Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. meleksi

meleksi Well-Known Member

çok teşekkürler..:Lv::Lv::Lv:

çok geçmiş olsun..geçenlerde bir arkadaşım öksürük ve boğaz ağrısı tedavisinden bahsetti..çok ilginç..viksi bol mentollü olanını ayağının tabanına sürüyorsun..sonra çorap giyip yatıyorsun..sabah kalktığında hiç birşeyin kalmıyor..ben denemedim..o yüzden ne kadar doğru bilmiyorum..

tabii kii:canim:..tarkan geldi aklıma nedense?

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=jLVTkVRQMnQ&feature=related]Tarkan Ölürüm Sana - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=alTUrvceBMI&feature=related]Tarkan-Sen Baskasin - YouTube[/ame]

2. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

bi saattir bunu dinliyorum ustam eunsung ve benim cok sevdigimi grup zakkumdan sana gelsin:Lv:sözlerini çok severim;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=EjE9pssJZiQ]Zakkum - Kale Değilsin ( Yeni Albüm 13) (2011 ) - YouTube[/ame]

3. vişne bahçesi

hızımı alamadım bidene daha :zuhaha:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zZYkc2l_fpw]Senden Sonra (Rafet El Roman) - YouTube[/ame]

bu adamın yasadıgı hayata ve yazdıgı sözlere her baktıgımda sasırırım ;)

4. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

çitlembik bu da benden olsun, nedense bu parçayı bir ayrı severim:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=GhKJ9ig7I1c]DEsperado- antonio banderas playing guitar - YouTube[/ame]​

5. sleepless

sleepless Well-Known Member

Çocuklardan biri iyileşti . Büyük olanı iyileşemedi birtürlü. 2 günlük yüksek ateş ve parçalanırcasına bir öksürük sonrasında gittiğim doktor antibiyotiksiz düzelebilir dedi . 5. gününde hala ateşliydi ve sonunda verdi antiyobitiği.Bugün antibiyotiğin 2. günü. Umarım yarın ateşsiz bir güne uyanırız.
    Çok iyi bir dostum öyle zor bir durumda ki içim parçalanıyor. Elimden yardım etmek için de hiçbirşey gelmiyor. Onun için öyle endişeleniyorum ki...
    Uzun zamandır böyle sıkıntılı bir hafta yaşamamıştım.Çok mutsuzum çok...

6. Pl1

iyi geceler forum bizler uyuyacağız ama senin sörvir halen çalışıyor olacak:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

bence otamatik pilota bağla sende dinlen:zuhaha::zuhaha:

7. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

bu adamın yasadıgı hayata ve yazdıgı sözlere her baktıgımda sasırırım ;)[/QUOTE]

teşekkür ederim vişnem ne demişler müzik ruhun gıdasıdır sağol:gül:bende şaşarım sadece işini çok iyi yaptığını düşünüyorum.yaşantısı ve karakteri ile bir ilgisi yok bence

8. çitlenbikk

sleepless canım anne olmak bir başka zor hastalıklar çocukları çabuk solduruyor kaldıramıyorlar inşaallah bir kaç güne tamamen düzelirler. büyükler için boğaz iltihabına bir su bardağı ılık suya 1 tatlı kaşığı karbonat ile yarım limonun suyu konup bu su ile sabah akşam gargara öneriyor doktor. küçükler için ne yapılır bilemiyorum.zor durumdaki dostunuz için endişelenmeniz normal karanlığın sonu daima istisnasız aydınlıktır..sen onu tanıyan olarak yardımcı olacağın bir durum değilse demek ki bizlerde bir şey yapamayız öyle görünüyor. ALLAH yardımcısı olsun

9. ekabir16

ekabir16 New Member

valla ben 1000 mg lık antibiyotik kullanıyorum hala öksürüyorum kışın bile böyle hasta olmamıştım

10. çitlenbikk

:Frnds:pl1 cim teşekkür ederim müzik şöleni için, uyumaya hazırlanan küflü ailesine iyi uykular...

11. vişne bahçesi

bencede yok bir ilgisi mukemmel sözler yazmaya devam etsin yeter:Lv:

12. vişne bahçesi

:zuhaha::zuhaha:hayır anlamıyorum bir turlu böle şeylernerden aklına geliyor acaba durup dururken :zuhaha::zuhaha:bide hiç beklemedigim anlarda böle seyler yazmıyormusun krize sokuyosun beni :zuhaha:diyorum pl bugun ciddi nerde yapıyo gene aniden numarasını:zuhaha:

13. çitlenbikk

ekabir16 öksürük uzun süre geçmiyorsa alerjik olabilir diye düşünüyorum.sana da geçmiş olsun öksürük kadar insanın içini dışına çıkarır gibi kötü bişey yok ne rahatça günü geçirebilir ne rahat uyuyabilirsin

14. vişne bahçesi

canım her antibiyotik her hastalıga iyi gelmez olan böbreklerine olur doktoruna danısarak ya baska ilaca basla yada ab degiştir ;)bide bal ye gercekten cok iyi geliyor onla kestim ben ;)

15. ela86

ela86 Well-Known Member

merhaba küflü müdavimleri

ben günaydın kısmını kaçırıyorum ama son günlerde hayat biraz yoğun ancak iyi uykular kısmına yetişiyorum malesef:eek:ff::eek:ff:

tdl çok geçmiş olsun sleepless anne olmak zormuş gerçekten insanın elinden bazen bişey gelmiyor inş çocukların çabucak iyileşir canım:gül:

bugün yine ders çalıştım soru sayısı 200 oldu yoldaşım sen hem konu hem soru çok iyi gidiyorsun maşallah :sak sak::sak sak:
    yinde gün sıkıcıydı kitap okuyup biraz kafa dağıtıcam bende hepinize iyi geceler:bye:

16. vişne bahçesi

hergun 200 bu istikrarla olcak bu iş:sak sak::Lv:hem olsunda kutlayalım:Frnds:

17. vişne bahçesi

tatlı ruyalar kuflu:Lv:

18. çitlenbikk

Cumanız mübarek olsun, günaydın arkadaşlarrrr; benim için koşuşturma başladı.saat yedide sabah yürüyüşü yapıldı, saat 9.30-l0.00 arası kahvaltıya 2 akrabam gelecek kardeş kadar özden yakın samimi, cuma selası ile öğlen namazı arasındaki vakitte dualarımızıda yaptık mı iç huzuru ile günlük koşuşturmaya devam....hepinize kolay gelsin canlarım...:bye:

19. Pl1

sonra aklıma geldi asıl böyle yazmalıydır Sör Vır:zuhaha::zuhaha::zuhaha: o zaman daha güzel olacaktı ama pisiyi kapatmıştım:füü:

20. Pl1

Hayırlı Cumalar küflüm ve tabi günaydınlar....

bugün güne güzel bir reklamla başlayın istedim ;)

TNT'den muhteşem reklam: Push Button to Add Drama
    [ame=http://www.youtube.com/watch?v=FZWws3hZRgE]TNT'den muhteşem reklam: Push Button to Add Drama - YouTube[/ame]​

Bu Sayfayı Paylaş