Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Merhaba yoğun birgündü yine yeni girebildim.
    Gününüz güzel geçiyordur umarım benim uykum var :p

2. alkane

alkane Well-Known Member

Bana uyku demede ne dersen de :eek:ff:kızlar kurulu saat gibi 8 de uyanıyorlar tabi ben gece oturup 3lere kadar kitap okuyunca kalkamıyorum.:kzgn:Bu arada günümde o kadar kötü geçiyor sormayın gitsin.Üst katın banyosu birden bire şiddetli bir şekilde su akıtmaya başladı:kzgn::kzgn::kzgn: o da yetmezmiş gibi yatak odasının tavanındanda damlamaya başladı :kzgn::kzgn::kzgn::kzgn::kzgn:şimdi evde ustalar var dolabı söküp karşı duvara alıcaklar banyo ne olacak onu hiç bilmiyorum yani....:eek:ff::eek:ff::kzgn::kzgn::kzgn::kzgn::kzgn:
    offf offfff..

3. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

canım o durumu çok iyi bilirim kimseye söylemedim ama hem banyo hemde tuvalet attıktan sonra bir gece sabaha karşı Van depreminden bir hafta önce idi uyurken tavan oğlumun üzerine düştü... müteahhit eksik malzeme kullanmış ve tavanların akması da tavanlarda şişme yapmış tüm evin tavanları indi yeniden yapıldı düşünün halimi.. evde mobilya varken tadilat hele birde tavan yenileme bitirmişti beni... bir salon kaldı babam yazın onuda yaptıralım diyor ölsem yaptırmam dedim düşen yeri yok düşerse düşünürüm dedim kabarma bile yok çünkü... :kzgn::kzgn:

4. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi günler küflü ahalisi bir kaç gündür giremedim dün gecede sorun vardı giremedim ama sizlerin sohbetinizi bile özlemişim şarkılar için çok teşekkürler bende de bugün ders çalışıcam akşam sonucu yazarım ;)

5. Özgür

alkane şuanda bin kaplan gücünde sinire sahip olmalı :) Kolaylıklar diliyorum umarım biran evvel biter

pl1 mutlaka yine bir ustaya göstert tavanı baban doğru demiş hiç kızma En azından bir usta görsün

ela86 gördüğüm kadarıyla kpss konusunda en istekli olan kişilerdensiniz eğer lazım olursa rehberlik hizmeti verilir :)

6. Pl1

atın ölümü arpadan olsun diye bir laf var ya onu diyecem buraya yakışmayacak neyse babam müteahhit bu arada :zuhaha::zuhaha: bu evi aldığımızda tadilat yapıldı yani:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

üst kat yazın salona sistre yatırdı ki o öyle bir saslarki tavanı eğer tavan düşse o zaman düşerdi şu anda çatlamada yok o yüzden kalsın zaten eğer burada düşerse ben evi satar giderim hiç uğraşamam... eşya ile bir daha böyle tadilat yapmam evde:kzgn::kzgn::kzgn:, eniyisi terki diyar etmek bence..:cool:

ben bir süre kısa aralarla gelip mesajlara bakıp gideceğim forumda yokum çünki mesajim çalışmıyor... ne sizin yazıdıklarınızı alabiliyorum ne de mesaj yazabiliryorum... inşallah düzelir bende uzun süreli yanınızda olurum kendinize iyi bakın :füü:

7. Özgür

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=hJ-icfN0Ag0]DOĞA İÇİN ÇAL 4 - SELVİ BOYLUM AL YAZMALIM, ÇİÇEK ABBAS, DEVLERİN AŞKI - HD - YouTube[/ame]

Yine mükemmel bir yorum

Yorumsuz Doğa için çal 4

8. harikaya

harikaya Well-Known Member

Kızlar yarım kalmış bir kitabım var, okumak istiyorum, fakat...

