Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

geçmiş olsun Meleksim ...

yuppi sonunda avatarım var hemde kendim yaptım nasıl olmuş kızlar :)

2. zipper

zipper quae nocent docent

Güle güle kullan abla :D

3. gülüm

gülüm Member

meleksi geçmiş olsun...teeee nerelere götürdün beni :zuhaha:
    güldüğüme bakma bilirim o acıyı..

ilk kızım daha 1 yaşında yoktu...bir gün yürüyüşten dönüyoruz, o pusetinde keyif çatıyor, ben kilo verme derdindeyim...neyse sokakta mis gibi bir koku var, pişi yapmışlar (buralarda öyle diyorlar, mayalı hamur kızartması) bugün gibi hatırlıyorum, "nasıl güzel kokuyor, yazık herkesin canı çekecek" deyip yürüdüğümü...
    1-2 saat sonra, sol göğsüm şişmeye, ağrımaya başladı...n'oluyoruz ya? durduk yere bu ne acı...dokunamıyorum...göğsümün üzeri dalga dalga kızarmaya başladı...geçer belki deyip sıktım dişimi...ikinci gün, yok dayanılır gibi değil, bebeği emziremiyorum bile :'(

anne,kayınvalde, konu-komşu sormaya başladım ne yapayım diye... biz de böyle bacım, doktordan önce büyüklere soracaksın :zuhaha:

sonunda
    kayınvaldem:"kızım senin nefsin bi şi çekmiş" dedi ....
    gülüm: :saskin: "bi şi" değil "pişi" o anne...
    kvaldeciğim: aaa canın "pişi" mi çekti senin?
    gülüm:evet, öyle diyorum ya anne, dün sokak mis gibi "pişi" kokuyordu...
    kvalde:e kızım, öyle durumda avcunu yala, göğsünü ovuştur...
    gülüm: :saskin: peki nasıl geçer bu...
    kvaldem:"pişi" yapacaz sana...ama önce bir soğanı zeytin yağında hafif kavurup ekmekle bir iki lokma yiyeceksin...
    gülüm::D

inanç mı, soğan doğal antibiyotik mi, allah mı acıdı, bilemiyorum ama soğanı yedikten 2-3 saat sonra ağrım azaldı, ikinci gün yok oldu...:D

itiraf:şimdi güzel koku alınca, nerede olursam olayım çaktırmadan avucumu yalıyorum, göğsüme sürüyorum...:zuhaha:

İkinci kızımda ayrı bir hikaye var...sütüm bebeğin emdiğinden daha çok gelmeye başladı...sıtma tuttu ağrı ve sancıdan...hastanelik oldum...sütü sağacaksın dediler...sağdıkça geldi...sağmayınca göğüs kanalları şişti...
    bak bunun da çaresi anneannemden geldi (canım benim ya, onu aramak 3-4 gün sonra annemin aklına geldi de ferahlayabildim)... eskiler böyle olunca, köyde göğüslerini tandırın ateşinin sıcağına tutarlarmış, sıcak kanalları yumuşatır sütün kendiliğinden akmasını sağlarmış...sıcak havlular koyup, sıcak duş aldım sık sık...sıcak su dolu küvet de işe yarayabilir bak, süt banyosu yaparsın :füü:
    tandır bulamayacağımıza göre :)

çocukları büyütürken çok kitap okudum, uygulamaya çalıştım, ama bunlar o kitaplarda yoktu meleksi
    yaşadıkça öğreniyor insan :D

4. bermer

bermer Well-Known Member

Geçmiş olsun Meleksi, bir düşün bakalım canın ne çekti 4-5 gün içinde, tv de görmüş olabilirsin, rüyada bile olabilir. Yanında bile bahsedildiyse süt çeker, yemeden geçmez... bundan sonra aklından geçerse hemen avucunü yala, işe yarıyor...

Anonim ben sana hoş geldin dememişım popişım... :) :)

Pl1'im ikizlere takke diyesim geldi :) evet canım sen söylemeden de biliyorum az sapığım... :)

5. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Meleksi´nin bebegi mi oldu dediniz???
    Yüzümdeki ifadeyi görmeniz lazim.. Koskocaman bir tebessüm olustu. Ay cok sevindim..
    Pl´m ,bos ver vitamini falan.. Insanin moralini yeni baslayan bir yasamdan daha fazla ne düzeltebilir ki??

Meleksi´cigim. Seni de esini de tebrik ederim canim..(Bak bi ciddilestim farkindaysan.. Sergei eniste falan demedim) Uzun, mutlu, saglikli , güzel bir ömrü olsun fistigin.

Cümleten hos buldum efenim..
    Bermer¦Ask olsun popisim.Ona mi takilacagiz allaaasen..Gönüller bir biliyoruz ..Yeter..

Iyi aksamlar bu arada herkeslere.

6. Pl1

onun adı terlik bikerem :zuhaha:

7. bermer

bermer Well-Known Member

Ne terligi kız, evirdim çevirdim bir sürü şey gördüm terliki göremedim... :D

Bak arkadaşlarınca kuma gömülmüş 90 60 90 ölçülerinde kızın üst bikini bölgesi açıkta kalmış sadece... şanslı bir şopar tarafindan kurtarılmayi bekliyor, 5 yapraklı yoncayi ödül olarak alacak... :zuhaha:

Eveeeet, dervişin fikri neyse zikri de odur... :zuhaha: :zuhaha:

8. nur tanesi

nur tanesi New Member

iyi akşamlar...

performans ödeviyle uğraşıyoruz bu aralar...arka arkaya geliyor bir gelmeye başladımı..
    birde bu sene daha dikkatli ve özenli yapıyoruz yoksa öğretmen en ufak bi şeye puan kırıyor..ozaman bizde üzülüyoruz..bir bitse rahatlıycaz...
    kesme işlemini oğlana bırakmıştım bitirmiş.... şimdi yanına gidicem....gelebilirse tekrar yanıza tekrar uğrarım....
    pelem sana her şey yakışıyor canım....güle güle kullan....

9. zipper

Kolay gelsin nurtanesi, iyi akşamlar küflüm :bye:

10. Pl1

bencede öyle ama hoca ne derse o olur galiba kadın çarığa benzetti :zuhaha::zuhaha:

11. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi akşamlar küflüm
    meleksi geçmiş olsun ya ablalar biliyor konuyu bizde öğrenicez inş çabucak geçer

anonim hoş geldin
    plm güzel olmuş avatarın

12. alkane

alkane Well-Known Member

İyi geceler:)

13. alkane

alkane Well-Known Member

14. zipper

Günaydın küflüm :)

15. bermer

bermer Well-Known Member

Günaydın Küflü...

16. gülüm

gülüm Member

günaydın küflüm...

uykum var hâlâ... önceki gece geç saatlere kadar oturdum, dün gece kitap okurken vaktin nasıl geçtiğini anlamadım...sanırım uykusuzluğu kaldırmıyor artık bünyem ...yaşlanıyor muyum ne?:eek:ff:

17. fatma20

fatma20 New Member

iyi öğleler küflüm
    17 gün kaldı sınnava ve ben hala çalışamıyorum

18. Pl1

iyi öğlenler küflüm ;)

19. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

İyi öğlenler canlar dün küflüye hiç gelemedim internetim sorunlu hiç açamadım neyse bu gün kavuştuk iş yerinden yazıyom benden haber alamazsanız merak etmeyin,
    herkese kolay gelsin,
    pelem terliğin çok şık aslan olduğun renginden belli

20. zipper

Özletme Çitimm :)

Bu Sayfayı Paylaş