Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

olur tabiki neden olmasın iyi geceler :saygilar:

2. SeaBoy`

SeaBoy` " ۱۹ ٦ط "

Öyleyse İyi geceleeer : )

3. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler

bütün gün ders çalıştım ve 310 tane soru çözdüm kitap okumayı hakettim;)

4. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi uykular herkese

bütün gün ders çalıştım ve 310 tane soru çözdüm kitap okumayı hakettim;)[/QUOTE]elacım bunca soru çözdükten sonra ayrıca kitapta okuyorsun alkışlar sana:sak sak::sak sak::sak sak:

5. alkane

alkane Well-Known Member

Çokta güzel olur....:saygilar:

6. alkane

alkane Well-Known Member

İyi geceler küflü:)
    Pelem hani bizim dokunuca şarkı söylyen resimlerimiz nerede ?

7. alkane

alkane Well-Known Member

Çitlenbik ben seni hiç bd sevenlerde göremiyorum galiba oraya takılmıyorsun?

8. çitlenbikk

alkanecim sizler kadar çok dikkatli bir okuyucu değilim onun için pek söze karışamıyorum sadece yorumlarınızı okuyorum.bilgi ve becerilerinizle daha çok şeyi paylaşıyorsunuz.çalışma ve rejim bu aralar beni yordu.elbet normale döncem.haftanın beyaz dizisini bile takip edemiyorum.

9. ela86

ela86 Well-Known Member

çitlenbikk des çaşıtıktan sonra bd okumak çok hoşuma gidiyor kafam dağılıyor biraz her gece okumaya çalışıyorum işte senin yorumlarınıda merak ediyorum bende pek dikkatli değilim ama aklımda kalan birkaç cümleyi paylaşmak güzel oluyor

iyi uykular

10. alkane

alkane Well-Known Member

günaydın küflü ailem:)
    herkese bol güneli bir pazar diliyorum:) Bizim burada ne olduğu belli olmayan bir hava var yine:eek:ff:

11. alkane

alkane Well-Known Member

Merak etme bende çok dikkatli değilimdir:Dhemen unuturum:eek:ff:
    "bilgi ve becerilerinizle daha çok şeyi paylaşıyorsunuz" sözüne :$ Eminim seninde bilgin ve becerin tartışılmaz:saygilar:eek:kuduğum kitapların hakkındaki düşüncelerimi yazmak ve sizlerle paylaşmak hoşuma gidiyor:Lv:senin yorumlarınıda bekliyorum;)

12. Pl1

günaydın, güzel bir pazar diliyorum :D

malum şey, öğrendiniz artık resimlerin altına saklanan birşey muhakkat oluyor,
    bundan sonra yazmaya gerek yok galiba sanırsam.:zuhaha::zuhaha:

13. çitlenbikk

günaydın küflü güzelleri güzel birpazar günü geçirmenizi dilerim.

istanbulda hava bir açıyor bir kapıyor birazda rüzgar var günün ilerleyen saatlerinde nasıl olur acaba? yağmur olmasında insanlar güzel bir gün geçirsin zaten çalışanların bir pazar günü var o da ne hikmetse hep hava bozar.
    nasıldı bir düşüneyim? buldummmm.

Havalar nasıl olursan olsun yeter ki sizin havanız iyi olsun:zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

14. Pl1

ay bir tane daha vardı böyle bir şey ama yazamayacağım çitlenbik sen anladın onu:zuhaha::zuhaha:

15. Pl1

biraz nostalji ....

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=1taAxcpHIhI&feature=related]Hacı Şakir Reklamı Nostalji... - YouTube[/ame]​

16. clondike

clondike Well-Known Member

Vay meslekdaşım buraya gelmiş. Hoşgeldiniz... Nasıl gidiyor hayat? Yoğun mu yine?:cool:

17. clondike

Unutmadan... Bugün Kozyatağı Kozzy AVM yakınlarında oturanlar için bir etkinlik haberim olacak. Akşam saat 18:00 da başlayacak olan bir performans. 19:00 da da İspanyolca kursundan bir arkadaşımın yer alacağı flamenko bölümü var. Ben orada olacağım. Tanışmasak da klandan birilerinin oralarda olduğunu düşünmek güzel olacak:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

18. Pl1

19. ebr

ebr E-kitap Müdavim

tünaydın
    sonunda internetime kavuştum ve tabii küflü ye

filik çok çeviri yapamadım ama bol bol yazdım çevirdiklerimi

pl sağ olsun bana 10 parmak f klavye programı vermişti ama artık ne 2 parmak Q ne de 10 parmak f yazabiliyorum halim içler acısı

20. clondike

Bu Sayfayı Paylaş