse...
    Güzel bir final olmuş, beğendim bende... Çevirisi yapılınca tekrar izleriz artık...

Teşekkürler, sen olmasan kaçıracaktım bu güzelliği...

16. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

günaydın kızçeler...

hayırlı cumalar

17. bermer

bermer Well-Known Member

Tünaydın,

Nur, finalin ne anlatığına dair beyaz dizi severlere bak... Çeviri geldi bir yere, indiriyorum.

Güzel bir Cuma olsun herkese... :)

18. zipper

İyi günler Küflü , Hayırlı Cumalar :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=KWXTJU24CC8&feature=share]Little kid tries to cheat on running, loses anyway - YouTube[/ame]

19. nur tanesi

nur tanesi New Member

Bermer,Son bölümü tekrar izlemek için girdiğimde sürpriz oldu banada..
    Kaçırırmıyım hiç fırsatı.. Yalnız çocuklara kızarmış sulu gözlerle yemek hazırlamak zorunda kaldım..
    _Anneee sen niye ağladın?..
    _Önemli bir şey yok yavrum, sadece duygulu bir dizi izledimde...
    _ Hııı??...
    _ Ama çocuklar çok acıklıydı...

Allahım!.. bu dizinin yüzünden ne hallere düştüm...
    Çocuklara yakalanmasam iyi olurdu..Alışık değiller benim bu hallerime..

20. alkane

alkane Well-Known Member

Selam küflüm ve hayırlı cumalar:)

Gülüm hakkında hayırlısı olsun canım:)

Bu Sayfayı Paylaş