Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. zipper

zipper quae nocent docent

Akşam şerifleriniz hayrolsun efendim :) gezdim dolandım, ciciler aldım geldim kendime :D herkese iyi akşamlar, azcık dinleneyim ben :mjk:

2. nur tanesi

nur tanesi New Member

İyi akşamlar,
    Yarın misafirlerim gelecek... temizlik yap etrafta uğraş, şuydu buydu derken bide baktım akşam olmuş....
    Günler ne çabuk geçiyor böyle.... hızına yetişemiyorum....

3. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi akşamlar,

eun boydaşım seni unutmamışam, hemide özlemişem,birkaç resmi işlemlerden sonra bütün zamanlar benim bir gün ansızın kapını çalabilirim,

zip güle güle eskit aldıklarını,

Nurcum, misafirlerden artan pasta böreklerden isteriz, ona göre bizi unutma

4. curium

curium Primus inter pares

bende özledim bende....
    ikna çalışmalarım sürüyor. başarılı olursam haftasonu yayın olcak umarım :cool::cool:

kızzzzz neler aldın hani bana....

nurummm benim payımı ayır canım. akşama gelcem :mjk:

5. nur tanesi

nur tanesi New Member

Günaydın, herkese hayırlı cumalar....:bye:

İstediğiniz pasta börek olsun arkadaşlar orduya yeter ikramlarım..... burada şöyle bir adet var... biz bugün buradayız sende gelmek ister misin?.. diye bir birlerine haber ediyorlar....
    O ona, diğeri başkasına derken sana kaç kişi gelecek hiç bir zaman belli olmuyor....
    İlk İstanbul'dan yeni geldiğim zamanlarda :)'( gençliğimde ah aaahh! ) zorlanmıştım... sokakta simitçi kovaladağım :help: olurdu yaptıklarım yetmezdi.... sonra tabi işi öğrendim....
    Artan poğaçalardan kurabiyelerden derin dondurucaya attım... bir sonraki ya çat kapı misafire yada kritik durumlara hazır olsun diye.... hemen mini fırınımda 10 dk. ısıtıp sıcak sıcak servis edince çok iyi oluyor....
    Oturduğum yer çarşıya uzak her istediğini hemen alma şansına sahip değilim.... akşam olunca hava daha kararır kararmaz hemen bakkallar kapanır... ekmeği ikindi olmadan alacaksın yoksa tükeniyor...o yüzden bu koşullarda yaşamaya alıştım artık....
    Öncede bazı şeyleri kenarıma koyunca rahat ediyorum...

6. bermer

bermer Well-Known Member

Günaydın :)

Kızları okula göndermedim 2 gündür evdeyiz, soğuk almışız, Küçüğü 3 hafta da iyileştirmiştim öksürmediği 2-3 gün olmuşken tekrarladı, Büyük'te hafta başında işaret vermişti derken Salı-Çarşamba okulda öğretmenin göğsüne yatmak istemiş hep, dinlensin diye eve aldım, Dr. devam etsin bir engel yok demişti halbuki..

Yağmur var soğukla beraber, güneşi unuttum 2 haftadır...

Şimdi sıcak bir güneşin altında deniz kenarında yatmak vardı ki... Neyse uyukluyorum gözü açık.. :D :D :D

Cumanız ve hafta sonunuz sağlık dolu geçsin Küflü Ahalisi,

7. zipper

Geçmiş olsun Bermer çabucak iyileşirsiniz inş, tam sana da alcaktım param bitti curium :p hem sen kimi ikna ediyosun bakiimm :füü:

Hayırlı cumalar Küflüm, güzel bir gün geçirmenizi dilerim :)

8. eun sung

eun sung Well-Known Member

oh oh yarasın üstünde paralansın arkadaşım güle güle giy yalnız curium a alırsan bana da alman gerekir bilgin olsun biz ne de olsa isyandaşız onlan olmaz biz ayrılamayız hicbir konumda durumda hediye alınma konularında özelliklen ..... Bu arada istanbuldaşım çaydaşım kupan seni özledi pardon saksın .....:füü::füü::füü:

bir gün ansızın kapımı çal boydaşım bekliyorum sabırsızlıklan.....:Lv:

çalışmalara devam derinlere in cevherin hası oralardadır tuzakdaşım isyannnnnnnnnnnnnnn diye bağırabilme ihtimalimiz için zorla tüm kapıları.....:Frnds:

adetlerini beğendim oranın tam oh benimde bugün yemeğim yoktu ben de gideyim bari diyeceklerin yeri benimde akşama misafirim var yapacak hiçbirşeyim de yok yolla bana nurum kargoyla .....

geçmiş olsun kuzulara canım dikkatli olmak her zaman iyidir anneler (yani bizler ) her zaman doğrusunu biliriz zaten .....

