Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Tatil mi?? Izin mi?? O ne ki??
    Bu sene izin programim rezil gibi maalesef..Iki gün bir , üc gün bir falan aldim Öyle parca parca mola verdim desem yeridir.. Iki hafta civari var daha ...Ne zamana alir , ne yaparim hic bilmiyorum..
    Sizlerle görüsmeyi cok isterdim ama:Lv::Frnds::kz:

Yorumdasim…Gecmis sayfalara dönmedim…Bir ara bakacagim …
    Karamik mi diyorlar sizin orada bögürtlene ?? Hosmus..
    Kuzenlerden birinin anneannesinin Zoguldak´ta denize bakan bir tepede findik bahcesi vardi…Cocukken bazen giderdik..Tepeye dogal tas merdivenlerle cikardik..Merdivenlerin iki tarafinda da bögürtlen calilari vardi.. Kuzenle iyi bir delirirdik.…Aksama kapkara suratlar.. Bizi kimse tanimazdi…Sehir cocuguyuz tabii..Öyle acik alan falan görünce enerji tavan yapiyor dogal olarak…Yemekten ziyade toplarken ayak üstü atistirmasini seviyorum galiba ben:füü:

Iyi günler olsun hepinize..

2. zipper

zipper quae nocent docent

Yollardan geldim eve zor düştüm,Çitimm yine Çapadaydım ben :D Hava gerçekten çok sıcak,önümüzdeki günlerde de aynen devam edecekmiş ve ben bu haftanın her günü dışarıda olacağım :eek:ff: Bermer,bilgi için teşekkürler,halamın oğlu uykusunda kalp krizine yakalananlardan,gizli kalp varmış,bir sabah uyanamadı dediğin gibi...bu sıcaklarda kendimize ve sevdiklerimize dikkat edelim.

Şu düşen yaprak gibi bir günümüz daha bitti..Herkese iyi akşamüstleri olsun :)

3. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

iyi aksamlar küflülerim nasilsiniz :canim:aksamüstü yemek sonrasi karsilikli birseyler icelim dedim :Lv:cayin sahibi tabiki belli ;)

4. zipper

Ooooo çok mutlu oldum kiiii :D teşekkür ederim vişneee :gül:

5. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi akşamlar küflücanlar

6. fatma20

fatma20 New Member

iyi geceler küflüm

7. meleksi

meleksi Well-Known Member

iyi akşamlar..bu resim size çayyaşlar..:D

8. zipper

O resme bayılıyorum meleksi,çok doğru %100 katılıyorum :D forumu hiç bu kadar sessiz hatırlamıyorum gerçekten, kimsecikler yok :eek:ff: hepinize iyi geceler :bye:

9. vişne bahçesi

zip hakli herkes nerde bakiyim? yoksa bizsiz parti falanmi yapiyorsunuz ?eger öyle birsey varsa yazik ama bize bizi hicmi sevmediniz dimi zip:'(yarin aksam yoklama yapcam hepiniz burda olun :rzl: yok isim vardi yok dizim vardi yok efendim deney tüpüm patladi:)füü:) olmasin sinirlenince cok fena bir yaratiga donusuyorum ben ona göre:glmsm2:
    nasildim zip önce acitasyon yaptim ordan olayi fircaya cevirdim finalide korkutarak yaptim :zuhaha:

10. zipper

Kesinlikle harikaydın vişnem,değişik bir harmanlama olmuş ,ortaya karışık da diyebiliiz ;) italyan mafyasının Türkiye Ayağı gibisin maşallah :D deney tüpüm patladı da iyiymiş :p

11. vişne bahçesi

küflülerim her ne kadar ziple bizi dislayip alemlerden alemlere aksanizda hepinize iyi geceler diliyorum guzel guzel ruyalar gorun :canim:

12. vişne bahçesi

bu kadar duygu karmasasina maruz kalinca kafalari döner gelirler dedim :zuhaha:
    curiumda gelince beni patlatmaz insallah :zuhaha:

13. zipper

Artık döner gelirler mi, korkudan topuklarlar mı bilemicem :füü: valla tüm gececiler buhar olup uçmuşlar :ha:

