Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. zipper

zipper quae nocent docent

tarzanca ha:zuhaha:çok iyi yaa:zuhaha:

yalnız 45 derece nedir :saskin:istanbulu öyle düşünemiyorum herhalde buhar olup bulutlardan şehre yağmur olarak yağardık.adamlar haksız mı yani siesta yapmakta:eek:ff:
    dört mevsimi kararında yaşanan memleketimi seveyim:Lv:

2. alkane

alkane Well-Known Member

Filikkkk:canim::Frnds: duy sesimi; kendine dikkat et sıcaklarda çok dolaşma,yoksa bizim çevirileri kim yapar?:D :DBide Carlos'a bende sevgilerimi ilet..;)

3. alkane

alkane Well-Known Member

Tüm küflüye iyi geceler....

4. clondike

clondike Well-Known Member

Bizim İspanyolca hocamız da aynen öyle demişti zaten... Anlaşamadığınız yerde el kol hareketi.. Hemen anlarlar....:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Sevilla bana hep Sevil Berberi'ni hatırlattığı için berberi göremeyeceksiniz demiştim:zuhaha::zuhaha: Göremediniz herhalde... Sevilya diyorlar değil mi? Öyle okunması lazım.... Hatta v biraz b ye çalacak... Sebilya gibi.... Doğru mu?

5. bukito

bukito Well-Known Member

günaydın,
    çabuk akşam olsa da gene uyusak...

6. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

G Ü N A Y D I N Küflüm

bukito sıcaktan mı bıktın
    yoksa uyku satini çekmenin başka bir sebebimi var:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

7. clondike

clondike Well-Known Member

Günaydın....:gül:

8. Emma

Emma New Member

9. bukito

bukito Well-Known Member

yorum yok...:zuhaha:

10. eun sung

eun sung Well-Known Member

Tarzanca ha ...Senin sayende oraya gittiğimizde anlaşma konusunda hiç sorun yaşamayacağız:zuhaha::zuhaha:

Kesinlikle katılıyorum dikkat et daha bize ne saralar derek ler bulacan olmaz bak :Lv:

Aynen güzelim memleketim her istediğini her zaman yaşabilirsin tüm mevsimlerin güzelliğiyle:Lv::Lv:

O zaman ispanyolca öğrenmeye gerek yok mu hocam derdim ben kesin :zuhaha::zuhaha: Neyse gidersek ispanyaya tarihin bir kesiminde yararlanırız bu bilgilerden :zuhaha::zuhaha:

Noldu bukito bence çok güzel bir gün ya neyse ;)

Güneş sıcacık iyi geldi sağolasın Herkese benden de günaydın küflü ailem ...

11. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Günaydın küflüm ve Mr. Sör Vır.... hepinize güzel bir gün diliyorum...

12. alkane

alkane Well-Known Member

Tünaydınlar.....

13. bukito

bukito Well-Known Member

eun sung için...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=_NJFi7EJF60&feature=related]Funny! Happy Birthday Song.mp4 - YouTube[/ame]

14. ela86

ela86 Well-Known Member

yoldaşım birde buradan kutluyayım doğum günü olsun canım

15. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi akşamlar küflü güzelleri

16. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

iyi akşamlar...

17. Emma

Emma New Member

iyi geceler
    listemi işledim uçtum uykunun kanatlarına

18. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi sahurlar küflümmm

19. eun sung

eun sung Well-Known Member

Günaydınlar küflü ailem ....İlk sahurlarını etmiş herkese ve tüm ramazan boyunca huzur mutluluk ve sağlık sofranızdan ve gönlünüzden eksik olmasın ...Ramazan ınız hayırlı olsun her işiniz kolay olsun ...Bereketiyle gelsin ramazan gönüllerimizi şenlendirsin...

Dün akşam baktım ama kızı uyutunca kendimde uyuyunca kaldı teşekkür ederim zaten neşeli ayakları çok severim...:Lv::sak sak::gül:

Sağolasın yoldaşım her daim can yoldaşsın ...:Lv::Lv:

20. alkane

alkane Well-Known Member

Günaydın küflü ailem:Lv:
    Ramazanın hayırlı olsun, gönlünüzden ve ailenizden huzur ve mutluluk eksik olmasın inşallah...:gül:

Bu Sayfayı Paylaş