Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. lafolya

lafolya Member

Selam ahali nbr?

2. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Merhaba lafolya iyiyim kendi adıma siz nasılsınız?

Hergün tatil günü olsa keşke :)

3. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

bende iyiyim Lafolya :))

ona öyle demezler Özgür ama neyse tamam dediğin gibi olsun hergün tatil olsun :cool:

4. bermer

bermer Well-Known Member

İyi 5 çayları Küflü,

Annemle küçük kızkardeşim temizliğin ortasında geldiler, yanlarında sinirleneceğim konular da getirmişler.. Henüz gittiler kafam sepet... Kızları 1 saatliğine yatırdım ben de uzanacağım biraz...

Ya da şöyle mi derler Pl1 hııı... işsize her gün tatil... ama beğendiğini satın almaya da, para nanay... ;)

5. Pl1

aynen öyle Bermerim :zuhaha::zuhaha:

6. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

7. zipper

zipper quae nocent docent

İyi akşamlar herkese... Bugün Eminönündeydim,iğne atsan yere düşmez bir kalabalık vardı,Dünya Kültür Sergisinde Kore Kültürü'nü tanıtıyorlarmış,her yerde kameralar çekimler,sanırım İstanbulludan çok Koreli vardı :) Sünnet olayının kıyafet kısmını tamamladık sıra operasyon kısmında,çook heyecanlı,ve çook tedirginiz,azıcık merak,azıcık istek duygularımız ortaya karışık yani:) güzel heyecanlar gerçi,Allah herkese nasip etsin :)Bir de yağmura yakalandık ,yaz yağmuru güzeldir bi ıslattı geçti ..neyse tekrar iyi akşamlar :)

8. meleksi

meleksi Well-Known Member

evet canım..tam jr..:cool:

hoşgeldin pelemm..:Lv::Lv::Lv::Frnds::Frnds::gül::gül::gül::canim::canim::canim:

iyi akşamlar kufluler..

9. eun sung

eun sung Well-Known Member

Ay nasil uyku çökmüş tü bilemezsin Yoldaş im..... azicik uyuyayim yayına çok var dedim baktım sabah olmuş. ....
    İyiyim seni sormalı yogunsun belli .....
    Kore gunleri ne bende gitmek istiyorum ve telasinda kolaylıklar versin mevlam .....

10. curium

curium Primus inter pares

sevgili küflü ahalisi;

umarım sizler benden farklı olarak rahat bir haftasonu geçiriyorsunuzdur. bana bir hafta müsade yoğun ve yorucu bir seyahat planladım. (malesef tatil değil :'( ) işlerim bitince (yani önümüzdeki hafta ) tekrar dönmüş olcam. şimdilik kendinize iyi bakın. döndüğümde görüşmek üzere, beni özleyin :zuhaha: :zuhaha:

11. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

iyi aksamlar küflülerim :Frnds:
    zipim hayirli olsun cok yakisikli olmustur oglusun :)
    curium iyi yolculuklar kolay gelsin :Frnds:

12. zipper

Ben geldimm :) teşekkürler eunum ve vişneciğimm :mjk: vee curiumm döndüğünde tekrar görüşürüzz :)

13. Pl1

14. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

iyi geceler küflülerim :Frnds:tatli ruyalar:canim:

15. bermer

bermer Well-Known Member

Zipper, Allah kolaylık versin... Az kalmış dinleneceksin inşallah, düğün yakın mı?

Kore günlerine, sırf konuşmalarını dinlemek için gitmek isterdim...

Curium, yolun açık olsun, hayırlısı ile git gel...

Serinleyince hava rahatladım biraz, ama çok rüzgar var balkon oturası değildi... Kitap okuyasım var, bakalım...

Herkese şimdiden mutlu ve uzuuuuun bir pazar günü diliyorum...

16. zipper

Teşekkür ederim Bermer,gerçekten konuşmaları duyulmaya değerdi :) yakın sayılır, bu hafta operasyon bitsin ,okullar açıldığı zaman bir hafta sonu diye planladım,ama nasip tabii ki ..

Burada da incecik bir yağmur atmaya başladı,rüzgar da üşütüyor hafiften,çook dinlendirici..iyi geceler diliyorum ...

17. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi geceler küflüm

18. eun sung

eun sung Well-Known Member

sağ salim git gel arkadaşım..... bekliyoruz biz seni burada her daim.....

turfandaşım arnavdaşım gel istanbula korelilere beraber gidelim dizilerden öğrendiğimiz kadarla konuşuruz biz onlarla.....

İyi hafta sonları küflüdaşlarım ..... plm yatsın bu dünya yapamadım malesef..... Bir cumartesi deyip geç uyudum güya dağıldım..... Erkende kalktım kız yok ben uyuyamıyorum o olduğundada o kaldırıyor o olmayıncada uykum kaçıyor.....:Lv:

19. zipper

Günaydın günaydın günaydıınnn Küflüm :)

20. lafolya

lafolya Member

Günaydın Zipper ve günaydın küflü ahalisi :)

Bu Sayfayı Paylaş