Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. zipper

zipper quae nocent docent

bence de :D yaşlılığında kendi kendine konuşan 2 nine gibiyiz vişne :p

2. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

:zuhaha::zuhaha:bizi bu hale dusurenler utansin zip:zuhaha::zuhaha:arada tasimida atarim :zuhaha:

3. vişne bahçesi

bermer hosgeldin

4. bermer

bermer Well-Known Member

Arnav'ım benimdir benim kalacak...:Lv::Lv:

Vişne, sana 10 numaralı Syham bakışı atarım bak... Bütün Arnavcılar ne demek istediğimi anlar... ;)

Büyük uyumak istemiyor 22.30'dan beri kapakla aramızda yatakta, çan çan çene halinde, rüşvetle yatağına yatırabildim ancak...

5. zipper

Hoş geldin bermer,nihayet birini getirtmeyi başardık vişne :) 10 numerolu bakışı ben bilmiyorum ama vişne çok pis bakıyo o adam,tırstım yani :D

6. vişne bahçesi

arnavcilar anladi da ben anlamadim:eek:ff: o nasil bir bakistir öyle aman yarabbim :zuhaha:

7. bermer

bermer Well-Known Member

Dizinin kötü karakteri, zengin bir karısı var Arnav'ın ablası, Khushi'ye aşık, 2.ci karısı yapmak istiyor pislik.. Arnav'ımı Vişne bir beğenir.. bir beğenir bilirim diyerekten... :zuhaha: :zuhaha:

ama bir gün herkes Arnavcı olacak... :D :D

8. vişne bahçesi

arada geliyorlarda hemen kaciyorlar :eek:ff:
    banada sanki bir sir biliyormus bakisi gibi geldi bu bakis :p pis baksa nolur zip merak etme ben icimdeki canavari bir salarim korkudan kacar :zuhaha:ahanda canavarda bu:glmsm2:

9. bermer

bermer Well-Known Member

Öfff.. teşekkür edip alt mesajı okumaya geçiyorum, arada sayfa yenileme yapınca teşekkür butonuna basmamışım gibi görünüyor, siz de de oluyor mu?

10. vişne bahçesi

pis adam onu bir temiz sopalayalim biz, aldim onuda sopalancaklar listesine:kzgn:
    bak beni nasilda biliyo filli abiye hayranligimida bilirsin :zuhaha:saka bir yana sayende alistim arnav ne kadar seker demeye basladim :eek:ff:

11. vişne bahçesi

evet benim basima cok sk geliyor:eek:ff:

12. bermer

bermer Well-Known Member

Vişne'm, görüyorum ve potu bir arttırıyorum... ve bop diyorum... ;)

Not 1: canavarına karşılık... :D

Not 2: Arnav'ım ile ilgili şeker söylemine karşılık, Adam karizma, önce bir sefil duruyor sonra kalbinden vuruyor...

13. zipper

Arnavcı olur muyum bilmiyorum :) vişnee ben o dişsiz canavara bayılıyorum, ve evet o teşekkür butonu olayı bana da çok oluyor bir üstekine etmişim de onu atlamışım gibi duruyor :/ yanlış anlaşılmaya sebep olmasın :)

14. vişne bahçesi

arnavci olmadim ama bence cok seker, gülümsemesi cok tatli o kadar:D jensen dururken napiyim ben arnavi:p
    o canavari bende cok seviyorum hep onu kullanirim kendimden bahsederken :zuhaha:

15. bermer

bermer Well-Known Member

aslında herkes herşeye teşekkür etmek zorunda değil ama ben okudum olarak kullanıyorum onu...

16. zipper

Canım,yandan gülüşüne,hoş bakışına sözümüz yok Allah sahibine bağışlasın :)

jensen heee vayy çakal seniiiii vayy vayy kapmış lokum gibi uşağı:zuhaha::zuhaha:

17. fatma20

fatma20 New Member

:zuhaha::zuhaha::zuhaha:sizi okumaktan dizi izleyemiyorum:D

18. zipper

:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

19. bermer

bermer Well-Known Member

Ayy lokum olsa da yesek...

20. bermer

bermer Well-Known Member

Vişne, Arnav'ı sevmen için sana böyle yaklaşmayı düşünüyorum.. :zuhaha: :zuhaha: ;)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=8gayuZxiM70]Arnav & Khushi VM (Uff ! The Addiction - Lat Lag Gayee)HD - YouTube[/ame]

Bu Sayfayı Paylaş