Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. meleksi

meleksi Well-Known Member

günaydın kufluler..yayın çok güzeldi..gerçi çok az dinledim ama..4 şarkıcıkmıydı neydi..:'(

2. zipper

zipper quae nocent docent

meleksi biz senin yerine de dinledik merak etme :D

3. eun sung

eun sung Well-Known Member

geçmiş olsun canım insanın saçını başını yolası gelyor bu durumlarda .....

leyla ile mecnun un ilk bölümünden o resimler o dizinin her anı güzeldir izlemeni tavsiye ederim internetten tuzakdaşım.....

dance dance değil de parçaların duygu yüküyle duygulanmak la geçti ama güzeldi ikinizinde eline sağlık.....

oy kıyamam canım sabah 04:10 kadar dinledim ben artık bir dahaki sefere .....

plm sen uykuya yenildin ne yapalım senin uykunun olmadığı bir günde yaparız sabaha kadar nasıl olur?:Lv:

4. zipper

Bazen bizler de bir hiç yüzünden karartmıyor muyuz hayatlarımızı? Mesajları doğru algılayabilmek dileğiyle ...

BİR ZAMANLAR, birbirine paralel iki yolun ortasında gelişen bir köy varmış. Yolların biri Kuzey Yolu, diğeri de Güney Yolu adını taşıyormuş. Uzaklardan gelen bir seyyah önce Güney Yolundan geçmiş, sonra Kuzey Yolunu da görmek istemiş. Ancak, Kuzey Yoluna girdiğinde gözleri dolu doluymuş...

Onu görenler, “Güney Yolunda üzücü birşeyler olmuş ki, adam ağlıyor” demişler. “Biri mi öldü yoksa?”

Konuşmaları işiten bir çocuk:

“Öldü” sözcüğünü duyunca, etkilenip başlamış ağlamaya...

O çocuğun ağlaması etraftaki diğer çocukları da ağlatmış... Anneler çarşıya koşup dükkân sahiplerinden gerçeği öğrenmeye çalışmışlar... Herkes, bir ağızdan, “Yolun öteki tarafında dehşetengiz birşeyler cereyan etmiş olmalı” demekteymiş.

İşin ilginç yönü, Güney Yolunda yaşayanların da, kendi etraflarında sükûnet varken, Kuzey Yolundan gelen ağlayış ve çığlık seslerini benzer bir biçimde yorumlamalarıymış. Hatta:

“Karşı tarafta herhalde veba salgını var” diye düşünmüşler...

Akşam çökmeden, yolun her iki kenarında yaşayanlar evlerini terkedip dağlara sığınmış.

Bütün bu olayları gözyaşlarıyla başlatan seyyah ise, elinde öğle azığı olarak parçaladığı, gözünü yaşartan soğan olduğu halde, telâş daha ilk başladığında o bölgeden ayrılmış zaten...

O güne kadar huzur içinde yaşayan köylülerin hayatı, bir hiç yüzünden, mesajlar yanlış okunduğu için, kararıvermiş!
    (Kalender Şah’tan uyarlayan: Paolo Coelho)

5. bermer

bermer Well-Known Member

Özgür, Pl1'le benim mesajıma ne yaptın, silinmiş... Eun'dan önceydi, ayıp bir şeyde yoktu

6. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

ayıp olduğundan değil berner, Pl1 yanlış anlaşılmamak için kendi tercihiyle sildi :)

7. bermer

bermer Well-Known Member

:D Eun'dan kaçıramamış :zuhaha: :zuhaha:

8. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Onu da ben halledeyim bari :p Saygılar :) :)

9. fatma20

fatma20 New Member

iyi akşamlar küflüm nasılsınız
    dün yeğen vardıda yazamadım

10. curium

curium Primus inter pares

pek öyle olmadı. malesef. dance dance hesabı haftaya kaldı.

rica ederiz efenim her daim :Lv:

ben dizi izlemek. aynı cümlede :zuhaha: kıyamet alameti olur tuzakdaşım. hangi ara izlicem :zuhaha::zuhaha:

11. zipper

Bu akşam Hicri Yılbaşı arkadaşlar ,yeni sene hepimize hayırlar güzellikler getirsin inşaallah,evlerinizden ve yüreklerinizden huzur eksik olmasın :)

12. bermer

bermer Well-Known Member

Bak ya, Hint kanallarında "Diwali Mubarak ola! , Sal Mubarak! , Happy New Year" deyip duruyorlardı, ne yılı be diyordum, demek bir nedeni bundanmış... :D

13. zipper

Ay Bermer :D :D İyi akşamlar Küflümm :)

14. pislick

pislick New Member

İyi akşamlar Küflü halkı..:saygilar: Gününüz nasıl geçti?

15. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi akşamlar kflüm

16. meleksi

meleksi Well-Known Member

iyi akşamlar kufluler..:D

17. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi akşamlar küflüm

dün gece bende çok kalamadım 12 ye kadar anacak ama sonrası da varmış uykuya yenik düştüm vah vah neyse artık bir dahakine artık özgür ve curium ikinize de teşekkürler tekrardan
    zipper sağol canım hepimizin hicri yılı kutlu olsun

18. Begüş

Begüş New Member

iyi geceler :) hava çok güzeldi iki gündür o yüzden bugün pikniğe gittik. Yazdan kalma havalar devam ediyor inşallah da devam eder :D
    Umarım sizin haftasonunuz da güzel geçmiştir

19. nur tanesi

nur tanesi New Member

Günaydın küflümün güzelleri,
    Yeni bır hicri yıla vede yeni bır haftaya başlamış bulunuyoruz..
    Hepimize hayırlı olsun, hayatımıza, çevremizdeki sevdiklerimize sağlık, huzur ve neşe getirsin..sıkıntı, keder ve üzüntülerimiz var ise geri götürsün vede hiç getirmesin...

20. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

Günaydın küflüm,

nurtanesi, ziperr güzel dilekleriniz için teşekkürler allah hepimize sağlıklı huzurlu günler versin hepimizin dilekleri gerçekleşsin inşaallah

Bu Sayfayı Paylaş