Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. zipper

zipper quae nocent docent

Ahhahhahh herkesten bunu duyuyorum yav :D uyudum ablacım ama azcık :)

2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

iyi akşamlar kuflum...

3. zipper

Hayırlı akşamlar :)

4. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Günaydın küflüm

5. zipper

Selam küflüm...Yorucu, gürültülü bir gece yaşadık dün,üst kattaki dayımlara saat 23.30 civarı hırsız girdi.O kadar gürültü yaptılar ki; noluyo diye kapıyı açıp bakınca kasayı taşıyan 4 kişiyle karşılaştım.Beni görünce 3ü kasayı olduğu yere bırakıp kaçtılar biriyle öyle bakışırken adam elini beline atınca korkup kapıyı kapatmışım,ne biliim silahı mı var napıcak! Derken kaçıp gittiler,polisi aradık,dayımları aradık geldiler...evde ellemedik yer bırakmamışlar.parmak izi ,ifade verme dönüşte de temizlik derken hiç uyumadan günü bitirdik. İnsanlardaki cesaret inanılmaz 4 kişi birden bir evden kasayı çıkarmaya çalışmak...hem ön kapıdan hem de herkesin balkonunda oturduğu bir saatte.....Daha neler göreceğiz kim bilir ??

6. ela86

ela86 Well-Known Member

Iyi günler küflüm
    zipim geçmiş olsun korkmuşsundur ya insanların cesareti gerçekten şaşırtıcı hem de mübarek günde
    crium hepimizin gönlünde geçen olur canım inş

7. bermer

bermer Well-Known Member

Amanın Zipper, çok geçmiş olsun.... Verilmiş sadakan varmış Canım, gündüz eve giren o cesaretle ne yapmaz, Allah korumuş.. Ondan yoktun sen demek dün akşam...

Tedbirli olun bir süre daha bence...

8. curium

curium Primus inter pares

zipzipimm geçmiş olsun canım. şimdi gördüm ben yazdıklarını. sizler iyi olunda gerisi ömeli değil.

9. zipper

Sağ olun kızlar,bi müddet tetikte olucaz artık Bermer, Allah kötü niyetli insanlara fırsat vermesin ..iyi geceler küflüm :bye:

10. bermer

bermer Well-Known Member

İyi Geceler Küflü,

11. zipper

Günaydınnnn , hayırlı cumalar :D

12. Pl1

Günaydın hayırlı cezalar...

Geçmiş olsun zipim dediğin gibi ya silahı olsaydı Allah korusun.

13. çitlenbikk

günaydın hayırlı cumalar,

geçmiş olsun zipper, allah korumuş,

14. zipper

Sağolun ablalarım :mjk: Plm ne cezası :D

15. ela86

ela86 Well-Known Member

Iyi akşamlar küflüm
    yarın büyük gün sınava girecek herkese başarılar allah yardımcımız olsun dua edin bizlere canlar

16. çitlenbikk

sınava girecek arkadaşlara başarılar

17. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Güzel haberlerle gelirsin umarim Ela.. Eun ve senin disinda baska kim girecek bilmiyorum ama diger arkadaslara da basarilar..Egitimli insanini bu hale düsüren sisteme ve o sistemin sorumlularina da diyecek bir seyler var ama burasi yeri degil iste..
    Zipper .. Ne olmus öyle? Vay be kardesim.. Delirmis insanlar.. Gündüz vakti, ahlagi falan gectim, korkulari, cekinmeleri de kalmamis.. Hirsizliga kilif uyduran beyinler ortalikta dolaniyor iyi mi? Normal degil bu durum..Gercekten… Verilmis sadakan varmis sahiden..
    Mutlaka karsilasmissinizdir.. Hani devamli espri yapacagim diye bir taraflarini yirtan tipler vardir. „Saat kac?“ diye sorarsin… „Kacmamis yerinde duruyor.! „ Ahhhahaahhaaaay! Espri yaptim, espri yaptim ..
    Konsoloslukta onlardan birine rastladim bugün.. Isim bir bes dakika daha uzasaydi „hiyaaaa!!“ nidasiyla üzerine ucacaktim.. Nüfus bürosunu yusuf bürosu olarak olarak söyleyip,esprisi icin alkis bekleyen sempanzeleri rica ederim stand up kadrosundan emekli edin.. Lütfen yani..
    Simdiden güzel bir hafta sonu diliyorum herkese…

18. zipper

Elacım ins. Güzel sonuçlar alırsın, teşekkür ediyorum Anonim hoş geldin....
    Günaydın küflüm mutlu haftasonları :)

19. Pl1

Gunaydinnnnn

Bu tablet gaz yazıyor güz yolluyor cumayi ceza yazmis:zuhaha::zuhaha: daha neler yazacak bakalim:füü:

20. curium

curium Primus inter pares

kpss gazilerinden biri olarak savaşı kazanan taraf olmayı diliyorum. (tuzakdaşımmmm nasıl döktürdüm tarih bilgimi sorma :D )

herkese mutlu bir haftasonu diliyorum.

akşama yayın olabilüüü haberiniz olsun. ;)

Bu Sayfayı Paylaş