Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. zipper

zipper quae nocent docent

Enemmm kimlerin içinde kaldım yahuuu:füü::füü:

bu enemm lafı da nohut fırattan armağan kusura bakmayın :D

2. zipper

İyi akşamlar...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=B6u_u7ikG7Y[/ame]

3. pislick

pislick New Member

İyi akşamlar Küflü...:saygilar:

4. fatma20

fatma20 New Member

iyi geceler küflüm

5. curium

curium Primus inter pares

iyi akşamlar küflü ahalisi, nasıldı gününüz. buralarda hava kapandı. rüzgar var. yaklaşan bir fırtınanın sessizliği hakim havaya. benimse başımda korkunç bir ağrı.

6. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

iyi geceler küflüm....

7. meleksi

meleksi Well-Known Member

iyi akşamlar kufluler..

8. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi geceler küflüm

9. bermer

bermer Well-Known Member

Geçmiş olsun Curium, basınç değişikliği ağrı yapmıştır, aman dikkat et kendine...

10. curium

curium Primus inter pares

saol canım. birkaç güne geçer umarım.

bu arada duyan duymayana haber versin. haftasonu yayın var :p hangi gün olcağını yarın yazarım. (cumartesi araziye çıkmam gerekebilir. o yüzden gün veremiyorum yarın belli olcak.) efenim şimdiden söyleyim kendinizi ayarlayın. çaylar kahveler kulaklıklar bilgisayarlar hazır olsun. ütünüz çamaşırınız beni bağlamaz. yayında cingar kopartırım. bilginize :füü: :füü:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=CCx39rFKo_O]Türkan Şoray-Duyduk Duymadık Demeyin - YouTube[/ame]

11. vişne bahçesi

vişne bahçesi Well-Known Member

zip ben kuflu ahalisini kötu etkiliyorum sanirsam baksana cakallik canavarlik derken tehditle yola getirme huyumda bulasti:zuhaha:bak curium intikam alir gibi uyarisini yapmis:zuhaha:

12. sleepless

sleepless Well-Known Member

Herkese günaydın,
    Sonunda hafta sonu geliyor.Dün oğlanın da menenjit aşısını yaptırdım sonunda.Kızın sabah kontrolü var,askısını çıkartıp çıkartamayacağımızı göreceğiz. Askı çıktıktan sonra omuzun eski işlevine döneceği sürecin çok dikkatli geçirilmesi gerektiğini söylediler. Korkuyorum...

13. pislick

pislick New Member

Günaydın Küflü...:saygilar:

14. zipper

Günaydın Küflümm,Hayırlı Cumalar :)

edit Sleepleess inşaallah güzel haberler alırsınız ve korktuğunuz kadar zor bir süreç olmaz

15. fosilll

fosilll Well-Known Member

Günaydin küflüm :Lv: Hayirli cumalar, kalbinizdeki her dua gercek olsun, Dualar müsterektir beni de dualarinizin arasina eklemeyi unutmayin...

16. eun sung

eun sung Well-Known Member

tamam planlar ona göre ayarlanmıştır tuzakdaşım.....:Lv::Frnds:

yok canım sen bilmiyorsun o ruh hali benim dalgadaşımda her daim var da bizleri çok sevdiği için genelde göstermiyor pek:Frnds::Frnds:

Senin şu anki korkunu çok iyi anlıyorum aynı korkulardan geçeli çok olmadı önemli olan çoçuğa her daim hatırlatman ama kızarak değil güzelliklerle anlat sabrını çok zorluyorlar böyle dönemlerde ama düzgün şekilde kaynasında önemli olan o Allah kolaylıklar versin tez zamanda sıkıntısız atlatmanı nasip etsin.....

Müşterektir dualarım tüm kalbi temiz dostlarım için arkadaşım.....

bu resmi görünce tüm çaydaşlarım aklıma geldi onlar için bu resim.....

17. bermer

bermer Well-Known Member

İyi öğlenler Küflü,

Soğuk ve bulutlu bir hava var, az düzeldim biberlerim çöpe gitmeden tarhana için hazırlamaya başladım, ama 2 saatte bitecek işi dura dura yaparsam ancak bitecek, çok pis bir hastalıkmış, çabuk yoruluyorum...

Şükür çocuklar iyi, kapakla bense sürünüyoruz... pöööf...

18. eun sung

eun sung Well-Known Member

tekrardan geçmiş olsun bermerim kapağınada mı bulaştırdın kolaylıklar versin Allah sana canım..... Erkekler hastayken uğraşmak bir nevi ölüm zaten..... Bu arada hasta hasta yorma kendini çok .....

19. you max

you max Active Member

Hayırlı Cumalar küflümm :)

20. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Bu Sayfayı Paylaş