Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

bende o işi yarın yapacağım çamaşır temizlik bugün evden çıkınca malum kaldı bu işler:)

herkeze iyi aksamlar :D iyi forumlar

2. meleksi

meleksi Well-Known Member

minübüs ve çocuklu anne konusunda hiç güzel anılarım yok benim de.. ne zaman yanıma çocuklu bir anne otursa çocuğu bütün yedikleri üstüme çıkarırdı..çok iğrenç bir durumdu..kaç kere oldu sayamadım bile..:cigara: bir de tek bayan ben olurdum minibüste mecbur benim yanıma otururlardı..

3. Pl1

bahtsız arkadaşım benim :(

4. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi akşamlar
    bende artık soru sayılarımı buraya yazıyorum bugün 140 oldu misafir falan geldi biraz az çözdüm ama yarın telafi edicem inş şimdi son şansı okumaya gidiyorum ;)

meleksi gerçekten bathsızmışsın :(

5. Pl1

Günaydın küflü ailem :D

6. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Günaydın millet.

7. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Günaydın :füü:

8. Pl1

günün parçası

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=KMF602pBPeY]Yakar Geçerim (Ajda Pekkan) - YouTube[/ame]

9. eun sung

eun sung Well-Known Member

Günaydın....

10. Pl1

bu da ders çalışın külkedilerime :zuhaha::zuhaha:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zVdsgtFSsoc&feature=related]ozan dogulu feat sila - alain delon - YouTube[/ame]

11. eun sung

Şu an dinledim süperler ders çalışırken insana ilham oluyorlar :Lv::sak sak:

Bir tanesiyle bile yolculuk çok zor sanada kadınada acıdım şimdi....
    Yazı süper yaaaaaa...Karikatürlere başlatma beni sonu iyi olmaz biliyorsun ;););););)

Gerçekten bahtsızmışsın ...Çocuklu ortamlarda hele çocuk mızmızsa çok zor ancak birde bu talihsizlikler hiç çekilmez canım ...

12. clondike

clondike Well-Known Member

Geç bir günaydın. Oğlumu götürme işini eşim yüklenince bir sabah da geç kalkayım dedim...:füü:

13. Pl1

bir günün beyliği beyliktir arkadaşım en iyisini yapmışsın valla;)

14. clondike

Ne bir günü.. Çıkıp saçımı boyatacağım ve yine oğlumu almak için Zincirlikuyu'ya gitmem lazım.
    Süre kısıtlı... 3 de çık, Söğütlüçeşme'ye arabayı park et. Metrobüse atla. Zincirlikuyu da in, bekle. Servis gelince oğlanı al. Aynı yolu tersten kat et. Arabayı Söğütlüçeşmeden al, alışveriş yap, eve dön... Her gün. Her gün.... Bu kez bir tek sabah kısmı eksildi...:eek:ff:
    Tek iyi yanı kitap okuyabilmem o sürede... Yer bulamazsam ayakta direklere sarılıp kitap okuyorum. Yer bulursam ne ala... Durakta da öyle...

15. Pl1

sen bunları yazdığında iyiki İstanbul'da yaşamıyorum diyorum :D Ankara en uzak yer 1 saat sürmez trafik yoksa trafik varsa 1 saat

16. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

evlenmek ve çocuk yapmaktan korktum bir an :eek:ff:

17. clondike

Pazar günü Açlık Oyunlarına gitmiştim. Bugün ya da yarında Apollo 18 e gitsem diyorum. Dur bir konuşayım bakalım ne diyecek bizimklier. Aksi halde Cuma Cumartesi ye kalır o zamanda İspanyolca kursu yüzünden olmaz.

18. clondike

Yine de seviyorum bu şehri...;)
    Sorun köprü trafiği...

Korkacak bir şey yok. Tecrübe ile sabit.;) Benimkiler büyük. Ama oğlum 18 yaşında a-tipik otistik. Sarıyer de İZEV in okuluna gidiyor. Aslında kendi gidip gelebilir ama yolda genç kızlara asılıyor.:kzgn: O yüzden servise kadar biz götürüyoruz.:eek:ff:

19. Pl1

çocuk evin mutluluğudur bunu her zaman söylerim kulakların çınlasın Emmam....:$

20. eun sung

Yeni baktım canım ...konuşması biterse dinleyecem ;)Keman mı olmaz şimdi pl ya ...Can evimden vurdun...

Bu Sayfayı Paylaş