Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. meleksi

meleksi Well-Known Member

ben yoruldum bugün..

çok güzel bir şarkı..çok güzel bir yorum..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Op1AvOSjqp4]Ümit Sayın ft. Leman Sam - Aşkımdan Vazgeçme (Yeni Albüm 2011) - YouTube[/ame]

Taşırım ben hasretin yükünü..
    Acılarım koynumda sır gibi..
    Açarım baharda çiçek gibi..
    Dolarım içine gün gibi..

Yeter ki sen üzülme..
    Kendine dert etme..
    Varsın uzasın yollar..
    Sen aşkımdan vazgeçme..

Yeter ki sen üzülme..
    Kendine dert etme..
    Seni bir ömür beklerim..
    Sen aşkımdan vazgeçme..

Karışır hüzünlenirim sen aldırma..
    Susar dillerim yanarım ben aşkınla..
    Karışır hüzünlenirim sen aldırma..
    İçimde taşırım sesini hala..

2. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

benim günüm çok sıkıcı geçti :'(gerci daha gun bitmedi belkibir mucize olurda sıkıntım dagılır:D

3. vişne bahçesi

şarkı çok güzeldi :Lv:

4. vişne bahçesi

buda benden meleksi ve sergei ye gelsin :Lv:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Tm8fcIYcicI&ob=av2e]Ayrılsak Ölürüz Biz (Ferhat Göçer) - YouTube[/ame]

5. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

ev hanımı olmak böyle bir şeymiş onu öğreniyorum :)

yemek, temizlik, çamaşır, ütü bitmeyin işler...:zuhaha::zuhaha:
    ama eskiden cumartesi pazar yaptığım bu işleri hafta içine yayıp cumartesi pazarda geziyor yata oturuyorum :füü:

6. vişne bahçesi

tam bitirrsun işleri başa dönüyorsun dimi:zuhaha:bence cok zor evhanımlıgı :'(
    annem derki ben calısırken daha cabuk bitiriyordum işleri sendede öylemi oldu

7. Pl1

8. TDL

TDL New Member

Özgür~ yorumlar konusunda haklısın insanların farklı düşünceleri var bazılarının bunları anlatma biçimi oldukça ilginç insan çok eğleniyor doğrusu.;)
    Pele~ Çalışan olmak zor gerçekten ben öğrenciyim ama çalışan bayanlara bakıyorum hem ev hem çocuklar hemm iş her zaman hayran kalıyorum onlara kolay gelsin;)
    Vişne benimde günüm sıkıcıydı açıkcası hele de benim gibi son 4-5 yıldır grip yüzü görmemiş birisinin tam vize haftası yatak döşek olacak şekilde grip olması kadar berbat birşey yok boğazlar şiş doğru düzgün ses çıkmıyor ama yine de bugün vize öncesi tam 6 arkadaşa ayrı ayrı konu anlattım şuan ses tellerim de tık yok :) Zira fazlasıyla yorulmuşlar =)En zor sınavımı atlattım bugün ve ne kadar mutlu olduğumu anlatmaya kelimeler yetmez yani yorucu ama sonucu güzell olan bir gündü:gül::gül::gül:

9. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

sevgili TDL
    ben biraz sinirli geçirdim.:kzgn: mevzuya kısaca değineyim.sahibi olduğumuz bir araziyi birisi sahiplenmek amacı ile 2 yıl önce bir baraka yaptı ve belediyeden su bağlatmış nasılsa mahkemeyle tespit edildi ve tahliye kararı çıktı .karar aynı zamanda ilçe belediyesine bildirildi. şimdilik Belediye memurundan el cevap ;:kzgn:memur telefonda arazinize yabancı birinin baraka yapmasına neden müsade ettiniz size bir ceza keseyim de görün:kzgn:anlayacağınız devletin yetkisini eline geçiren her memur tam anlamıyla vatandaşa hizmet eden ,bilgisiyle yol gösteren memur değil,işte böyle kıymetli vaktinizi daha fazla almıyayım.

10. TDL

TDL New Member

Sevgili Çitlenbik o memuru bul ama kendini tanıtma sonra tenhada adamın dizlerinin arkasına beyzbol sopası veya türevlerinden bir tane vurun sonrada işini adam gibi yap yoksa kafanı kırarım deyin ve tabana kuvvet:füü: En mantıklısı bu olur:cool:

11. çitlenbikk

bu arada hepinize iyi akşamlar demeyi unuttum iyi akşamlar canlarım.

12. vişne bahçesi

gecmiş olsun :gül:sıkıcı ama guzel birgunmus inşallah gecersin hepsinden :canim:vize haftası ve hastalık ikilisinden nefret ederdim okuldayken :kzgn:

13. TDL

TDL New Member

Teşekkür ettim Vişnecim bende nefret ediyorum boğazım yüzümden ne konuşabiliyor ne yutkunabiliyorum su içsem acıyorki benim gibi sürekli su içen birisi için çok büyük bir eziyet bu. Hep ani hava değişiklikleri yüzünden hava kapalı diye sıkı giyinip çıkıyorum dışarı çıkıyorum 10 dakika sonra hava çok sıcak oluyor terliyorsun sonra rüzgar çıkıyor tabi bu sırada okul yollarında sürünürken hastalıkta seni buluyor :kzgn::kzgn::kzgn:

14. Pl1

çok geçmiş olsun TDL:bye:

15. çitlenbikk

evet TDL sana katılıyorum insan haklı olunca haksızlığa karşı çok asabi oluyor.onun daha kolay bir yolu var bence yasaları belediye başkanı dahil gözlerine sokmak umdukları gibi olmıyacak sert kayaya çarptılar.

16. TDL

TDL New Member

Teşekkür etttim pelecim =)
    Ve çitlenbik bırakma peşlerini sonuna kadar git sindiremeyeceklerini bilsinler arkandayım =)

17. çitlenbikk

pl1cim ev hanımlığı zordur elbette bir eşiniz varsa o da eve gelince istekleri bitmez akşama kadar ne yapıyorsun ya nidaları hiç tükenmez evli arkadaşlarımdan biliyorum

18. Pl1

valla çok yogun bir iş hayatından sonra çok mutluyum evde olmaktan, o yüzden güzelmiş ev hanımlığı... ama iş hayatındaki pratiklik halen devam ediyor :zuhaha::zuhaha:

19. çitlenbikk

:sak sak:TDL cim geçmiş olsun . sınav sonuçları bizede söyleyip sevincini paylaş canım bir kaç arkadaşa anlatacak kadar bilgin yoğunmuş dolayısıyla başaracağına eminim. nazar değmesin

20. çitlenbikk

:canim:meleksi , vişne bahçesi müzikler çok güzel bende bir şarkı istiyorummmmmmmm moralim biraz düzelsin biraz yardımcı olurmusunuz.

Bu Sayfayı Paylaş