Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Emma

Emma New Member

farketmeyen kalmadı:sak sak:

2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

tünaydın, koltuk silme zevkini yaşıyorum ara verdim geleceğim beni özleyin anacığım....

3. bermer

bermer Well-Known Member

Görüntünün verdiği izlenime katılıyorum... Bunun fotoğraflanıp ayrıca paylaşılmasını nahoş buldum...Zira tanınan anne babanın çocuklarının özelinde daha korunaklı olması gerekir eylemlerinde... Ama netice de genç, herkes hata yapar, doğru mu tartışılır...

:zuhaha::zuhaha::zuhaha:
    ah izledim, tayvanın son sahnesinde intikam diye bile bağırdım gülerek :zuhaha::zuhaha:
    Ben de izlemediysen Ariel Lin'le Mike He'nin Love Contract'ını önereyim başlangıç güzel, sonlara az biraz dram ...özellike Ariel son 2 bölüm konuşmadan oynuyor ya bittiğim yerdir. :Lv:Kesinlikle yüksek bir performanstı... SWAK'tan sonra çok şaşırmıştım...
    Bir de Joe Cheng'in That's Love Comes dizisini izlemediysen izle, flasbackleri çok ama o bile kesinlikle içinde bahar tazeliği yaratıyor. ;)

O gözleyen seni raporlayacak kişi bence, toplantılarda hep şikayet edecek bu stajyerler işe yaramıyor diye :zuhaha::zuhaha:

4. eun sung

eun sung Well-Known Member

Şimdi ben burda yokken bukito ve bermer sarmışsınız hemen koreliliğe senide aramıza katalım bak söylüyorum hayranları olacaksın arkadaşım bukitom ...

O ışık huzmesi dört biriciğim benim imzamda duryor her daim orada görebilirsin zatiii bukito ...Ve boys ower flowers d en sevdiğim sahnenin malesef gif i yok sırf bunun için bu programları öğrenmeye çalışıyorum ben bu aralar gif yapacam o sahneyi döndür döndür izle diye ... Manga da anime de ve filmdede hepsindede ayrı bir zevk oluyor okumak ve izlemek hepsini şiddetle tavsiye ederim bukito ...

5. tantana

tantana Well-Known Member

love contract ı izledim ama saçmaladılar onda ..ayrıca aynen devil beside you kadrosuyla yapılmış 'why why love' var ki ben jeneriğine ve müziğine bayıılııırıımmm ..
    that's love comes iizlemedim.staj sonrası izlenip okunacaklar kervanına katıldı ;)
    hee kesin biliyorsundur ama ben hatırlatayım dedim it started with a kiss in 2.sezonu da var..mesela ben 2.sezon çıkmadan 1.sezonu izlemiştim.altta deikodular dönüyordu 2.sezon olur diye ama ben o arada unutmuşum sonradan farketmiştim :D hana kim nin de 2.sezonu için beklemiştik çünkü yapılacağı açıklanmıştı ama sonra vazgeçtiler

hain dom dom :dil: o yapmıycak.benim amirim şeker gibi beni de seviyor :hih:

6. eun sung

O ne dizidir adamlarımın hepsinin yeri ayrıdır bende ...Bu kadar mı hoş çılgınlıkların olduğu bir dizi olur ....Ayrıca diziye başlamamın tek sebebi adıdır üç sene önce izlerken ...

Yalnız sen hemen farkınla farketmişsin ben bizxim tantana nede olsa diye rahatça ona cevap bile yazdım ...Bunu görünce kendime çok güldüm neyseki başka biri değilmiş...

7. tantana

Bir de çok şeker demiş hoşgeldiniz diye :$:Frnds:
    çok hoşuma gitti.hani tantana2 olarak kalasım geldi :)

kendine haksızlık etme eusung..bilinçaltın benim yapabileceklerimi tahmin ettiğinden olayı hemen analiz etmiş:cool:

8. eun sung

Ya benim çoklu alıntım çalışmıyor ...Neyse hatırladığım kadarıyla cevaplıyayım tantana nın söylediği İt started with a kiss süperdir onu korelilerde playful kiss diye çevirdi ama diğeri daha duygusaldır ve kore versiyonu yakışıklılar cennetinde ki oyuncular gerçeğiyle çok alakasız yahu ...O kadar yakışılının olduğu bir memlekette nasıl başardılar bunları seçmeyi ve Japonyadaki kız karakter nasıl bu nasıl çıks cıks cıks olmamış ama ...Ben bile yeniden izlemeye başladım ...Hatırlamak zevkliydi ...(ben olsam lee min hoo yu orada bir yerlere girdiverirdim oda ayrı )...