9. nur tanesi

nur tanesi New Member

Bermer, geçmiş olsun canım...
    Kışın sevmediğim yanı günlerin kısa oluşu ve gri bir havanın olması diğer bir yanıda çocukların hasta olması....
    Ne kadar çabalasakta bir şekilde hastalanıyorlar, böyle böyle büyüyecekler işte....
    Tez zamanda iyileşirler inşaallah ...

10. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

ey ahali geldiysen ses ver :zuhaha::zuhaha:

iyi akşamlar

11. çitlenbikk

iyi akşamlar küflüm bermerim geçmiş olsun canım

12. gülüm

gülüm Member

cuma gece yarısı olmuş bile....
    halbuki daha pazartesi sendromundan yeni çıkmış gibiyim.
    her gün yağmur, çamur...güneşin oğlu esteban'ın kız kardeşi ben (!), tahammülde zorlanıyorum güneşsiz günlere...depresif olabilirim işlerden başımı kaldırabilsem...
    kış ortasında ofis ve depo taşımamız gerekiyor, iş yeri sahibi, oğluna iş yeri yapacakmış :cool: boşaltmamız isteniyor...:dil:pazartesi sendromu böylece haftaya yayıldı....

bu arada tabi ben yine geç gelmişim plem...ahali olarak ses vereyim de hangi makamdan istersin :füü:

zipper, cicilerini güle güle giyin, curium ortakçı çıkmış gerçi.
    nurum misafirlerin beğendi mi börekleri, çitlenbikle eun da ona ortak çıkmış bak;)...bermer'im valla az güneş geçse elime sana yollayacam, kızlarla içiniz ısınsın diye...ama yok, antalya'da gök delindi, bütün su tepemizden akıyor, güneş yüzü göremiyoruz...biliyorum hep nazar ediyorlar güneşimize:zuhaha:

hatırlayan var mı bu arada? Esteban, güzeşin oğlu-altın şehrin gizemi ni

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Xx6LQR3t_uc]Mysterious Cities of Gold S01E01 Esteban, Child of the Sun - YouTube[/ame]

haftasonunuz güzel geçsin:Lv:

13. bermer

bermer Well-Known Member

:D :D Gülüm hatırlarsan geçen haftalardan kalan hava ile ilgili bir nazarım olmuş olabilir, itiraf ediyorum Antalya'da gök delinmesinin sorumlusu benim, ancak oluşan göllerin ve yetersiz alt yapının sorumlusu belediyedir ona göre... :D :D

Sağolun kızlar, önceden sevdiğim bir mevsimdi, şimdi mümkünse bu ayların hızlı geçmesini istiyorum...

14. zipper

Esteban hayal meyal bende :) Günaydın küflüm, mutlu haftasonları :)

15. Pl1

günaydın küflüm....

Gülüm hicaz makamı olsun lütfen ;)

16. çitlenbikk

selam millet iyi haftasonları

17. bermer

bermer Well-Known Member

Mutlu Hafta sonları Küflü,

Sonunda güneş kendini gösterdi... :)

Bu film çok tatlıydı be...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=iok0g46trb4]Aşkı ya yaşarsınız ya yazarsınız - YouTube[/ame]

18. gülüm

gülüm Member

plem, hicaz makamını benim yüreğim kaldırır mı? :p
    hadi yüreğim kaldırsa, ben bu sesle söylesem, senin yüreğin kaldırır mı?:zuhaha::zuhaha:

oldu olacak "Kürdîli hicâzkâr" olsun :'(

ilk görüşte aşk ...

Afife Jale, "Türk müziğinin aristokratı" Selahattin Pınar'ın naifliğinden, kibarlığından, temiz giyiminden, güzel ve esprili konuşmasından etkilendi. Duyguları karşılıksız değildi.

Evlendiler.

Fatih Camii'nin karşısındaki bir apartman dairesine yerleştiler.
    27 yaşındaydılar ama çocuk gibiydiler. Evde saklambaç oynuyorlardı. Ut, tambur tınısı, şarkılar, şiirler evlerinden hiç eksik olmuyordu......
    Alıntıdır.

devamını dinlerken okuyun dostlar, Selahattin Pınar - Afife Jale aşkını okumamıştım hiç... paylaşmak istedim...sana geliyor plem :Lv:

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=2ioD3pweVjY"]http://www.youtube.com/watch?v=2ioD3pweVjY[/ame]

bu arada bermer, ben de beğenmiştim filmi, eğlenceliydi...şaşırdım bak ama...hint, kore, tayland, tayvan, çin, japon derken türk film de sıkıştırmışsın araya :p :D

19. Pl1

teşekkürler Gülüm :Frnds: ama beni sevmekten kimse pişman olmadı bir kişi hariç oda pişman olur inşallah haaaaaaaaaaaa

günaydın küflümün uykucu üyeleri:Lv:

20. zipper

Iyi akşamlar küflü :)

Bu Sayfayı Paylaş