Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. eun sung

eun sung Well-Known Member

Unutmasın beni tüm bd klonlarım bugün yokum işlerim çokkkkkkkkkkkkkkkk...Bu unutma kendini bilen birine de gitsin ama ikinci şarkı onun ...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=AIUgWEZ5lzg]Unut Beni (Gece Yolcuları) - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CJ3pVqeGdvU]Unut beni cem karaca - YouTube[/ame]

Buda isteyen arkadaşımdan ...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GMuZdN84PJg&feature=related]Bath time fun. Super cute!.wmv - YouTube[/ame]

2. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Merhaba millet. Dun çamaşır gunumdu bu gün temizlik gunüm. Nefret ediyorum bu günlerden. Aksamda alışverişe gideceğim. Kızım Pera müzik festivalinde keman çalacak. Ona siyah etek beyaz gömlek ve babet almam lazım. Tabi arayinca bulunmaz ya. Ben inşallah bulurum bir seyler.

3. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

arkadaşlar yeni tarayıcı ile sorunları çözdüm artım buralardayım ama siz yoksunuz ne o ben yokum diye firari mi oldunuz yoksa :(

4. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Merhabalar yorgunum, devirdim kendimi yatağa, başım ağrıyor biraz

Umarım sizin gününüz güzel geçmiştir

5. alkane

alkane Well-Known Member

Yok firari olmadımda evdeki malum durumdan dolayı işler bitmiyor bi türlü:eek:ff::eek:ff: kızlarda elime ayağıma dolanıp duruyor ve durmadan parka gidelim diye söyleniyorlar:eek:ff:zaten boğazlarım ağrıyor ve bütün kemiklerim kırılmış gibi bir ağrım var sormayın yani :kzgn::kzgn:neyse.... ben sizi daha fazla bunaltmayım herkese güzel bir akşam diliyorum görüşmek üzere.....:bye:

6. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi akşamlar küflü ahalisi bugün yine her zamanki gibi ders çalıştım ama daha bitmedi

sha şarkıyı çok severim yeniden dinledim sayende çok teşekkürler

euncum sana kolay gelsin

özgür baş ağrısı kötüdür geçmiş olsun

alkanecim sanada geçmiş olsun havalar düzelince çocuklar gezmek ister tabi senin iş zor ;)

7. ekabir16

ekabir16 New Member

PL1 geçen ayın ve bu ayın bdlerinden tarayabilirsin ,bu ayki historical çok güzel değil sona bırakabilirsin.sandra sarah olivia olabilir

8. Pl1

elimde birsürü taranmıs var önce onlar canım ya...

9. meleksi

meleksi Well-Known Member

iyi akşamlar kuflu ahalisi..ben de bu havalardan şikayetçiyim..halim yok..hasta değilim..ama tam iyi de değilim..

eun gece yolcuları yayınlama..ne zaman dinlesem depresyona girerim..şaka değil gerçek..kötü anılarım var şarkılarıyla..onlar aklıma geliyor..

10. TDL

TDL New Member

İyi akşamlar kuflu ahalisi bugün çok sıkıcı bir gündü vallahi sabah evden çıkarken hava bozuk gibiydi sonra hava bir açtı uzun kollu giydiğime pişman oldum yandım resmen yüzüm felan yandı o derece bir değişim oldu =) Ödevimi yapmadım diye kütüphaneye gittim ders çalışmaya malum vizeler felan sonra ne yaptım ben kütüphanedeki bilgisayarları görünce ders çalışma aklımdan uçup gitti oturdum kitap okudum pişmanmıyım:$ değilim ;)ama alttan dersim kalırsa pişman olacakmıyım:füü: ııı sanmıyorum :zuhaha: Burasıda çok sessizmiş gerçi bugün şuandada sözde ders çalışmamı yapıyorum buralardayım daha haddii görüşürüzzzz:saygilar:​

11. clondike

clondike Well-Known Member

TDL, biraz önce kitap eklemiştim. Söyleyim de onaylamasınlar... Bana vicdan azabı çektirme...;)

12. TDL

TDL New Member

Valla clondike kitapsız olmaz hiç vicdan azabı çekme zira ben zerre kadar çekmiyorum neden ?? Bu hocalar yüzünden 2. dönemden sorumlusunuz diyorlar 20 sayfa konu işliyorlar 70 sayfadan sorumlu tutuyorlar okuldan soğutuyorlar insanı:kzgn::kzgn::kzgn::kzgn: Kitapta okumasam kafayı yerim vallahi:'(​

13. TDL

TDL New Member

Misal örnek veriyorum malum ben tarih okuyorum bir dersimizde hoca makale verdi 3 tane her biri ortalama 25 sayfa 25 ila 40 sayfa arası değişiyor oda yetmiyormuş gibi bir kitaptan 150 sayfa verdi başka bir kitaptan ta 170 sayfa verdi artı ortaçağ kaynaklarından da sorumlu tuttu ki burda 70 tane yazar ve eser adından bahsediyoruz - normalde 200 küsür ama 70 tane ezberlesek yetiyor- derside hocayı da seviyorum ama bu sınavlar:kzgn::kzgn:

14. Pl1

iyi geceler küflüm:)

15. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi akşamlar küflü ahalisi bugünkü soru sayısı 210 oldu gayet iyi bugünlük yarın yine devam şimdi kitap okumaya çalışacağım

iyi geceler

16. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

İyi geceler kuflu her nerede yaşıyor ve yasatiliyorsan. Bu sözü severim. Aci var mı aci diyen abimiz sagolsun.

17. clondike

clondike Well-Known Member

Kimdi? Reha Muhtar mıydı ?
    İyi geceler...:)

18. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Günaydınlar :kz:

19. alkane

alkane Well-Known Member

Günaydınlar küflü dostlarım:Lv:

20. Pl1

günaydın küflü ailem....

çok sevdiğim bir canlı pandadır bu arada...

Bu Sayfayı Paylaş