Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. sevdem

sevdem Well-Known Member

bermerim adamın sesi çok güzel....futbol oynarken böyle birşeyle karşılamakta son derece üzücü. :eek:ff:...allah yardımcısı olsun...bide duyu organlardan birini kaybedenin diğer duyuları daha hassas olurmuş...sesinin güzel olması ve görme özüründen dolayı yorumlarıda daha güzeldir;)ama benim tarsım değill:zuhaha:

2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

iyi akşamlar, bu akşamın parçası :Lv:

3. sevdem

sevdem Well-Known Member

plem ben bu şarkıya bayılırımmmm:Lv:

4. Pl1

bende bendeeeeeeeeeee

5. zipper

zipper quae nocent docent

İyi akşamlar küflüm :) ortalığı sallayıp geldim PLmm :Yow::cool:

6. Pl1

hoşgeldin Zipperim :D

7. zipper

Hoş buldummm :mjk: o ne güsell imzaaa ;)

8. curium

curium Primus inter pares

iyi akşamlar küflüm

plemmmmm
    şarkı süper imzan süper sende süpersin :mjk:

9. bermer

bermer Well-Known Member

Aaah be Queen, erken gittin... kafa parçamdır, hele ki Rock bardasın, çekmişsin Kulpluyu önüne, buz gibidir devirirsin bir dikişte, 2.ciyi söylersin ki, çalmaya başlar grup... veeee başlar kafa sallanmaya.. Dünya başka olur beeeee... :D :D

Sağol Pl1'im, özlemişim... :)

Sevdem, adam hukuk okumuş... 20 sene önce bende dinlemezdim, yaşla birlikte zevkler gelişip değişiyor sanırım.. :)

10. zipper

Günaydınnnn çarşafa dolanmayan bi çarşamba dilerim :p :D

11. sevdem

sevdem Well-Known Member

haklısın neler değişmiyor ki ;)... 20 sene sonra bende sevebilirim ... :eek:ff:

12. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Günaydın küflüm

13. Pl1

iyi öğlenler kızlarrrr

14. curium

curium Primus inter pares

ayy zıp zıpsorma ne çarşafa dolanmadım ancak pazartesi sendromu yarattı bu çarşamba günü. çok yoruldum yahu. :p

15. bermer

bermer Well-Known Member

İyi geceler Küflü,

Diyorum ki bu adamlar sahne show yapmasını biliyor... :)

Bilmeyeniz vardır, 02.06 dan sonra gelenler kanalın günlük Hint dizilerindeki başrol oyuncularıdır...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=XF2bw4qlZbE]Star Parivaar Awards 2014 Performances : Ishita-Raman & Asha-Rithvik - YouTube[/ame]

16. zipper

Günaydınnn küflüm :) Marmara civarında kuvvetli yağış uyarısı var, dikkatli olunuz efeniimm :)

17. Pl1

günaydın küflüm, yaklaşan düğünün bitmeyen yemeklerini yapmaya gidiyorum görüşürüzzzzzzzzzz adiyooooossss

18. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Efenim.. size iyi gunler....
    benim gūnūm, ne yasik ki berbat,rezil,tiksinç,ūrkūnç vs.vs.
    ve hepsi de kendi yūzūmden iyi mi? Onunçūn kimseye sõylenemiyorum da.
    Aah anonim ah..

19. bermer

bermer Well-Known Member

[​IMG] [​IMG]
    Edirne'de Hava 14.00 itibariyle ani sıcaklık düşüşü yaşanıyor 27 C' den 20 C' düşmüş yağmur başladığında​

Tekirdağ'da şu an hava kırmızı alarmda, Allah yardımcıları olsun... Bize düşen yağmur az değil ama, oradaki denizde su hortumları uyarısı da var.. Nur bittikten sonra bir ses ver.

İstanbul az yağıyor size şu an ama akşama yoğun yağış var...

Bir haftadır bugün için fırtına uyarısı yapılıyordu, dün Kapak'a yarın botlarını giy diyordum, dalga geçiyordu. Bugün balkondan dışarı bakarken aa yağmur yağmış dedi, kıs kıs güldüm...

Yarına da az yağar ama hafta sonu sıcaklar tam gaz devam... :D

Güzel bir gün olsun diyelim mi? ;)

20. nur tanesi

nur tanesi New Member

Merhaba,
    Dün gece memleketten geldim... bugüne yıkanarak çok çamaşırı vardı ama hava bana nanik yaptı... hava karardı iyice ardından patladı... yağmur değil de afetti sanki....
    Sular seller aktı evin önünden.... elektrik kesintisine olunca elim kolum bağlandı.. bu vakte kadar kayda geçer pek bir işde yapamadım...
    Gerçi yol yorgunluğunu nasıl atardım hava böyle olmasa onuda bilemiyorum...
    Yatıp dinlendik iyi geldi doğrusu... kalktığımda hava dinmiş, yağmur durmuş, elektriklerde gelmiş bu arada.... bir koşu sizlere merhaba demeye geldim... sonra gidince, işler beni bekliyor bu kadar tembellik yeter artık değilmi ama?...

Bermer ... alemsin valla.. kız geldiğimi nasıl anladın?... şaşırttıyosun bazen beni... gizli güçlerinmi var acaba senin...

Bu Sayfayı Paylaş