Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. meleksi

meleksi Well-Known Member

bugün biraz melankolik meleksi oldum..hep hüzünlü şarkılar dinledim..dinlediğim en son şarkı da bu..güzel bir şarkı..

sığamadık bu şehire ne yazık..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=yYikUoR9Z7A]Ayşe Özyılmazel - İkimiz - YouTube[/ame]

Konuşsana geç olmadan..
    Yoksa şu kapıdan çıkıyorum..
    Oyun değil şaka değil..
    Dönmemek üzere gidiyorum..
    Belli ki sığmıyor iki kalbin yükü tekine..
    Ne dur dedin ne kal dedin..
    Hiç mi inanmadın ikimize..
    İçimdeki senden kurtulurum belki bir gün..
    Ta ki o güne kadar yastayım..
    Bitti yaz kıştayım..

Sığamadık ikimize bu şehire ne yazık!
    Kim kimi suçlamalı..
    Bilemedik ikimiz değerini ne yazık..
    Kim kimi anlamalı..
    Sığamadık ikimize bu şehre ne yazık..
    Kim kimi suçlamalı..
    Bilemedik ikimiz değerini ne yazık..
    Kim kimi anlamalı..

2. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

g ü n a y d ı n küflü ahalisi

3. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

günaydın ailem....

4. alkane

alkane Well-Known Member

Herkese günaydınlar:)
    Pelem Samsun'a gitmedim ama dün internetim yoktu yeni geldi.Özgür sanada iyi gezmeler benim yerimede gez.Ahhh aslında o kadar ihtiyacım varki şöyle bi yerlere kaçsam yanımda da çocuklarla ilgilenen biri olsa bende azıcık kafamı dağıtsam hayali bile güzel.

Dün akşam mutfaktaki çeşmenin altındaki boru patladı.:eek:ff:Benim kızlar oradan fışkıran suyu görünce ağlamaya başladı tabi ben iyice panikledim ne yapacağımı şaşırdım.:eek:ff::eek:ff:Ben karşı komşuma gidip seslenip gelene kadar mutfağı resmen su bastı, vanayı kapatayım dedim, sıkışmış kapatamadım:kzgn: ben onunla uğraşırken bi baktım mutfaktan sular antreye geliyor ve kızlar çığlık atarak ağlıyor:':)'(Kendimi o kadar çaresiz hissettimki anlatamam.:':)'(Sağolsun komşum hemen gelip kızları aldı bende vanayı kapatabildim ama o zamana kadar mutfağın halini görmeliydiniz kocaman bir halım vardı yerde resmen suyun üstünde yüzüyordu.....Allahtan bizi elektrik falan çarpmadı ya verilmiş sadakamız varmış...Allah razı olsun komşumdan mutfağı beraber temizledik eşi gelir gelmez boruyu değiştirdi.Onlar olmasaydı ne yapardım bilmem......Ben böyle şeyeleri hep filmlerde görmüştüm ve yok ya bu kadarda olmaz demiştim, ama dahada kötüsü olabiliyormuş....dün yaşadım:kzgn::kzgn::kzgn:
    Bir ara düşündümde sırada neresi var acaba dedim....Önce banyom aktı,sonra oradan akan su yatak odasının tavanına vurdu....Dünde mutfağımı su bastı.....

5. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

Merhabalarr,

Özgürcüm, korkmayasın oralarda ya :D
    Alkane, çok üzücü bir durum gerçekten. :(

6. meleksi

meleksi Well-Known Member

geçmiş olsun canım..su basmasını iyi bilirim..çünkü evimi iki kere su bastı..hem de bütün odaları..hem de mart ayında..hava soğuk olduğu için dışarı asamadık halıları..evin içinde soba yakarak kuruttuk..çok fenaydı..o evden taşındım da rahat ettim..

7. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi akşamalar küflü ahalisi
    bugün yine hava kapalıydı böyle olunca benim içimde kapalı oluyor nedense ama ders çalıştım 140 tane soru çözdüm akşama da misafir gelicekmiş
    alkanecim canım çok geçmiş olsun zor bir durum gerçekten allah komşundan razı olsun yardım etmiş tek başına başa çıkmak daha da zor inş bir daha başına gelmez
    sevgiler:bye:

8. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Merhabalar sabahtan akşama kadar malum yerdeydik... Bolca yorulduk ve sha'nın dediği oldu bazı yerlerde tırstım :D

Ama pl1in memleketini beğendim umarım birgün bizi ağırlar orada :p

Bu arada çitlenbikk avatar edinmiş hayırlı olsun :)

9. Pl1

Allah üçüncüsünden korusun bir bardak kır bence ucuz yollu;) nazar çıksın bence:)

10. Pl1

Ahhhhh memleketim ah güzeldir tabi güzel olmazmı hiç ama yanlış zamanda gittiniz tekrae ama yazın yada Eylül'de üzüm festivalinde gideceksiniz oraya o zaman daha çok beğeneceksiniz. Peribacalarının arasından fışkıran üzüm bağlarının yesilliği ile :eek:ff: of offffffff memleketim yine hüsran bastı :'(

11. çitlenbikk

iyi akşamlar arkadaşlar

teşekkür ederim özgür. bilgisayardan pek anlamadığım için avatarı arkadaşım seçti .çok beğendim diyemem sonra değiştiririm hem de bilgisayarda bazı şeyler kaybolmuştu onları yaptı. virüs girmiş.
    alkaneciğim geçmiş olsun canım ev içlerinde olan su baskınları tam bir felaket oluyor neyseki yardımcı olan komşularda var.
    benim başımada geldi yeni taşındığım dairede sular idaresi suyu açınca kapalı olan dairemize ait vanayı komşu aç hemde gece çalıştığım için yorguluktan uyurken su sesi duymadım sabah bir kalktım el dokuma halıları suyun üzerinde yüzüyor .kör tıpa ile kapalı borudan tıpa fırla her yer göl kış günü birinci kat cam açık bıraksan hırsız girer kapatıp işe gitsen her yer ıslak yün küf kokar komşuya söylediğimde sürpriz yapmak istedim . nerden bileyim böyle olacağını, ne sürpriz ama neler çektim

12. Pl1

bugün çok yorulmuşum erkenden kaçıyorum herkese iyi geceler...

malum şeyi yapmayı unutmayın;)

13. alkane

alkane Well-Known Member

Bu malum şeyleri yapmayı ben çok sevdim :canim::Frnds: teşkkürler:gül:

14. alkane

alkane Well-Known Member

İyi uykular küflümm:Lv:
    [ame]http://www.youtube.com/watch?v=y8H3wq30moE&feature=related[/ame]

15. çitlenbikk

iyi uykularrrrr

16. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi uykular

17. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Günaydınlar umarım gününüz çok güzel geçer :)

18. çitlenbikk

teşekkür ederim güzel dileğin için,:gül:

Bendende herkese günaydınnnnnnn.

Vefa ve samimiyet ilk prensipleriniz olmalıdır.
    KONFÜÇYÜS
    :canim:

19. Pl1

güzel bir pazar dileklerimle ;)

pişt unutma:rzl:​

20. Pl1

Bu Sayfayı Paylaş