Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

selam küflüm,

pelem kolay gelsin

yağmurun patlayacağını önceden bilsemde abimi görmeye hastaneye gittiğimden dönüşte otobüsten inmeye kalmadı bir patladıki gelde ötobüsten in mecbur indim tabi gümbürtüler şimşekler eve dörtyüzmetre kadar var seller götürüyor yollar öyleki saçak altında bile duramıyorsun yola atlar şimşekler çakarken korkaraktan koşturursun eve gelene kadar denize düşmüş gibi olursun sırılsıklam bir yandanda ayakkabıların içinde ayakların kayar açık ayakkabı olduğundan tabi bu ikinci şiddetli yağmura yakalanışım bir kaçyıl önce memlekette sel felaketi yüzünden belediyeye vergi ödemeye gitmiştim 5 saat mahsur kaldım.Allah yardımcısı olsun alt katlarda oturanların

2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

haftasonu gönende hava nasıl Bermer, kına var açık havada ıslanmayalım....

3. nur tanesi

nur tanesi New Member

Çitlenbik geçmiş olsun canım, geç haberim oldu kusura bakma...
    Abin nasıl şimdi?... umarım tez zamanda mevlamdan şifa bulur ve aranıza sağlıklı bir şekilde karışır...

Yağmurlu havada kötü yakalanmışsın, dikkat et kendinede hastalanmayasın...

4. bermer

bermer Well-Known Member

:D Yarın da hava yağışlı ama hafta sonu yaz sıcakları kaldığı yerden tam gaz devam edecek Pl1'im...

Bizde az düştü bu sefer ahmak ıslatan tarzıydı...

Nur, Hoş geldin. Dinlen kız, bu sefer fındık zamanında gitmedin, iyi iyi... ;) :D :D

İyi geceler Küflü,

5. Pl1

Gunaydin canlar.....

Bu kez bize fazla yagdi hava 17 dereceye düştü gece tabiki ...

6. zipper

zipper quae nocent docent

Günaydın küflüm, hayırlı cumalar :)

7. çitlenbikk

günaydın küflüm,

nur tanesi hoş geldin, abim biraz daha iyi belki önümüzdeki hafta yoğun bakımdan çıkabilir inşaallah,

8. ela86

ela86 Well-Known Member

Iyi günler küflüm
    Istanbula geldim yağmur yağdı ah ah gezmek zor bu havada :)

9. nur tanesi

nur tanesi New Member

Hayırlı cumalar,
    Bermer bu sene fındıklar yanmış canım, kimsenin yapacak pek bir işi yok zaten....
    Allah hepsinin yardımcısı olsun... düğün yapacaklar, borç ödeyecekler yada evin önemli bir ihtiyacı halledilecekse hep bu vakitlerde yapılırdı.... kara kara düşünüyorlar şimdi, ne yapacağız diye... Mevla bir kapıkaparsa başka bir kapı açar inşallah...

Dünkü yağmur sonrası sular kesildi... akşamdanberi sular yok.. bir iki yerde tamirat olacakmış.. bekliyorum bakalım, umarım tez gelir.. kenarda beklettiğim sular bitti bitecek nerdeyse....

Çitim iyi haberlerini bekliyorum canım...

10. zipper

Çitimm çok sevindim ablam,inş. hemen toparlayacak eski haline gelecek :)

11. bermer

bermer Well-Known Member

İyi akşamlar Küflü,

Çitlenbikk, çok geçmiş olsun, her şeyin hayırlısı olsun... Bu durumda iken bütün işler sana mı kalmış oluyor ofiste ?

Kolay gelsin Nur, susuzluk fena...

12. Pl1

Gunaydin kuflummm....

Sabah kuşunuz konusuyor yollar temiz ve sakin.

13. çitlenbikk

Günaydın küflüm,

ahhh bermerim abimin imzası ve incelemesi olmadan hiç bir iş yapamıyoruz.genelde muhasebe bilgilerine göre yazışmalar ve bakanlığa verilen raporlar oluyor, elimizdeki firmalarla olan anlaşmaları iptal ettik kısmen yapılan işlemlerin evraklarını da teslim ettik ki işi alan bu bilgilerden faydalansın 2014 ün başında bu yıl sonu zaman aşımına uğrayacak bir iş getirmişti firmanın biri, çok bunalmıştım iş sitresinden ama abiminde sağlık durumunun bu kadar çok bozulmasını istemezdim ki

14. zipper

Günaydın küflüm, İstanbul sabaha yağmur ve fırtınayla girdi, PLm güzel kuşum iyi yolculuklar, iyi eğlenceler, Çitim her şeyin hayırlısını versin Rabbim, sağlık olsun yeter ki, işler yine yapılır :)

15. nur tanesi

nur tanesi New Member

Tünaydın ve herkese iyi hafta sonları olsun efenim...

Yolda olanlara Allah yol selameti versin... hayırlısıyla gidip gelsinler....

16. çitlenbikk

pelem gittiğin yerde bir güzel eğlen hayırlısıyla git gel seni bekliyor olacağız

17. bermer

bermer Well-Known Member

İyi akşamlar Küflü,

Allah yardımcınız olsun Çitlenbikk, zor zamanlar bunlar, Ağbiciğin sağ olsun da değil mi ? Gerçi para da olmadan/kazanmadan bazı şeyler zora giriyor hayatta..

PL1'im, göbek atarken foto istiyorum senden.. ;) :zuhaha: :zuhaha:

Buraya da saat 18.00 den sonra yağdı biraz geçti, şimdi çanta hazırlayacağım, sabah oy kullanıp denize gideceğiz kısmetse...

Şunlardan almak veya yapmak istiyorum, bakalım ne zaman olur ? :D :D

18. çitlenbikk

G Ü N A Y D I N

Bermer, nur tanesi teşekkürler iyi dilekleriniz için inşaallah iyi olacak herşey

oy vermeye gitmeyi unutmayın sevgili dostlar,

19. Begüş

Begüş New Member

Günaydın ve mutlu pazarlar:) uzun bir tatil yaptıktan sonra aranizdayim. Oyumu kullanıp geleyim bakalım. inşallah hepimize hayırlar getirsin seçim..

20. Pl1

Çitlenbiğim memleketinde idim evet oynadım bol bol tam kurtlarımı döktüm diyemem ama neyse cumartesi düğün var orada dökerim inşallah.

Bermerim evet resimlerim çekildi ama bende yok malesef bulunca söz vereyim resmimi...

ve tüm hızımızı alamadı geldik oyumuzu bile kullandık :p

Bu Sayfayı Paylaş