Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. ekabir16

ekabir16 New Member

Pazar gÜnlerİ ÖĞleye kadar uyumak İŞte mutluluk bu

2. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

ve üstüne güzel bir kahvaltı

3. eun sung

eun sung Well-Known Member

merhabalar küflü ailem ders ders ders ve güzel bir gün ...

4. eun sung

Alkane çok geçmiş olsun ben bugün yeni girebildim ...Devamı gelmez bu sorunlar burada biter dileklerimle günlerinin iyi geçmesini dilerim arkadaşım ...

Bu iki şarkı bu aralar çok dinliyorum sana ve tüm küflü aileme gelsin...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Yy8mCKQnzWU]Hakim Bey (Mehmet Erdem) - YouTube[/ame]

Buda vişneme ;)Neden acaba ortak sevgimi desem :Lv::Frnds:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=O-JxAPvZWJU]Zakkum - Ahtapotlar (RockOnAir.com) - YouTube[/ame]

5. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

sevgili ustacım tesekkür ederim:canim: buaralar bende nedense surekli bunu dinliyorum ders calısırken :Lv:eek:rtak sevgi ve super telepati:canim:bide yusuf gibi söylüyorum kendi kendime dusun artık halimi:zuhaha:

6. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Samsun'dan merhaba kuflu. Dediğim gibi balığımı ve pidemi yedim. Dun gecede Samsun gecelerine aktım. Yarın aksam donüyorum inşallah. Ama hastalıktan sesim fena kisildi. Konustukca daha da kisiliyor. Sesim duyulmaz oluyor. Birine sesleneceğim zaman ıslık çalıyorum. Ne GICIK birsey ya. Allah yoksun bırakmasın vallaha.

7. filik24

filik24 E-kitap Müdavim

Bu arada alkane gecmis olsun. İlk evlendiğimde benim evinde su basmıştı . Ama kötü yani suyun fayans ve parkelerin altına yurumesiysi. Koridorun ve o karidordaki odaların duvarları yarıya kadar kuf oldu. Hatta mantar çıkıyordu. Parkeler tepe gibi kabarmıştı. 6 ay oturamadim kayinvalimde kaldım. Evi kuruttuk sonra parkeler yeniden yapıldı duvarlar boyandı. Berbatti anlayacağın. O yüzden zor is kocanda yok yanında allah kolaylık versin.

8. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

çok geçmiş canım...

9. meleksi

meleksi Well-Known Member

ahhhh..ahhhh..:kzgn::kzgn::kzgn:

kaç aydır gözümde tütüyor..haftanın her günü çok erken kalkıyorum..offffff...:kzgn::kzgn::kzgn:

iyi akşamlar..bu arada..:Lv::Lv::Lv:

10. alkane

alkane Well-Known Member

Ahhh ahhhh benim için sadece hayal......:':)'(

Sanada çok geçmiş olsun canım.Çalıştığım dönemlerde benimde başıma böyle bir olay gelmişti.Ankara'nın kışını bilen bilir, ben o sene çok hasta olmuştum ve sesim hiç çıkmıyordu.Düşün artık doktor kesinlikle konuşmayacaksın, derdini yazarak anlat:help: konuşmaya devam edersen ses tellerini kaybetme ihtimalin çok yüskek demişti.Çalışırken konuşmamak olurmu bende 10 gün işe gitmemiştim:D:D

11. sleepless

sleepless Well-Known Member

Umarım biran önce iyileşirsin filik24.
    Geçmiş olsun alkane. Benim evimi lağım suları basmıştı öğrenciyken. Yaz tatilinden döndüğümde eve bir girdim iğrenç bir koku. Bodrum katta oturuyorduk bir baktım yerler ıslak halılar lök gibi. Sorunu çözebilmek için odalardan birinin yerini kazmışlardı, tıkanıklığı giderebilmek için. Gerisini anlatıp da iç kaldırmaya gerek yok, gerçi kalkanın kalkmıştır zaten. O yüzden boşveeer, en azından temiz su.

12. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

filik geçmiş olsun canım.

eun sung seni çok azimli görüyorum canım.başarmaya az kaldı.

13. eun sung

Çok geçmiş olsun öncelikle ve bizim yerimizede gezdin eğlendin inşallah sınav bitsin fır dönecem :Lv: heryerden selamlar yazacağım size inşallah :Lv::Lv:
    Aynen kesin dedim vişnede sever paylaşayım ders çalışırken iyi oluyor dedim zatiii :zuhaha::zuhaha:
    Evet evde kocamında sayesinde çok iyi ders çalışıyorum bugün elimi çok derin kestim biraz ara vermiş oldum ancak oturttum sonu da iyi olacak inşallah ..:Lv::Lv::Lv:

14. meleksi

meleksi Well-Known Member

fillik geçmiş olsun..eun..geçmiş olsun..

iyi uykular herkese..:D

15. çitlenbikk

eun sung geçmiş olsun canım.eşlerin desteği olmasa evli hanımların iş ve ders çalışmayı
    birlikte başarması zor.öyleyse eşinede teşekkürler sana verdiği destekten dolayı

16. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

iyi geceler küflü....

17. vişne bahçesi

eeee bunda tıklayın süprizleri yakalayınyok ama:'(

18. vişne bahçesi

küflümün güzel çiçekleri :Lv:
    sonunda pazar bitti cok sukur kurtulduk hepimize güzel gülücük dolu bir hafta diliyorum :canim:
    her pazar alıskanlık olmus zırlak müzikler dinlemek bende buda bugununkuydu ;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=biXQGHQcFu0]Öykü Gürman - Adı Yok Hala - YouTube[/ame]

19. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm bugün çok yoğun bir pazar geçirdim tam oturdum ders çalışırken kardeşim geldi onunla gezmeye gittik sonra geldim evde misafir onlar gitti akşam başka misafir geldi bende ancak bu saatte açabildim neti allahtan sabahtan 100 soru çözmüştüm yoksa ders çalışmadım diye çok üzülücektim

filik çok geçmiş olsun

yoldaşım sanada geçmiş olsun ama ev işlerinden biraz kurtulmuşsun ve senin için verimli bir gün olmuş başarıcaz inş

20. çitlenbikk

G Ü N A Y D I N

23 NİSAN Hepimize kutlu olsun;
    güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle :gül:

Bu Sayfayı Paylaş