Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi uykular canlar

2. curium

curium Primus inter pares

:rzl::rzl::rzl:

doktora gitmişler canım bi sorunu yokmuş sizin kız biraz huysuz demiş sadece. (kuvvetle muhtemel babasına çekmiştir :D aramızda kalsın ;) ;) ) tavsiyelerini aynen şu an iletiyorum kendisine (canlı bağlantı ile :D ) ama kendisi süpürge ve saç kurutma makinesi sesine sıcak bakmadı kendisi sevmezmiş kolik müziğin ne olduğu hakkında ikimizinde bi fikri yok bir bilen olarak google amcaya sorma hakkımızı kullanmak istiyoruz ama adını sevmemiş. (arkadaşım tam karadenizlidir sen de idare et canım ;) ) o zırlayan oyuncaktan aramaya karar verdiler. sonuç ne olur bilemiyorum. kendisi teşekkürlerini iletti. bende tabi :gül::gül::gül:

ama bnm haberim yoktu ki :':)':)'(

3. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Ah pelem ya radyoyu kaçırmışım çok üzgünüm:'( o kadar yorgun ve keyifsizdim ki saat 10 da yattım, yinede teşekkürler

4. zipper

zipper quae nocent docent

:D :D

Ah pelem ya radyoyu kaçırmışım çok üzgünüm:'( o kadar yorgundum ki saat 11 de yattım, yinede teşekkürler:gül:

Kopya yaptım Çitim,durumum aynen oydu çünkü de hayırdır sen neden keyifsizdin abla :eek:ff:

Günaydın küflüm,2 saattir ayaktayım,uzun bi gün olacağa benzer :D

5. fatma20

fatma20 New Member

iyi cumartesiler nasılsınız
    ben bu gün ev taşıyorum bir hafta kadar olamıyabilirim sağlıcakla kalın

6. zipper

Allah kolaylık versin Fatma, işleriniz rast gitsin , yeni evinizde de sağlık ve huzurla yaşayın inş.

7. çitlenbikk

kolay gelsin fatma

8. çitlenbikk

zipin evde kalıp yarım kalan örgüleri, dantellerimi bitirmek istiyorum kitap okumak çayımı demleyip
    keyif yapmak istiyorummmm evde kalmak istiyorummm ( zaten evde kalmışım dermişim):zuhaha::zuhaha::zuhaha:

9. alkane

alkane Well-Known Member

Tünaydın küflüm :)

10. nur tanesi

nur tanesi New Member

Merhabalar,
    Gece eşim aniden rahatsîzlandı.. geceyi acilde geçirdik...burası küçük bir kasaba olduğu için bizi Tekirdağa merkeze naklettiler... öğle sularında safra kesesi ameliyatına girdi...
    Çok şükür ameliyatı iyi geçti, şimdi iyi....
    Apar topar gidince hazırlıksız yakalandım... bir kaç parça bir şeyler almaya eve geldim... ama önce bir arkadaşa bıraktığım çocuklarımın yanına gidip onları bir dolaştım... ağlayıp yalvarıp duruyorlar bizide götür babamızın yanına deyip duruyorlar....onlara babalarının iyi olduklarını yakında evimizde olacağımızı anlatıp ikna etmeye çalıştım ama nafile... yanlarındayken dik durmaya ve neşeli gözükmeye çalıştım....bilmiyorum ne derecede başarabildim ....

İçin için kîzıyorumda eşime ne vardı planlı programlı bir şekilde yapsaydık şu ameliyatı diye...
    Her birimiz savrulduk bir tarafa...elim ayağım birbirine dolaştı iyice..
    Ertelemekle eline ne geçtiki sanki... sonunda olacağı buydu işte....

Bu gece ordayız ama yarını bilmiyorum... Dr. Muayene ettikten sonra söyleyeceklermiş...
    Bizim oy işimiz suya yattı bòylece.... memleketimize kimin hayrı olacaksa o başımıza gelsin, hayırlısı olsun.....
    Üzüntü, uykusuzluk ve yorgunluğa birde baş ağrîsı karıştı... birazdan çıkıcam evden...
    Dualarınızı istiyorum sizden....

11. zipper

Çok geçmiş olsun Nurtanesi, ertelemek sıkıntı olmuş,ama her şeyde hayır vardır.Allah beterinden korumuştur belki, acil şifalar diliyorum, üzülüp sıkılma canım.

12. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Geçmiş olsun Nurtanesi.Umarım en kısa zamanda iyileşip evinize dönersiniz sağ sağlim.

13. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

geçmiş olsun Nurtanem, acil şifalar diliyorum.

14. bermer

bermer Well-Known Member

Nurtanem, çok geçmiş olsun canım. Her şerde bir hayır vardır, sıkma canını, hayat plan program beklemez bazen... Olmasaydı ama olmuş, inşallah tez zamanda evceğizinin huzurlu ve rahat ortamına kavuşursunuz. Sağlıkla ayaklanacak inşallah eşin, Allah yardımcınız olsun...

15. curium

curium Primus inter pares

çok geçmiş olsun Nurtanem, telaş yapma sen herşey düzelir. :gül: toplum olarak yapımızda var bu bence. başkalarına gelince aman ihmal etme durum ciddi deriz iş kendimize gelince bugün yarın aman şu iş bitsin aman hava ısınsın derken son dk ya kadar öteleriz. sen sıkma canını inş. düzelir.

16. çitlenbikk

İyi akşamlar Küflüm,

Nur tanesi eşine geçmiş olsun canım

17. zipper

iyi akşamlar Küflüm :) Yarın için bir hatırlatma ;

Kavga etme
    Küfretme
    Hakaret etme
    Provake etme
    Sadece oy ver..
    .

18. alkane

alkane Well-Known Member

Geçmiş olsun Nurcum, Allah şifa versin canım :)

19. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi akşamlar küflüm
    hava çok soğumuş
    nurcum canım eşine çok geçmişler olsun çabucak iyi olup yuvanıza dönün inş
    zipim çok yerinde ve güzel bir hatırlatma oldu canım sağolasın

20. çitlenbikk

günaydın küflüm,

Bu Sayfayı Paylaş