Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

iyi pazarlar küflüm...

2. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Güzel bir pazar diliyorum herkese
    Gününüz güzel geçsin :)

3. gizemecegül

gizemecegül New Member

pazar ne kadar çabuk geçiyor akşam oldu bitti tatil yarın pazartesi of

4. zipper

zipper quae nocent docent

ne güzel ..pazartesi güzel bi gün bence en azından pazardan daha güzel :p

5. gizemecegül

gizemecegül New Member

Yarın pazartesi mümkün değil güzel olması ,sıcacık evde oturmak varken okula kim gidecek

6. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Ben bu hafta işe gitmediğim için galiba benim güzel geçti :D
    İyi haftabaşları arkadaşlar :p

7. zipper

zipper quae nocent docent

Günaydın :)

8. bermer

bermer Well-Known Member

Selam Küflü,

Haftanız güzel ve sağlıklı geçsin...

Bu sene leyleği havada gördüm her gün dışarıdayım, çocuk odaklı olmak böyle bir şeymiş.. Cumartesi Anaokulu velileriyle kahvaltı etkinliği vardı, Büyükle katıldık, öğretmeni ile sohpet ettik.

Gerçi şu anda Kapaktan sonra en sık görüştüğüm kişi durumunda, günde 2 kere.. Kızı elden teslim edip elden alıyoruz diğer anneler gibi, görmeden veya benim tanıştırdığım biri olmazsa vermiyor, iyi de yapıyor...

Gece Büyük tutturdu sizinle uyuyacağım diye ikna edip yerine yatırdım, 4.30 da hani beni alacaktınız yanınıza diyerek fırça atıp geldi... :D 06.30 da babasının gözüne yumruk atıp yerine tekrar gönderildi.. :D :D Bir uyandık 08.15 olmuş, jet hızıyla okula yetiştik..

Şu saatte oturduğum yerde uyuklamaya başladım.... :)

Anonim gelmiş hoş gelmiş, hangi şehire gelecekti acaba ?

Neyse, kaçtım bebek... (Greyvari bir çıkış yapayım dedim :zuhaha:)

9. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

selam bu ne sıkıcı hava sabahtan beri kararık biryandan da yağmur hiç sevmem böyle havayı

10. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

iyi akşamlar küflüm, güzel bir hafta diliyorum.

11. bermer

bermer Well-Known Member

İyi akşamlar Küflü,

Çitlenbikk, Cuma'ya kadar böyle olacakmış, bak can sıkıntısına bu diziyi öneriyorum... Dizi top tenimde 2 numara oldu, eeeh 1 numarayı biliyorsunuz zaten.. ;) :D :D

Boss and Me, 33 bölümlük Taiwan dizisi, 17.ci bölüm çevrildi, haftada 2 bölüm çeviri geliyor, yaklaşık 2 ay içinde tamamlanır. Gerçi 3 kere tamamladım istersen makine çevirisi linki de veririm.. :D :D

Shan Shan, bir gece acil kan vermeye çağrılır, gider verir. Meğerse patronunun kız kardeşi doğum yaparken gerekmiş. Kan grubu özel ve nadide olduğu için işe girmesinde öne geçmiş diğer adaylardan, Boss (Feng Teng) Shan Shan'dan etkilenir, ona özel yemek hazırlatır, gizlice izler, şaşkın Shan Shan onun özel balkonunda olduğunu bilmeden anı yaşar, hayatta en sevdiği şey de yemek yemektir bu arada... :D

Aşık olmuş Boss, Sinderalla'sını etkileyip kendine aşık etmek için ince taktiklerle örümcek ağını oluşturur... :D :D

Çok hoş bir dizi, beğeneceğine eminim, Zang Han haremimdendir yan bakılmaya, :Lv: laf aramızda muhteşem kissliyor... :füü: :füü:

Boss and Me 1.Bölüm izle - Asya Dizi izle, Asya Dizileri, Kore Dizileri, Asyadizi

12. gizemecegül

gizemecegül New Member

insanlar evde oturup dizi seyrediyorlar ne güzel

13. bermer

bermer Well-Known Member

Evde oturmuyoruz Ece...

2 çocukla öğlene kadar dışarıdayız, biri Kreşe bir de Anaokuluna gidiyor, bırak al derken eve gelince yemek, ders, oyun, ev işi vb. aktivitelerle geçiyor. Benim kızlar gece çok terler, huysuz olur, ağlar uyur uyumaz cinstendir, her gece 4'e kadar beklerim, çoğu zaman oturduğum yerde uyuya kalırım... Her sabah 06.30-07.00 de aynı maraton yeniden başlar...