14. vişne bahçesi

havalar sogusun bak sen nasil geri donup biz ettik siz etmeyin bizi geri alin diyecekler:zuhaha:hayir topuklasalar nereye gitcekler bizden iyisi nerde var :füü:
    cok sicakmis havalar üstüne birde pcnin sicagina dayanamiyorlardir buyuk ihtimalle ;)

15. fatma20

fatma20 New Member

itiraf ediyorum ben bir kaç gündür bunda saplandım kaldım:D

16. zipper

Bu işin bi de kışı var de mi :füü: hay sen çok yaşaa ,4 mevsim,365 gün,12 ay,52 hafta,24 saat küflüm gibisini bulamazlar :Lv: sıcak mıcak demezdi o gececiler ya neyse, bugünlük de böyle olsun :) kafeyi kapatıyorummmmmm ,karanlıkta masaları falan devirmeyin :p ,benden sonra gelen olursa anahtarın yerini biliyorsunuz,çıkarken aynı yerine bırakmayı unutmayın ; son kez iyi geceler :bye:

edit fatma güzel diziydi closer ;)

17. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

günaydın,

vişnenin bombardımanına sözüm yok yani, sıcaklar yeterince sarsmıştı beni, sizin gibi tatluşları kim dışlarmış bakim varsa öyle biri alırız ifadesini, derhal çıksın ortaya dermişim kavgayı sevmem bu arada,

sabah çaylarınız efendim

akşam ocağın kahve gözüne ısınsın diye sütü koydum ateşi kıstım,

güneşi beklerken dizisi internetten seyrediyom dün uydu alıcım bozulduğu için
    internette ses kısık mı kısık içim geçmiş 1-2 dakika içinde ocaktan kokular geliyor ben gözümü açıp kalkamıyom neden sonra gözümü açtım hala süt aklıma gelmiyor birkaç saniye sonra eyvah ocaktaki süt deyip yerinden fırlasın,ocağı söndürüp cezveye su doldurursun bilgisayarı kapatıp uyumaya gidersin.sabahleyin uyandığımda hala evin içi kokuyordu offf offf kesin sıcak çarptı beni

18. bermer

bermer Well-Known Member

Günaydın Küflü,

Sabahınız şen ola...

Büyük sıcaktan fena etkilendi, tanelendi vücudu, anne gece karıncalar beni ısırmış deyip duruyor, hassastır zaten, gece de uykusunda ağlayıp durdu, benim için oldukça yorucuydu, benim alemim böyleydi, Vişne'nin dediği gibi aktıııııım durdum... :D ;)

Çit, geçmiş olsun kolay beri geçmez, kısık ateşte olması daha iyi olmuş, Allah korumuş bence...

Fatma
    çok severim o diziyi tüm sezonlarını seyrettim, kadın da ekipte muhteşem değil mi? Kadının olaylara yaklaşımına hastayım... :)

Zipper, acil şifalar olsun, umarım çaresini bulursunuz, beni de haberdar et diyeceğim geçen gün konuştuğumuz konu ise mevzu... nasılsa durumlar aynı.. :)

Güzel bir gün olsun herkese...

19. zipper

Günaydınnn bonibon şekerlerimmmm :mjk:

Çitimm çaylar harikaaa ;) geçmiş olsun canım,aman dikkat et ,Allah beterinden korusun..
    Bermer,çapaya tahlilleri almaya gitmiştim,70 olması gereken alerji düzeyi 378 çıkınca bize test yapılmasına karar verdiler,bi 10 gün sonra daha oralarda olacağım yani :eek:ff:

20. bermer

bermer Well-Known Member

Ooyy Zipper, çokmuş, test mi 10 gün sonra olacak, neden aralıklı, doktor mu izinde, yoksa tahlillerimi yenileyecekler, hııım çocuk iyi mi tabii önce sen iyi misin, tıpta her derde deva var artık, şimdi her şey hormonlu be doğalı kalmadı, bünyeleri ne yapsın bebelerin? Geçmiş olsun, umarım iyi olur her şey...

Camları açıyorum sıcaktan, cereyan yapıyor, kapasam sıcak basıyor, klimayı sevmem hasta olurum hep taktırmadım, pervane çarpıyor, cıbıldak geziyoruz evde yetmiyor, suyla oynatayım banyoda oyuncaklarını yıkayalım bahanesine bakalım, az rahatlarlar... ay başım ağrıdı valla... Pöööf..

Bu Sayfayı Paylaş