Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. zipper

zipper quae nocent docent

Hava 10 derece birden soğudu burda da,yağmur ve soğuk var İstanbul'da :) Gülüm geçmiş olsun,insan hayatıyla ilgili şeylere niye göz dikerler anlamıyorum,inşallah en kısa sürede bulunurlar.

iyi haftalar küflüm :)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=P7gfMahEoLo]Bülent Ortaçgil - Yağmur - YouTube[/ame]

2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

iyi haftalar, akşam oldu iyi akşamlar ....

bu hafta pazartesi sendromunu bende yaşadım sormayın, cumartesi gecesi sabahladım uyumadım dün salak gibi evde dolandıktan sonra kesin dedim pazartesi kalkamam, çünki bugün dişçide kanal tedavisi randevum vardı ayrıca kursum, öyle bir gerildim ki anlatamam... neyse dişçiye geç kalmadan yetiştim işlerim düzgün gitti herşeyi hallettim ve öğleden sonra kursuma bile yetiştim.... çok mutluyum bugün sendromlu ama güzel bir pazartesi idi :D

3. zipper

Geçmiş olsun ablaaa, iyi akşamlar desek mi artık saat erken ama :eek:ff: :p

4. Pl1

eh havalar erken karardığına göre denebilir :)

ama iyi geceler demeye geldim şimdi de :D

5. bermer

bermer Well-Known Member

:D Yoğun yağış gitti ama soğuk duruyor, yarın aralıklı yağacakmış burada...

Sabah 06.00 da kalkıyorum 10.00'a kadar nefessiz koşturuyorum bir kahve içeyim bir iş yapayım derken zaman geçiyor.

Geçen hafta küçüğü psikiyatriye götürdümdü ya, kadın her şeyi olumlu buldu şükür, bana sizi de alalım tedaviye dedi, şu hastalık fobim yüzünden, bir de kızı bırakamıyorum diye, :D Kız alıştı ben alışamadım dedim çünkü, bırakmalısınız onlarla iletişim kurmak zorunda kalacak siz varken size güveniyor, konuşmuyor dedi. 3 seferdir bıraktıktan sonra kalmıyorum ama giyinik bekliyorum evde, hele ilk seferinde gelene kadar kız ağladım durdum...

Amaaaaa bu sabah dedelere bıraktığımda ablasını okula götürürken amcasına "Günaydın" demiş çok net, babaanne şok oldum dedi, bir de arabada dedesine kırmızı ışıkta "duurr" dedi, bunu da ben duydum, normalde eliyle işaret eder, mamma mmaiuaya falan der(dur manasında)... Yani işe yarıyor gibi, hadi inşallah, gönül rahatlığı ile ayrılabileceğim günlerde bir gelse hayırlısı ile...

İyi geceler Canlar,

Geceniz gündüzünüz şenlikli ve sağlıklı olsun diyerek Arnavlıyorum hepiciğinizi... :D :D
    Bunu izledim demeyin komik kolajlar yapıyorlar...:D :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ZuG36lqLK1U]DRAMA QUEEN KHUSHI KUMARI GUPTA SINGH RAIZADA - YouTube[/ame]

6. Pl1

gelişmeler çok güzel Bermerim, sevindim daha da iyi olacak emin ol...

iyi akşamlar küflüm nasılsınız bakem :)

7. bermer

bermer Well-Known Member

İyiydik bir haber aldım uzaktan da tanımasam da üzüldüm... :'(

Soğuk hava, yağış yok, uyuduk uyandık, Dino Dan izliyoruz.. :)

8. zipper

Sevindim Bermer miniğine,ben de üzüldüm bu ara cenaze haberleri alıyorum,genç ölümler hepsi,tanımasa da üzülüyor insan..soğuk ve yağmur devam istanbulda,iyi akşamlar küflüm :)

9. anonim

anonim E-kitap Müdavim

iyi aksamlar...
    döndük efendim...iyiydik de moralimiz bozuldu ...yine...yeniden...
    sehitlerimizin acisi gecmeden...
    aciklamalar ayni, tavirlar ayni, kacsalarmis kurtulurlarmis diyen arsiz, yüzsüz zihniyet ayni, Türkiye cephesinde degisen bir sey yok..
    bekliyoruz...

10. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

29 EKim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.

11. zipper

İyi günler küflüm :)

12. Pl1

bayramımız kutlu olsun

13. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

bayramımız kutlu olsun iyi akşamlar küflüm

14. zipper

iyi akşamlar, pazar gibi hissettiren çarşambayı da nihayete erdirdik sayılır :)

15. Pl1

ay evet ya sabah oğlana aç dizi izleyelim diyecektim az daha:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

16. gülüm

gülüm Member

Günaydın kuflüm.
    Küçük kuzuna çok sevindim bermer.
    Bu arada pazar kıvamında bir çarşamba çocuklar için de
    güzeldi. Hafta ortası kızlarımla çok güzel vakit geçirdik.
    Bayrağımızı balkona asıp sabah yürüyüşüne çıktık, açık havada kahvaltı... sonra kendi kendimizin misafiri olduk; mercimek köftesi ve yaş pasta yaptık yedik:)
    Küçük kuzum İstiklâl marşı nı ezberlemeye çalışırken günü bitirdik...
    Nice nice yıllara cumhuriyetimiz...
    torunlarımızın torunlarının ve onların torunlarının, torunlarının....da coşkuyla kutlamasını diliyorum.

17. Pl1

tünaydınlar

18. zipper

iyi akşamlar,dün yağmursuz havada iptal edilen töreni bugün sağanak yağmura rağmen yapınca yağmurla epey içiçe geçtim,ama çok duygulu anlar da yaşadım..iyi akşamlar küflüm :)

19. ela86

ela86 Well-Known Member

Iyi akşamlar küflüm

20. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Günaydın küflüm

Bu Sayfayı Paylaş