Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

buldunmu istedigin gibi bir ayakkabı:)

2. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

meleksi ayakkabıları bulabilmiştir inşaallah ben 3 haftadır hafta sonu bununla meşgulüm rahat bir şey bulamadım bulduklarımda hem rahat değilhem de pahalı rahat birşey bulunca akabinde çok zaman geçirmeden bir tane daha aynından almaya çalışıyorum.çok düz spor ayakkabıdan yıllar önce topuk dikeni sorunu yaşamıştım.slikon topukluk (ev terliği dahil ) kullanarak bu sorundan bir yılda ancak kurtulabildim.

sevgili vişnem ne demiş büyüklerimiz zahmetsiz rahmet olmaz anlıyorum ders çalışma bunaltıyor sizi ben de bir zaman başarabilmek için her şeye kendimi kapatmıştım adeta, bütün arkadaşlarıma şuraya ,buraya gidelim diye sakın beni aramayın bunu başarmam lazım demişliğim var sonunda herşey sizin zamanda dostlarda hayatta evde televizyon dahi açılmazdı.akşam haberleri hariç

3. meleksi

meleksi Well-Known Member

bulamadım..buldum..o nasıl oluyor? diyeceksiniz.. hemen açıklayayım..beğendiklerimin numarası yoktu..ama sağolsun dükkanda çalışan arkadaş nasıl bir şey istediğimi anladı..benim görmediğim..yeni gelen ayakkabılardan çıkartıp getirdi..ve benim kalbimi kazandı..:Lv::Lv::Lv::sak sak::sak sak::sak sak:

4. vişne bahçesi

hayırlı olsun meleksi :Lv:güle güle kullan ah ah bende inşallah yazlık istedigim gibi bir ayakkabı bulurum :eek:ff:

5. meleksi

teşekkür ederim canım..spor ayakkabı aldığı ilk gün ayağını burkan..ve iki hafta evde dinlenme verilen biri olarak ben ayakkabı konusunda çok talihsizimdir..ben bulduysam sen de bulursun..sana güveniyorum fişnem..:Lv::gül:

6. çitlenbikk

meleksi canım güle güle kullan ayakkabılarını darısı başıma.

7. meleksi

8. ela86

ela86 Well-Known Member

vişnecim sağol canım sizin yorumlarınız inancınız bile beni mutlu ediyor umudum artıyor şimdide kitap zamanı ;)

iyi geceler

9. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

yakında düğün çanları duyacağız desene Meleksi :zuhaha::zuhaha: ay bizde çanlar yoktu değilmi neyse davul zurna olsun tamam tamam:zuhaha::zuhaha:

10. vişne bahçesi

iyi geceler kuflum:Lv:

11. Pl1

ohhh ben kapakla uğrasayım burada sohmet alsın başını gitsin benim Sör Vır'da beni hiç uyarmasın olcak iş mi birde Sör tutuk buradaki olanı biteni haber versin diye:füü:

neyse arkadaşlar tüm gün bir kitap için uğraştım desem yeridir arada sohbette ettim ama tüm günümü aldı taaaaaaa bu saatlere kadar ençokta kapak uğrastırdı beni her zaman yaptığım kapak çok büyük olduğundan bir türlü image alamadım tabi kücültemedim de sonunda hileye basvurup kapakta resim kullanmadım umarım cok yavan gözükmez....:Lv:

hepinize iyi geceler, bu yaptığın kayda geçmiştir Sör Vır...:kzgn:

12. vişne bahçesi

plcim tam iyi geceler dedim su mesajı gördüm kopardın gene beni :zuhaha:şimdi meleksinin mesajından dugunu nasıl cıkardın acaba :zuhaha:

13. Pl1

adam kalbimi kazandı dedi:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

düşünün bir ayakkabi ile kalp kazandı :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

14. vişne bahçesi

umarım bulurum ayagım her ayakkabıda rahat etmiyo öle bir sorunum var benimde:eek:ff:plin dedigi gibi çanları duycakmıyız acaba yoksam sergeiyinimi buldun ayakkabı alırken :Lv:

15. vişne bahçesi

ama tam meleksimize göre sindirella gibi oda :Lv:
    ayrıca olaylara bakıs acına hayranım plim :zuhaha:

16. çitlenbikk

iyi uykular herkese..

17. alkane

alkane Well-Known Member

Bu günden daha güzel bir güne uyanmak dileğiyle.....;)
    İyi geceler küflüm.......:gül:

18. Pl1

günaydın küflüm, iyi pazarlar.....

bugün yokum kendinize iyi bakın...

19. çitlenbikk

küflü ailem iyi pazarlar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle pl1 her zamanki gibi yine birinci sırayı kapmış koşuşturma içinde bizide ihmal etmez akşama öğreniriz günü nasıl geçmiş .çoğu pazar günü gibi bu pazarda evdeyim.:)

20. meleksi

yok..fişnem nerde sergei..ah..ahh..:$:$:$

ayakkabıyı bulmama yardım eden arkadaş bayandı bu arada..:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

yani dün de hayatımın aşkıyla karşılaşamadım..:':)':)'(

Bu Sayfayı Paylaş