9. eun sung

Bu arada tekrar bakınca gördüm devil besid you ve ve ve mike hem den bahsettmişsin mike he o benimdir o benim eunsung undur ancak diye söylene söylene dolanıyor yollarda diyeyim onun saç modeline falan bitmişimdir ...Harika bir film çocuğun karkterinede bayılırım orda bir ahhhh çeksem karşıki dağlar yıkılır ...Bu arada resimde wampir varya bu tantanadır diye ruhuma işlemiş böyle sevig dolu bir avatar olsa ancak honkkkkkkkkkk ederdi benim kafaya :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

10. tantana

:füü:
    markalaştım artık:cool:

bu da dünya çapında ünlenen bir kore klibi :D :D 30 milyoncuk insan izlemiş 1 ayda

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0]PSY - GANGNAM STYLE ([/ame]

11. eun sung

Süper klip 30milyon birinci kişi oldum :)

12. alkane

alkane Well-Known Member

Hani, Ekabirin avatarı nerede?? diye bağırıp,aranırken bide baktım ;
    aşağıdaymış:p

Vatana millete ,aman şey:D:D tüm küflüye ve sana hayırlı olsun avatarın
    Bu arada avide çok hoşmuş;) :Frnds:

Bu arada tüm küflüme iyi öğleden sonraları diyorum
    bugün benim temizlik günümdü:dil: fena yoruldum:eek:ff: akşamda çaya misafir var, ufaklık uyansı bi çarşı yapıı gelmem lazım artık ne zaman görüşürüz bilmem:eek:ff::eek:ff: (Şu esnada, büyük kızımda kardeşimi uyandırım denize gidelim diye, başımı ve beynimi yemekle meşgul:help::help:)

13. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi günler küflüm

dün evde misafir vardı giremedim küflüye kandilinize kutlayamadım
    çitlenbikk müdavi üyeliğin hayırlı olsun canım
    pl sanada kolay gelsin
    alkane sanada canım

hepinize sevgiler

14. clondike

clondike Well-Known Member

Tantanacığım bir adet kelime sorusu bekleniyor sizden...;)

15. tantana

sayın moderatorum ben sordum sanmıştım ama mesajda sorun olmuş.şimdi sordum :)

16. clondike

clondike Well-Known Member

Şey moderatör değil, alan sorumlusu... Ben demedim adminimiz dedi....;)

17. bermer

bermer Well-Known Member

Sebebim sensin! :zuhaha::zuhaha:
    Pl1'im, mesajını okuyunca dedim, Küflü ahalisi temizlikte, sen de kalk ey küflü, tut bi işin ucundan... Şimdi.:'(...4 bir yanım çamaşır katla katla bitmiyor anam:kzgn::kzgn:
    ne kadar çok çocuk eşyası var son 20 parça içinden bize ait sadece bir çorap teki çıktı :eek:ff:
    Hayır, iş yaparken bölünmekten de hiç hazzetmem, 30 kere kalktım yahu ben de hiç heves kalmadı, ottoke ? ottoke ?:cigara:

18. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

ay sorma bermer belim ağrıyordu üstüne birde şimdi kollarım ağrıyor koltuk sandalye sildim daha halı silmedim yıkatsam mı karar da veremedim öyle duruyor bakalım:$

19. tantana

Gönlumde moderatorsunuz pl1 ve sen.admin oraya da karışamaz ya!
    Yağcılar da inecek var :)

Kolay gele hanımlar.bence temizlik yumurta kapıya dayandığında yapılması gereken bişe.şimdi kapıdan girdim.annem de temizlik yapmış onu anlatıyor :(

20. bermer

bermer Well-Known Member

Yıkat gitsin Pl1'im, benim halı 3 kere yıkandı(döküntü, çiş, kaka olayları daha kışa girerken bir kere daha yıkatırım) Hayır yıkatmadan sonra yakında 3-5 ip yumağı verecekler elime sizin halıdan kalanlar diye :zuhaha::zuhaha:

Halı yıkama 15'liraya geliyor...geçende sildim halıyı valla yetti bana...Eğer çok pis değilse biraz iyileş öyle sil, yok kışa da hazırlık olur dersen yıkat gitsin...

A ha da bamyalarım geliyor, haberi geldi, 5-6 kg kimin kafasını uçuracağımı buldum:zuhaha::zuhaha:

Çok geçmişler olsun!:gül:

Bu Sayfayı Paylaş