Buraya 2 haftadır gelemedim, o yüzden beni bilmediğini varsayarak bu açıklamayı "doğal" olarak yapıyorum...

Günde 2-3 saat uykuyla ayakta duruyorum, 5 senedir Küflü ailesi benim bir dizikolik olduğumu bilir ki bu dünya ile de buradaki Koresever Küflü arkadaşlarım sayesinde tanıştım, endişeli bir anneyim ya Dr'a gidip ilaç üstüne ilaç alacağım ya da kendimi sakinleştirmenin yollarını bulacağım... Bu da benim gecenin herhangi vaktinde dizi izlemem anlamına gelebilir. Burada verdiğim önerileri izleyen arkadaşlar güzel geri dönüşler yaparlar ve bundan keyif alırım.

Bu nedenle evde oturup dizi izliyorlar saptamanı yoğun bir çalışma hayatından sonra çocuk sahibi olmadığını varsayarak hiiiiç üstüme almayacağım...

14. bermer

bermer Well-Known Member

İyi geceler Küflü...

izlemek isteyenler filmin TR'ı çıktı, çok az eksik var ama anlamaya engel değildir... :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jZyAB2KFDls]Bang Bang Title Track - Full Video | BANG BANG! | Hrithik Roshan & Katrina Kaif | HD - YouTube[/ame]

15. curium

curium Primus inter pares

dizinin çevirisi bitsin belkim izlerim. canikom. zaten ıpkknd sardın başıma kaç defa tur attım bilmiyorum. her seferinde öykü açıklarını yakalayıp genede izler hale geldim. haat beğendiğim bölümlerin detay ve linklerini ayrıca bir word dosyasına kaydettim bazen beynim error verince ordan direk tıklayıp izliyorum. beni mazoşiste çevirdin :mjk: (biliyorum canımcım içimde varmış :p )

16. eun sung

eun sung Well-Known Member

selamlar küflüdaşlarım çok çok yoğun bir gün ama hayat yoğunken zevkli değil mi ?

17. nur tanesi

nur tanesi New Member

İyi akşamlar...
    Yazılılar bitti şükür.. hepsi güzel geçti çok şükür... biraz dinlenmeyi hak ettiğimi düşünüyorum... 2. Yazılılara kadar kendime ödül olarak kitap vermeyi düşünüyorum....
    Nasıl özledim kitap okumayı bir bilseniz...

18. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi akşamlar canlar

19. gizemecegül

gizemecegül New Member

heeeeyyyyyy neden bu kadar tepki verdin ki ben seni eleştirmek için yada olumsuz tepki vermek için söylemedim ben sadece çalışmaktan yoruldum ve evde olmayı özlediğim için yazdığım bir nottu bunun seninle alakası yok
    Ayrıca bende bir anneyim uykusuz geceleri bitmeyen ödevleri etkinlik olsun diye yapılan resimleri boyamaları bilirim

Şu verilen tepki karşısında ne diyeyim bilemedim demek kimseyle sohbet etmeye gerek yok

20. bermer

bermer Well-Known Member

Eceumut, sohpet "Merhaba" ile başlar ki ben gibi çenebazla yer geldi mi keyifli olur, kurduğun cümlede de negatif yargılama havası vardı ve bu beni rahatsız hissetti, doğal olarak kalkanlarımı kaldırdım... Ben sanal değil; gerçek ve açık biriyimdir... Kızdım mı da güldüm mü de açık yüreklilikle söylerim...

Küflü benim evim gördüğüm bir yer, evimde de mutsuz olmak istemem... Herkesin benim gibi iyi olmasını arzularım, tabii ki de günlük hayatta hepimiz sıkıntı yaşıyoruz, her şey dört dörtlük değil, ancak huzursuzluklarımı buraya taşıyıp diğer arkadaşlara da yük olmayı tercih etmiyorum...

Yorumunda, ah keşke bende dizi izleyebilseydim ya da evde olup dizi bakabilseydim gibi bir yaklaşık olsaydı ben bu kadar rahatsız hissetmezdim...

5 senedir Tv izlemiyorum, çocuk kanalları hep açık kızlar için, bilgisayardan izliyorum, bir dizinin bir bölümünü 2 günde de izlediğim de oluyor durdura durdura, uygunsam 1 saatte bitirdiğim de oluyor.... Êğer olur da bir gün kafanı dağıtmak istersen, mutlu sonlu dizilerim vardır kendimde ilaç niyetine kullandığım, onlardan link verebilirim...

Veee.... Eceumut Merhaba ! ;) :)

Bu Sayfayı Paylaş