Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. ENB_

ENB_ Member

Çok geçmiş olsun anonim ne günmüş öyle :) iyi akşamlar arkadaşlar emeklerinize sonsuz teşekkürler sayenizde tatilim renkleniyor bu bdler bir harika ellerinizi dert görmesin

2. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Sorma ENB_ ; bol aksiyonlu bir gündü:)Ilginc oldu ama...Yazdik defterimizin bir kösesine;)
    Cümleten sag olun canlar..
    Gülüm...Kuzucuguna da cok gecmis olsun...Zatürre yaz-kis dinlemiyor pek...Neyse ki hemen tedavisine baslamissiniz...

Iyi geceler herkese...

3. curium

curium Primus inter pares

selamlar güzel küflü ahalisi

uzun uzun yolları aştım geldim 5 günde dağ tepe ova çayır 1500 km yol yaptım eve kendimi zor attım. deniz yüzü görmeden bronz madalya gibi oldum. dağ yolları tepelemekten hala başım dönüyor. özledim sizleri hastalara geçmiş olsun diyorum. beni de güneş çarptı. kafam bir hoş. uyumaya gidiyorum.

4. nur tanesi

nur tanesi New Member

Sabah kuşunuzdan günaydın,

Arkadaşlar ben bir İstanbul'a gidip gelicem,,... sabahları kafeyi açma işini peleme, kapatma işini çitlenbiğime arada bir yoklama işini ise anonime bırakıyorum.... sormadım size ama kabul edersiniz umarım,,.
    Çocuğu hasta olduğu için gülüme bir iş bırakmıyorum, yeterki evlatçığı iyileşsin, ayrıca yorgunluktan başı dönmüş bide üstüne hastalanmış curiumada bir iş söylemiyorum ( geçmiş olsun canım.... annelerin iyileştirme etkisi olan sihirli öpücüğümden yolluyorum sana dinlen iyice diycem sana ama atom karıncalığını bırakamazsınki, yine de dinlenmeyi tavsiye ediyorum sana)...

Bermeri göremiyorum ona da selamlarımı bırakıyorum...
    Gelmemezlik etmezdi o, umarım her şey yolundadır....

Kalanlara ise sevgilerimi bırakıyorum... kafede içtiğiniz çayların ücretlerini sakın ödemeyin benim hesabım yazdırın, bendensiniz.... pasta ve kahveler ise zipperin ikramıymış... sağ olsun arkadaşım benden daha cömerttir....elacığımda bulaşıkları yıkamasınlar, gelince ben hallederim epeydir geziyorum bari gelince yokluğunu affettireyim dedi.. canım benim, ne ince bir düşünce değil mi?... çok tatlıdır arkadaşımız...

Enb arkadaşım hoş geldin bu arada...

Arada bir gelmeye çalışırım sakın yokum diye yaramazlık yapmayın...kafeyi çok dağıtmayı, terli su içmeyin, akşamları ağır yemekler yemeyin, gece çok geç yatmayın sonra büyüyemezsiniz, dondurma yedikten sonrada muhakkak üstüne ılık su için hastalanmayın ......kendinize iyi bakın aklım sizde kalmasın.

İsmini sayamadığım diğer sevgili küflü dostlarımızda kafeyi yalnız bırakmasınlar ziyarete gelsinler, yokluğumu belli etmesinler...

Sabah sabah ne çok konuştum dimi?.. milletin akşam düşer çenesi benimde bu sabah tam tersi oldu...

Gülücüklerle dolu bir gün olsun hepinize...

5. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

günaydın küflüm....

enb_ aramıza hoşgeldin, nur tanesi iyi yolculuklar..

önemli değil açarızda kapatırızda sorun olmaz :D

6. Pl1

lütfen büyüterek kendinizi bulun:Lv:

7. gülüm

gülüm Member

gün sonu...

bugün keyifle dinledim...size gelsin arkadaşlar...

peleeeeem dinliyor musuuun? :p

BEKLE BENİ...

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=z18qkpo8d5A&list=RDUI8QF3qSVvg&inde"]http://www.youtube.com/watch?v=z18qkpo8d5A&list=RDUI8QF3qSVvg&inde[/ame]

bu arada iyi dileklerinize teşekkür ederim.
    haklısın anonim, yazı kışı yokmuş...

hoşgeldin curium, güle güle nur tanesi, merhaba ENB :)

pelem o ağaçta olmak benim için onurdur :saygilar: :Lv: :gül:

8. ela86

ela86 Well-Known Member

Merhaba küflüm
    Ben buldum kendimi plm çok güzelmiş resimde :)

9. Pl1

bu da son hali, işte bizim küflü ailemiz bu...

10. curium

curium Primus inter pares

harika olmuş Plemmm ellerine sağlık

11. zipper

zipper quae nocent docent

İyi akşamlar Küflümmm, ben geldiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm :D

Geçmiş olsun Gülüm ve Anonim, iyi yolculuklar Nur tanesi,hoş geldin Curium Ela ve ENB :D
    PLmmm o ağaç çok güzelll ,bayıldım eline sağlık,forumumuzu renklendirmiş,birebir anlatmış ;yere düşen eski yapraklar,yeni yeşeren tazeleri ve bizler..tabii köklerini unutmayalım :) çok sevdim :Lv: teşekkür ederim,ben de bu ağacın bir yaprağı olduğum için çok mutluyum :canim:

12. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm
    bende geldim tatil bitti
    hastalara geçmiş olsun
    zipim sende hoş geldin canım

13. zipper

Hoş buldum, elacım :mjk: Günaydın küflüm :)

14. Pl1

günaydın küflüm, kış gelmeden kardan adam yine gelmiş :zuhaha::zuhaha:

15. lafolya

lafolya Member

merhabalar küflümmmm, nasılsınız?

16. zipper

Günaydın küflüm, hayırlı bereketli cumalar :)

17. ela86

ela86 Well-Known Member

Günaydın küflüm
    Hayırlı cumalar

18. gülüm

gülüm Member

tünaydın küflüm, hayırlı cumalar...

8. sınıflar için büyük gün...teog (orta öğretime geçiş) sınavı yerleştirmeleri bugün açıklanacak, bekliyoruz...
    liseli olacak kuzularımız:'(

benim gibi bekleyen annelere hayırlı haberler almalarını diliyorum. :D

19. Pl1

Günaydın küflüm, güzel bir haftasonu diliyorum.

20. zipper

Günaydın küflüm, güzel bir hafta sonu diliyorum... Gülüm hayırlı sonuçlar alırsınız ins., :)

Bu Sayfayı Paylaş