Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. eun sung

eun sung Well-Known Member

Günaydınlar küflü ailem ...Burası hepimize hayırlı olsun ....

2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

yukarıda bulunan yeni mesajları kullandığımızda sorun olmayacak inanın.... her yeni gelen konuyu görme şansınız olacak;)

3. Pl1

tünaydınlar ben geldimmmmmmmmmmmm :)

4. Pl1

pitbull deyince köpek zannetmiştim :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CdXesX6mYUE&feature=g-music&context=G2786c0fYMAAAAAAAEAA]Pitbull - International Love ft. Chris Brown - YouTube[/ame]

5. meleksi

meleksi Well-Known Member

merhaba..geldim..gördüm..ve gidiyorum..:D akşama görüşürüz..küflü ahalisi..

6. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Yollara dustum mesai ardindan konserve kutusu peugoet j9la ayrilamadik gitti

7. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi günler küflü ailesi ben yine ders çalıştım arada mola verdim öyle geçti gün zamanla herkes buraya da alışacak güzel oldu bu bölüm ;)

8. Pl1

ay çalışırken bende onlarla giderdim işe ve bilirim ne sıkıcıdır yol... o yüzden bir mp4 almıştım, müzik video ekler onları seyrederdim ....

9. Pl1

Ah ah arkadaşlar Emma beni terketti :':)':)'(

Van'a geri döndü şimdi Adana'da, orada bir kaç gün kaldıktan sonra Van'a gidecek neyse o iyi olsun da beni terketsin...;)

10. Pl1

Antonio'dan sonra en sevdiğim orkestra şefi (erkek diyecem zannettiniz değil mi ? :zuhaha::zuhaha::zuhaha: )

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xXkR23N6YO8]Andre Rieu & Orchestra 'Tribute To Frank Sinatra', MY WAY - YouTube[/ame]

kendisini birçok konserini seyretmeye çalıştım (elime geçen demeliydim) ve gerçekten sineklikle orkestra yöneten orkestra şefi kadar iyi keşke televizyonlarda da verseler de daha çok kişi seyredebilse...​

11. ela86

ela86 Well-Known Member

pl allah kavuştursun emma iyi olsun da yine gelir şarkı için teşekkürler bende derse devam ;)

12. Pl1

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=5fxMFQL5ZOM]ANDRE RIEU & JSO - SCOTLAND THE BRAVE & AMAZING GRACE - YouTube[/ame]

tamam tamam bugünlük bu kadar yeter ama çok güzel dayanamıyorum ne yapayım elimde olsa tüm konseri izletirdim size :zuhaha::zuhaha:

13. Özgür

Çok yorgunum bugün bizim peugoet rekor kırdı ve tam 1 saatte geldi... Yanımda da iki çocuklu bi kadın vardı, bir daha yanıma çocuklu kadın kabul edersem tövbeler olsun...

14. Özgür

Bir günardı şarkısı olarak rahatlatıcı bu parça bütün sakinlerimize gelsin benden,

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=E7EFXf3E5Jk]Ezginin Günlüğü - Hişt [HQ] - YouTube[/ame]

hişt hişt

15. Pl1

çocuklardan bu kadar nefret ettiğini bilmiyordum :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

16. Pl1

Admin bari bu da benden sana gelsin Günün Sözü imiş :zuhaha: :zuhaha: :zuhaha:

17. Özgür

Çocuklardan nefret etmiyorum da eşşek kadar çocuğu kucağına alıyo gibi yapıp iki kişilik yer kaplayan ebeveynlere kızıyorum ben :)

18. Pl1

ay ona bende kızıyorum gecen bende kızılaya öyle inmek zorunda kaldım annesi utandı kalktı.. kadın ayakta gitti valla ben oturdum belim yüzünden ama suç annenin o yaştaki kızına laf geçiremiyorsa büyüyünce ne yapacak bilemiyorum...:füü:

19. Özgür

ve iyi akşamlar :)

20. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Merhaba. Şurayı bir ziyaret edeyim dedim. Oradan oraya geziyorum. Nereye bakacağımı şaşırdım. Pl iyi olmuş burası. Bir degisiklik olmuş. hayırlı olsun. Bu gün çamaşır günüydü çamaşır yıkadım. Biraz ceviri yaptım. Basit bir gündü yani. Yarın görüşürüz. İyi akşamlar.

Bu Sayfayı Paylaş