Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. zipper

zipper quae nocent docent

Gıcık gün valla, birbirimizden pek hoşlanmıyoruz biz, o da bana karşı boş değil yanii karşılıklı etkileşim içindeyiz

2. bermer

bermer Well-Known Member

Selam Küflü,

Yeni yıl, kandil geldi geçti gelemedim, hepsi kutlu mutlu, mübarek geçsin... Hayırla güzelliklerle gelsin hepimize...

Tekrara gerek yok, hızlı özet, kızların sağlık sorunları ile meşgulüm, birini iyileştiriyorum diğeri başlıyor, kısır döngüdeyiz kış bitene kadar...

Bu hafta da oldukça soğuk olacakmış, -30 larda hissedilecek değerlerden bahsediliyor. Kendinize ve kuzularınıza dikkat edin.

Allah herkese günü karşılayacak yaşam enerjisi versin...

3. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Berberim bende sohbetten şimdi kızları soruyordum, çok geçmiş olsun.

işte pazar böyle nankör bir gün malesef Zipperim.

4. lafolya

lafolya Member

selam küflüm görüşmeyeli nasılsınız bu ara foruma fazla vakit ayıramadım da:(

5. Pl1

özledim nerelerdesin lafolya

6. curium

curium Primus inter pares

iyi geceler küflüm

hepimizin ''bende dahil!!'' yeni yılı kutlu, mutlu ve gönlünden geçirdiği herşeye sahip olabileceği bir yıl olsun. hiçbirşeyimiz olmasada bari herşeyimizin olabileceğine dair umudumuz olsun efenim :D

7. Pl1

günaydın küflüm, karlı soğuk bir hafta bizi bekliyor aman dikkat edin kendinize ...

8. zipper

İstanbulda başlamış bulunmakta Plm , iyi akşamlar küflüm :)

9. Pl1

dün gece burada da başladı canım inşallah dona çekmez hava...

10. zipper

inşaallah abla,dışarı çıkarken dikkatli ol,Allah kazadan esirgesin herkesi :)

11. Pl1

sağol canım bende öyle yaptım markete gittim geldim evden çıkmaya niyetim yok bu havada....

tünaydın küflüm...

12. sevdem

sevdem Well-Known Member

osmaniyeden slmlar herkese..sabah okula giderken sağnak yağış vardı...ve hala devam ediyor sağnak yağış.....rabbim iyi güzel hayırlı kışlar versin...susuz yer kalmasınn..ii akşamlar

13. bermer

bermer Well-Known Member

Günaydın Küflü,

Edirne ayaz mı ayaz, lahana gibi giyinseniz de yetmiyor, içiniz titriyor, rüzgar vurdukça gözleriniz akıyor... Dikkat canlar, kollayın kendinizi...

Hadi Allu Arjun ile ısınalım, Pl1'im sen önden, Zipper geç sağıma, gelenlerde girsin kuyruğa.... :D :D :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hLpWa6iYyzI]Top Lechipoddi Video Song || Iddarammayilatho Movie (Allu Arjun, Amala Paul, Catherine Tresa) - YouTube[/ame]

14. zipper

Günaydınnn, burnumu camdan çıkarmamla geri çekmem bir oldu, hakikaten çok soğuk Allah dışarda kalmış muhtaçlara yardım etsin. İki gündür karsız kar tatili yapıyoruz, Sayın valiye hürmetlerimi sunuyorum:dil: bermerin şarkısıyla ritm tutup ısınmaya başliim en iyisi bugün misafirim var işler beni bekliyo, görüşürüz küflüler sıcak ve mutlu kalın :)

15. Pl1

günaydın küflüm...

Bermerim şu anda Zumbaya takmış durumdayım öğreneyim hemen öne geçerim ama şu anda ortalarda olayım hatalarım saklansın :D

16. bermer

bermer Well-Known Member

Pl1''im hemen sınıfa kaydımızı yaptırıyorum... Kolayından başlayalım o zaman dedim... ;) :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=-wZKFaKh4Og]Easy Zumba Class - YouTube[/ame]

17. bermer

bermer Well-Known Member

Biraz forma girince bu sınıfa geçeceğiz ona göre şekşi kıyafetlerini hazırla şimdiden... :zuhaha: :zuhaha:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=rMFX5ZiBr7w]Zumba - Dança Para Perder Calorias Se Divertindo ! FULL - YouTube[/ame]

18. Pl1

çok sağol güzelim oğlum xbox aldı bana bunları yapayım diye ama nerede bende, tembel teneke otuyorum akşamları gelip soruyor bugün yaptınmı benden cevap cıkssssss..... kafama indirmezse iyi :D

dip not: bu arada bana kilolu demek istedi ama ben göz ardı ettim :p

19. Pl1

küflüm atlayın kartalkaya'ya kayak yapmaya gidiyoruz, otur otur evde çok sıkıldım.

20. sevdem

sevdem Well-Known Member

beni iskoçyaya götür plemmm........zaman makinası da yap .......1750nin iskoçyasına götür .....hatta nokta atışı yap...
    ahada tam onun yanına :)

(plem kızları kartalkaya götür....benide yüreğimin gittiği yere gönder)

Bu Sayfayı Paylaş