Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi uykular küflü

2. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

G Ü N A Y D I N Küflüm

gününüz aydın olsun bütün işleriniz kolaylıkla hallolsun.:)

bu gün evde çalışacağım.yine bir sürü rakamlar listeler,
    kes yapıştır.iyi ki bilgisayar icat olmuşta biraz rahat ediyoruz.:eek:ff::eek:ff:

3. TDL

TDL New Member

Günaydın bayanlar ve baylar ne zamandır buralarda değildim. Pelecim kolay gelsin bahar temizliği için bizde yeni bitirdik annemle vizelerden sonraki tatilimi duvar kapı cam yer silerek perde yıkayarak geçirdim ne hoş tatil değilmi:kzgn::kzgn::kzgn::kzgn:
    Hepinize güzel bir gün diliyorum;)

4. sha.

sha. ..daha çirkin, daha huysuz

TDL, adına çok üzüldüm yav. vahim bir ruh halide sarmış seni.
    ama yapıcaktın zaten ha bugun ha yarın diye düşün.
    mutlu ol, heryer tertemiz oldu diye. :)

Günaydınlar, ay sonunun verdiği stresle başbaşayız.
    çok da mutlu değiliz hani. :rzl:

5. çitlenbikk

sevgili TDL vizeler bitmiş bahar temizliğinde anneye yardım edilmiş, eh yapacak iş kalmamış gönül rahatlığı ile tatil zamanı.annen için ise; mis gibi tertemiz kokan bir evde misafir ağırlaması ne güzel.

6. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi günler küflüm;)

tdl hoş geldin vizelerden sonra temizlikle biraz stres atmışsındır ben acayip stres atarım temizlik yaparken bir şeye kızdığım zaman evden çıkartırım hırsımı kızgınlığımı :zuhaha::zuhaha:
    bu arada sevgili clondike ve yelken bize birbirinden güzel kitapları okuma şansı vermişler birde buradan teşkekkür etmek istedim iyi ki varsınız:Frnds::sak sak:

pl nerelerdesin
    yoldaşım sende yoksun ya ses verin kızlar

bende şimdi derse başlıcam hepinize güzel günler:bye:

7. alkane

alkane Well-Known Member

Gecikmiş bir günaydın diyorum herkese:)
    sabah kızları 23 nisan kutlamalarına götürdüm, ordanda çarşıya indim eve yeni geldim ve çoooook yorgunum görüşmek üzere.......:bye:

8. çitlenbikk

pl nerelerdesin canım yorguluk mu atıyorsun gözlerim seni aradı.:canim:

9. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

Tünaydınlar buradayım buradayım...

sabahtan doktor kontrolüm vardı oradan anneme gittim gece geldiler umreden... bavul boşalt çamaşır yıka babamın getirdiği sebzeleri yıka yerleştir birde yemek hazırladım eve dar attım kendimi sormayın yanı bugün yapacağım temizlik yarın ve öbür güne kaldı :(

neyse canımız sağolsun yerinde ya yapılır nasılsa :)

10. alkane

alkane Well-Known Member

Geçmiş olsun canım:gül:ve gözün aydın annenlere sağ sağlim kavuşmuşsun;)

11. çitlenbikk

ne mutlu onlara allah ibadetlerini kabul etsin seninde gözün aydın sağ salim gelmişler.allah sanada nasip etsin canım.:canim:

12. Pl1

teşekkür ederim, inşallah nasip olur:)

13. çitlenbikk

Birazda gülelim ::füü::füü:
    Oniki yaşındaki oğlan ondört yaşındaki amcaoğluna soruyor: - Abi ablam nişanlanıyor biliyorsun...

- Yaz sonu nikah varmış, bizim evde de konuşuyorlardı.

- Ben sana bir şey sormak istiyorum...

- Söyle...

- Bu nişan dedikleri ne? Evde sordum, 'Eh evlenecekler işte' diyorlar ama nişanlanınca ne oluyor, onu anlayabilmiş değilim.

- Hıııım... Zor soru, bak ben sana bir örnekle anlatayım...

- Dinliyorum.

- Diyelim ki Şubat'ta yarıyıl karnesini aldın, hepsini pekiyi getirdin. Sana bir bisiklet alıyorlar ve 'Haziran'da bütün dersleri pekiyi getir, sınıfı geç, bu bisiklet senin' diyorlar. İşte Şubat ile Haziran arasındaki o süre var ya, bisiklet senin ama binemiyorsun; o süreye 'nişanlılık dönemi' deniyor. :zuhaha:

- Haa şimdi anladım, bisikletin var, evde duruyor; sen ona bakıyorsun o sana bakıyor; ama binemiyorsun ta ki sınıfı geçene kadar. Peki dokunmaya izin var mı?

- Vallahi onu ben de tam bilemiyorum; binmek kesinkes yasak da, galiba ziliyle oynayabiliyorsun (alıntı):zuhaha::zuhaha::zuhaha::zuhaha:

14. clondike

clondike Well-Known Member

Pl1 hoş geldin. Gözü aydın... :)

Bugün Mayıs NTV Tarih dergisini aldım. Bir de baktım içinde CD var.
    Ne alakaysa. Roman Havaları.
    Taktım bilgisayara. Şu anda fonda.

ille de roman olsun

Kırmızıyı severler
    Birbirini överler
    Romanlar böyledirler
    Çalgısız yaşayamaz ölürler

İlle de roman olsun
    İster çamurdan olsun
    O da Allah kuludur
    Her kim olursa olsun

Düğün dernek ederler
    Etsiz yemek yemezler
    Romanlar böyledirler
    Çalgısız yaşayamaz ölürler

:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

15. Pl1

alemsiniz Çitlenbik ve Clondike çok güldürdünüz beni allahta sizi güldürsün:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

16. Pl1

bir zamanlar böyle bir grup vardı değilmi ama ben şarkıya taktım bugün nedense :zuhaha::zuhaha:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=OiM1XPe9N88]grup vitamin ismail sen kocaman bir cilginsin.cok komik bir sarki - YouTube[/ame]​

17. çitlenbikk

sevgili clondike teşekkür. pl1den de müziği gelsin.ben burdanşöyle iki elimi kavuşturup parmaklarımı şıklatarak eşlik ederim oh oh .çok iyi olur sitres atarız.

18. Pl1

Adnan Şenses'ten olur mu???

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=kmh9R0GrtjM]ADNAN ŞENSES £££ Sen Dünyalar Güzeli & İlle de Roman Olsun - YouTube[/ame]​

19. Pl1

Çitlenbik asıl ben bunlara gülüyorum:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=xM4wFLxDJBY&feature=relmfu]Gel Gayrı Gel (Çankırılı Şaban) - YouTube[/ame]​

20. Pl1

ay hızımı alamadım kulakların çınlasın Leyla yengem hangi düğünde çaldırsak kalkar oynardı bu parçada, tabi bizi de karşısına almayı unutmazdı :zuhaha::zuhaha::zuhaha:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=6PwIL3cFv08&feature=related[/ame]​

Bu Sayfayı Paylaş