Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. zipper

zipper quae nocent docent

Sağol ablacım, yakında yeni tarifler deneyip paylaşıcam inş :D

2. gülüm

gülüm Member

Umarım gününüz güzel geçiyordur arkadaşlar
    nurtanesi ve zippir hayırlı olsun arkadaşlar....
    Plem, nurtanesi kek yapar, zipperim börekleri çıkarır fırından , ben de çay demlenirim, birlikte yiriz gari :)

bermer kuzum, haremde kaç kuzun var senin? :p
    ona bakma, buna dokunma...:)))

3. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Gülüm ben ağır misafirim galiba birşey yaptırmadın bana :p

4. nur tanesi

nur tanesi New Member

Mikserimi aldım... adı arzum pasto standlı mikser...
    Bugün fırsat bulup deneyemedim ama yarın bir kek çırparım... bende ortak çok, o yüzden çocuklar okuldayken yapayım istiyorum... nasılsa ellerinden kurtaramıycam hiç olmazsa ilk açılışı ben yapayım.....

Zipper güle güle kullan canım.... umarım uzun yıllar kullanırsın.....

5. zipper

zipper quae nocent docent

Sen de güle güle kullan,nurum, güzel güzel hamur işleri yaparsın inş :) lyi geceler küflüm :bye:

6. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi geceler ,

ziper, nurtanesi güle güle kullanın

7. bermer

bermer Well-Known Member

Benim gün ışığına çıkarmadığım ne kuzular var ? ohoooo, sürüsüne bereket.. :D :D

Fawad Khan Pakistanlı bir oyuncu, dizilerinde kiss hatta el ele tutuşma bile olmaz ama duyguyu iyi verir, bakışıyla, duruşu, mimiğiyle, romantik aktördür zaten...

Senin İngilizcen vardı değil mi ? Sana kafa dağıtacak BD tadında bir dizi önereyim, çok tatlı, bol kissli, azıcık Lynne Graham havasındadır, izlemek ister misin?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=3FHBikuEZn8]Precious Hearts Romances Quikilig: You're Mine Only Mine - Trailer - YouTube[/ame]

8. gülüm

gülüm Member

Günaydın kuflüm.
    hayırlı cumalar...

bermerim onu da izlerim fırsat bulunca...
    Bu arada fawad khan'nı tanıyorum "Zindagi Gulzar Hai -hayat bir bahçedir" dizisinden...hayatı zorluklarla geçmiş soğuk nevale bir kıza güveni ve gülmeyi öğretmisti oynadığı karakter...
    bilmeden yan bakmışım arkadaşım, affola :))

9. Pl1

hayırlı cumalar kuzularım ....

10. nur tanesi

nur tanesi New Member

Hayırlı cumalar herkese....

Dün havanın ılıklığı beni aldattı sanırım... üzerinize afiyet grip olmuşum....
    Canım hiç bir şey yapmak istemiyor, her yerim dökülüyor... ama iştahımda maşşallah hiç bir değişiklik yok.. haberi olmadı galiba... midemin kulağı yok ya ondandır.....

11. gülüm

gülüm Member

Geçmiş olsun nurtanesi...
    Bu grip mikropların en akıllısı...hiç bir fırsatı kaçırmıyorlar evlere girip yerleşiyorlar:)

Kendine iyi bak arkadaşım..iştah da iyidir hastalıkta...

12. Pl1

pişt naber

13. bermer

bermer Well-Known Member

İyi geceler Canlar,

Büyük okulda KKK aşısı oldu, ilk önce o vurdurdu, ağlamadı sızlamadı hiç, cesaret yıldızını aldı, eve erken girdik, 10.30 da evdeydik, sonra Küçüğün okuluna geçtik, eski öğretmeleri ile hasret giderdi. Öğretmeni 5 yaşa uygun bir seri kitap hediye etti, kısa günün karı oldu valla, 90 TL set hediye geldi, buna şükür :D :D

Edirne bu gece teyakkuzda, nehirler yataklarından taştı, hafta sonu da yoğun yağış var en az Çarşamba'ya kadar... Kimse önlem neyin almıyor (yetkililer), Allah sonumuz hayır eyleye... Biz yüksekteyiz ama dere kenarında evleri, ağılları olanların işi zor...

Umarım can kaybı olmadan atlatılır...

Nur tanesi; çok geçmiş olsun canım, acil şifalar olsun... Bu havalar dengesiz anam, istediğin tedbiri al, kaçarı yok..

Cuma gecesine yakışan bir klip efendim, Küflü ailesine mutlu hafta sonları dileklerimle gelsin... :D

Jumma Ki Raat turkce altyazili - YouTube

14. çitlenbikk

haberler nasıl desem memlekete günü birlik gidip döndüm,
    yol yorgunuyum,senin hav hava tıkladım. tık yok eskiden olduğu gibi müzik çıkar sanmıştım güzel bir müzik iyi giderdi bu yorgunluğa pelem

15. çitlenbikk

teşekkürler bermer sen yazarken bende yazıyormuşum,
    kalbimi okudun müzik iyi geldi iyi geceler

16. Pl1

günaydın küflüm....

haklısın Çitlenbiğim müziksiz resim olmaz bir dahakine kesin olacak söz.

17. çitlenbikk

selam herkese iyi haftasonları

18. bermer

bermer Well-Known Member

Selam Canlar,

Hava kapalı, yağışlı soğuk... Yorganı kafaya çekip uyunacak ya da kitabı/e readeri ele alıp yatakta yuvarlana yuvarlana kitap okunacak bir hava aslında, ama neredeeee ?

Kızlar ayaklanınca, salon da koltukta için geçecek olsa bile "anneeeee !!" nidaları ile zıplıyorsunuz...

Öksürükten hala kurtulamadım, gece komşularla bu konuda düet yapmaya da başladık, hele üstteki, ciğerini çıkaracak gibi oluyor bazen... :)

Neyse kaçtım bebek... ;) :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=fURezx4FABc]Annem bana popo dedi :) - YouTube[/ame]

19. nur tanesi

nur tanesi New Member

Günaydın,
    Gece geç yatıp, sabahta doğal olarak geç kalkınca her şey gecikmeli oluyor.....
    Kahvaltı koy kaldır evi toplarla derken akşam oluyor... sabahta geç kalkmış olan çocukları hadi uyut bakalım bide uyutabilirsen.....

Bir pazar günü nasıl öldürülür?.... bence bu şekilde....

20. çitlenbikk

selam millet,

Bu Sayfayı Paylaş