Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. ela86

ela86 Well-Known Member

2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

iyi bayramlar arkadaşlar, ancak gelebildim.

Özgür baklava ayırdın mı bana ama neyse sen ye hepsini ben zaten lejimdeyim:zuhaha::zuhaha:

3. yakomoz

yakomoz New Member

Bayramlar berekettir, umuttur, ozlemdir...
    Sofranizin bereketinin daim oldugu, umutlarinizin hic bitmedigi ama ozlemlerinizin son buldugu...
    Nice saglikli, mutlu, baris ve sevgi dolu bayramlara.
    Ramazan bayraminizin hayirlara vesile olmasi dilegiyle..

4. zipper

zipper quae nocent docent

Şekerlemeci geldiiiiiiii :D iyi akşamlar hepinize ..

[​IMG][​IMG]

5. Pl1

süperler Zipper ama toblerone lar benim ona göre....

6. zipper

Tabi abla,lafı bile olmaz :)

7. fatma20

fatma20 New Member

iyi geceler küflümün güzelleri
    öncelikle iyi bayaramlar
    ben bu gün köydeydim bayramlaşmaya gittim pestilim çıktı ama gezmekten değil köyün son beerbat durumundan
    neyse sizin gününüz nasıldı

8. anonim

anonim E-kitap Müdavim

iyi geceler...

zipper ...sekerler güzel de asker gibi niye dizmisler ki ?? sekerin karakterine ters bir kere .. öyle düzenli düzenli ;)
    aman neyse...nütfen ben meyanköklü olani alabilir miyim?? bir de tictac´i :füü:

9. zipper

Güzel soru :) bilemiyorum anonim ,çizilen çerçeve içinde düzgün dursunlar diye olabilir mi :p renkler ve içeriği hoşuma gitti, neşeli şeyler :)Dilediğini alabilirsin tabi ki ;)

10. zipper

Günaydın Küflüüüüüm, Hayırlı Cumalar :)

11. bermer

bermer Well-Known Member

GünTünaydın Küflü ve İyi Bayramlar !!!!

Güzel ve sağlıklı bayram olsun, bayramlaşmaya memlekete gidip gelen herkes sağ sağlıcak varsın inşallah! Herkesin gönlündeki bayram hayali gerçek olsun!

Bayram tatlısı ve çikolatası buyrun efem...

Dün Keşan'da bebek anneanne ileydik tüm gün... Normalde bir iki saat kalırız, ama teyzenin yardımcısı izinli idi, bebek anneanne'nin tuvalet yemek vb. ihtiyaçları için yataktan kaldırılması gerekiyor, bunları yardımcı yapıyor. İzinli olunca annemden destek istedi...

Bizimkiler pek duygusaldırlar, dokunmaya korkarlar ki öyle oldu, kayınvalidem minicik yapamaz istese de.. Erkeklerde... neyse onlar daha duygusal, şöyle diyeyim nereden tutarlarsa daha iyi oluru tartışmaları bile iki gün sürer... sanırım kendi geçmişimden alışığım, kucakladım kimseye sormadan, hayat ne kadar garip doğdunda kucaklanıyorsun elden ayaktan düşünce kucaklanıyorsun...

Büyük kız soru kumkuması tabii hemen, "Anne ne yapıyorsun?" dedi. "Bebek anneanneyi çişe götürüyorum annem" dedim, "seni de böyle gece taşıyorum ya" Büyük bu sefer anneanneye "Annem çiişşşşşş deyince yap, anneanne, uyanmana gerek yok" demez mi çok güldük o haldeyken de... :D :D

1 saatliğine dışarı çıkardık kızları maaile... Sevdiğimiz restauranta gittik, çıplak ayak çimenlerde tavukları kovaladılar, çok komiktiler, kendileri kovalıyor gülerek ama tavuklar yem veriyor sanıpta üzerilerine gelince çığlıklarla kaçıp bana sığınıyorlar...:Lv::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

Bir ara teyzede misafir odasının kapısını kapadım, büyük "Anne neden kapatıyorsun, ben oturmak istiyorum" dedi, "Misafir gelince burada oturacak, dağıtmayın diye" dedim.. "Ama anne ben de mifasirim" demez mi? :zuhaha: Doğru söze ne denir !?!!! "sen artık evsahibi oldun" dedim sıyrıldım... :zuhaha::zuhaha: annelik zor zanaat...:Lv:

Dönüşümüz geç olunca kucaklarımızda uyudular...

2. fincanımdayım ama afyonum hala patlamadı... Sizlere de bir kahve ikram edeyim...

Güzel bir gün olsun herkese...

12. Pl1

tünaydın küflüm...

13. ela86

ela86 Well-Known Member

merhabalar küflüm

14. pislick

pislick New Member

İyi bayramlar Küflü halkı..:saygilar: Umarım bayramınız güzel geçiyordur..:$

15. zipper

İyi akşamlar Küflümm :) Eun sung,Amasya Kral Kaya Mezarlarından hepinize selamlar iletti ,yani tam olarak buradan ;)

16. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

iyi bayramlar küflülerim :Frnds:

olsada yesek demi:Lv: gerci olursada 2 misli olsunbiri size biri bana:zuhaha: suan butun bu cikilatalari tek basima yiyebilme potansiyeline sahip hissediyorum kendimi:Lv:

17. Pl1

mozart yeme şansın var vişne ;)

18. fatma20

fatma20 New Member

iyi geceler küflümün tatlıları
    çocukluğumun bayramları daha iyiydi ya off
    artık bayramların eski tadı tuzu yok ancak bunalıyorsunuz

19. bukito

bukito Well-Known Member

günaydın küflü,

20. bermer

bermer Well-Known Member

Güzel ve sağlıklı bir gün olsun herkese...

Mutlu hafta sonları... :)

Bu Sayfayı Paylaş