- Yarın eve yeni mobilya gelecek yer açmak için bazı aksesuar ve sehpaları kaldırmam ve toz almam gerek...:kzgn::kzgn::kzgn::':)':)':)':)':)':)':)':)':)'(
    - Yarın ben eve geç geleceğim bu yüzden yemek yapmalıyım.:kzgn::kzgn::kzgn:
    - Yarın öğlene kadar yetiştirmem gereken iki pafta çizim var sabahlamak zorundayım.:help::help::help::kzgn::kzgn::kzgn:
    - Bu akşam eve 20:30'da geldim şimdi oğlanı uyutuyorum, yani şu ana kadar hiç birşey yapamadım.

AMA BEN KİTAP OKUMAK İSTİYORUM:kzgn::kzgn::kzgn::':)':)'(

9. Pl1

bugün erken kaçıyorum iyi aksamlar....

10. alkane

alkane Well-Known Member

11. ela86

ela86 Well-Known Member

çok teşekkür ederim evet okul bitti ve ben hala işsizim ve memur olmayı çok istiyorum inş yardım isterim çok teşekkürler :)

bu akşam 160 tane soru çözdüm

pl inş bir an önce mesaj kısmın düzelir senin burda olman bile iyi geliyor bana:canim:

alkane sanada çok inş çıkmaz allah kolaylıklar versin

harikaya senin iş zor canım inş halledip okuyabilirsin ;)

12. meleksi

meleksi Well-Known Member

selvi boylum al yazmalım çok güzel bir eserdir..çok severim..dinlemeyi..teşekkürler..:D

ben zaten bu ara eski şarkılara taktım..90lardan başladım..bu günlere zor dönerim uzun süre..

ilk çıktığında cep telefonu melodim olan..ve uzun süre kalan şarkılardan biri..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=YLXZSCikeJ0]Yoncalodi ''Emanet'' 2009 (Akustik Versiyon) - YouTube[/ame]

Sen benim içimdeki büyük yangınların adı..
    Ben senin gecendeki mavi ya da günündeki sarı..
    Sen benim şehrimdeki bütün sokakların adı..
    Ben senin yüzündeki çizgi, dünündeki anı..

Hadi kalk gel bul bi bahane..
    Birazcık heves biraz cesaret..
    İlk günkü gibi duruyor hala..
    Kalbin ömürlük bende emanet..

13. eun sung

eun sung Well-Known Member

Kendine dikkat et ve hemen chat sıkıntın biter inşallah canım ...Buraya tek uyan cümleyi söylüyorum..''terzi kendi söküğünü dikemez''...Laboratuvar sorumlusu ben en son ne zaman kendime test yaptım kızım a hamileyken:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Zorunluluklarını sıraya koy diyecem nasıl sıra uygulayacaksın tek birşey söylüyorum Allah yardımcın olsun:gül:

Soru süper yoldaşım ;)Ben de konu çalışma artı 50 soru yaptım bir 50 soru daha yapıp uyur ben ...

14. Pl1

günaydın kuflu ailem... bugün temizlik ütü derken beni bulana aşkolsun diyor :zuhaha::zuhaha: ve kaçıyorum

15. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Günaydın kufluuuu. Valla yazacak bir şey yok. İnşallah ilginç bir gün olurda yazarım birseyler.

16. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Günaydınlar, musmutlu bir gün diliyorum herkese :Lv:

17. eun sung

eun sung Well-Known Member

Tünaydın tüm küflü ailem bensiz kendinize dikkat edin yokum büyük ihtimal bugün işyeri çokkkkkkkkkkkkkk yoğun...

18. alkane

alkane Well-Known Member

Tünaydınlar küflü ahalisi:) herkeslere sorunsuz ve bol dinlenme ile geçen bir gün diliyorummmmm.......

19. meleksi

meleksi Well-Known Member

tünaydın kuflu ahalisi..iyisinizdir..umarım..:)

20. Pl1

günün sözü;)

Bozulan dostluktan sonraki nefret, meyvelerin en öldürücüsüdür.
    G.E.Lessing

Bu Sayfayı Paylaş