Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

iyi akşamlar küflüm :D

2. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi akşamlar küflüm elektriğim kesik bir kaç gün uğrayamam

yüksek faturalarıma itiraz sonunda faturaların 4 nü silip birini bırakmışlar saatimi değiştirmişler o bırakılan şubat ayı na ait 1200 tl lik faturayı ödemedin deyip elektiriği kestiler oyun hazır şöyle yada böyle o parayı çıkaracaklar elektirikçi çağır bağlat eski saat ancak 15 güne bakılır ona göre fatura düzeltmesi yapılır.15 gün elektriksiz duracak değilsin ya diyor memur efendi onlara uyup elektiriği açtır sonrada kaçak elektirik cezasını ye kasımdan beri oyalıyorlar.

3. Pl1

çok geçmiş olsun Çitlenbiğim.

4. zipper

zipper quae nocent docent

Geçmiş olsun abla, insanı çileden çıkarıyo bu kurumların başına buyruk hesapları:kzgn:
    Günaydın küflüm...

5. çitlenbikk

günaydın küflüm

akşam komşuda şarz ettim bilgisayarı herşey oluyo sizsiz olmuyo sabah sabah buralardayım.

6. zipper

Ayy canım benim :Lv:

7. bermer

bermer Well-Known Member

Komşuya rica et, en azından bağlanana kadar uzatma kabosuyla sana elektrik versin tv ya da bilgisayar için, sen de elektrik parası verirsin cüzi miktar, herkes rahat olur... manyak bunlar tek başına 1200 lira çok lokanta işletsen gelmez. Tüketici haklarına şikayet etsene son faturayı da... ve geçmiş olsun Çitlenbikk...

Selam Küflü, hava basıncının değişiklikler baş ağrımı tetikliyor, lodostan poyraza döndü soğuk geldi, 23 nisan da toprak alanda dandik kutlama yapacaklardı, gitmek hayal olur bu gidişle...

Bu okullarda kutlama yapılmasına yasak getiren zihniyetin içine tüküreyim...

Olsun biz 23 Nisanı'ımızı kutlayacağız onlara rağmen... :) :)

8. çitlenbikk

Günaydın Küflüm,

bermerim manyak lafını hakediyorlar daha neler söylüyorum içimden bir bilsen,
    okulda kutlama olmaz mı şaşırdım ,çocuklar bu soğukta ne yapacak, anlamakta zorluk çekiyorum bu yasakları

9. zipper

Selam küflüm, hiç öyle bir şey duymadım, bizim de kutlamalar okulda üstelik ikisininki de ayrı yerlerde , aynı anda iki yerde olamayacağıma göre birinin törenine gidemeyeceğım gibi görünüyor :eek:ff: hava da çok soğuk üşümezler inş

Edit ..soğuk nedeniyle kızımın töreni cumaya, oğlumunki pazartesiye ertelendi :D biz de coşkuyla kutlamaya gidicez ins. :)

10. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Valla okuyunca benim de aklimdan baska seyler gecti bir an ama manyak da olmus..1200 ne ya? Norvec Kronu mu? Gecmis olsun Citlenbikk.

Ciddi ciddi kutlatmiyorlar mi bazi okullarda resmi bayramlari?? Yani bir tek yerde bile olsa yazik, ayip.. Bu durumda disaridan gelen tahriklere ne kadar dik durabilir insan? Yine de cumartesi günü bayragimizi da alip Berlin´e gidiyoruz. Bakalim ne olacak??

Herkese iyi günler canlar...

11. Pl1

iyi akşamlar mutlu güzel bayramlar diliyorum kuzularım, tabi en önemlisi soğuksuz günler (ay kendimi meteorloji uzmanı gibi hissettim gerisini siz içinizden tamamlayın kahkaha atan smily )

12. zipper

Günaydın küflüm , hem ulusal egemenlik bayramımız kutlu, hem de regaip Gecemiz mübarek olsun :)

13. Pl1

selam küflüm, regaip gecemiz mübarek olsun

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=H5DpbAiw83k[/ame]

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=XGPKoABl_gE[/ame]

14. ela86

ela86 Well-Known Member

Iyi akşamlar küflüm
    Çitlenbikim çok geçmiş olsun canım resmen soygun yaptıkları hallolur inş
    23 nisan çocuk bayramımız kutlu olsun Yasaklara rağmen coşkulu geçti ama gerçekten hava soğuk
    Regaip Kandilimiz de mübarek olsun Rabbim günahlarıımızı affetsin

15. çitlenbikk

16. zipper

Günaydın küflüm, hayırlı cumalar, tören alanında bekliyoruz :D

17. Pl1

hayırlı cumalar

18. bermer

bermer Well-Known Member

Selam Canlar,

Bizim okulda öğrencilerin sınıf içi kendi aralarında kutlama yapılmasına izin verildi, orotoryo çalışması ve şiir ezberlemisti velilerin katılımıyla organizasyon yapılmasına izin verilmedi okulda, yerine 23 nisan ile alakasız bir piknik alanında yoğurt yeme, ip çekme, yumurta taşıma gibi başka herhangi bir zamanda yapılabilecek abudik gubidik bir şey yapıldı ilçe genelinde tum okullarin katılımının zorunlu olup herhangi bir faaliyete izin verilmeyen dandik bir şeydi kısaca....

Buna rağmen cesur yürekler de vardı tabii, sürerlerse sürsünler deyip 23 Nisan da kutlama yapan okullar da vardı biz ve bizim gibi düşünenler o okullara gidip çocuklarımıza izleterek de olsa 23 Nisan ruhunu yaşattık... :) :)

O nedenle dün yoğun bir gündü ama eğlenceliydi de, 30 küsur seneden sonra ilk defa uçurtma uçurdum piknikte, bu çocuklar bana daha neler yaptıracak kim bilir ? :D :D

Bu arada hem 23 Nisan'ımız kutlu olsun, hem de geçmiş kandiliniz mübarek olsun efem... :)

19. Pl1

Bermerim kurt kocayınca kuzunun maskarası olurmuş daha neler olur bilinmez :zuhaha::zuhaha:

20. zipper

Kurt da içinde bi kuzu barındırıyo yoksa bunlar olmaz bence :p iyi akşamlar küflüm :)

Bu Sayfayı Paylaş