Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

günaydın küflüm, hayırlı cumalar.

2. eun sung

eun sung Well-Known Member

Ben de seviyorum bu diziyi tarih sevgimden olacak sebebi kesin .....

bir an önce daha iyi toparlar inşallah bermer sorduğum kardeşin nasıldı zaten öğrendim böylece .....

İyi günler küflüdaşlarım..... Bu arada nilim cumartesi yapsan bir daha güzel olur sanki m.....

3. meleksi

meleksi Well-Known Member

o da birgün olur..inş..

iyi günler kufluler..

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=uNUnUJmZ7SM]Murat Dalkılıç - Neyleyim İstanbul'u (Akustik) - YouTube[/ame]

bu şarkıyı birilerini özleyenlere hediye ediyorum..çünkü ben bugün ablamı çok ösledim..:':)':)'(

4. bermer

bermer Well-Known Member

Kapalı ve yağmurlu bir sabahı temizlikle geçirdim, salon camlarını silerken sabah sporuna çıkan bayanlarla bakışıp durduk.

Ben içimden "ne hamaratım, sabahın bu saatinde cam siliyorum gördün mü" dedim onlar "Manyak bu havada cam silinir mi" dediler, :zuhaha: :zuhaha: hiç tınmadım, perdeleri yenileyip büyük gelesiye salonu hallettim, günün ilk kahvesini bile şimdi içiyorum, yorulmuşum...

Dün akşam kapak Edirne'ydi, hastahane 23.20'ye randevu (adını unuttum röntgen gibi olan çekim)vermiş, menisküsü rahatsızlık boyutuna vardı, uygun bir zamanda ameliyat olacak. Dolayısıyla arkadaşında kaldı, bende çocuklarla evde...

Belli bir saatten sonra babaları evde olmayınca çok huysuzlanıyorlar doğrusu, kaç kere telefon ettik hatırlamıyorum, ben o kadar sorgu yapmıyorum, Büyük soru sordukça, oh olsun deyip durdum. Eee arkadaşta kalıp kafamı dinleyeyim azıcık demeyecekti... :zuhaha: :zuhaha:

5. alkane

alkane Well-Known Member

An itibariyle aşurem dağıtılmak üzere tabaklara paylaştırılmıştır.:)

Güzel bir akşam geçirmemiz dileğiyle...

6. MerikızZ

MerikızZ <b>Öz ağlamadan , Göz ağlamaz</b>

Ulus, cebeci, çankaya. Kardeş deriz kankaya. Bize her yol paris değil la bize her yer TRABZON :füü: :sak sak: :Yow: :Yihu:

Ben hiç iyi değilim eyyy cemaati Küflü :zuhaha: noluyor bana böylee hiç tarzım olmayan şarkılar dilime takılıyorr :D

7. MerikızZ

MerikızZ <b>Öz ağlamadan , Göz ağlamaz</b>

Bursa'ya kargo yapman mümkünmü canım fena canım çekti şuannn of off olsada yesem tabak tabak :) ellerine sağlık

8. zipper

zipper quae nocent docent

İyi akşamlar Küflüm....:)

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=0DyUYWzIbM8]Özlem Taner- Bu Mezarda Bir Garip Var - YouTube[/ame]​

9. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

kendimi dolmuşta hissettim nedense :zuhaha::zuhaha:

iyi akşamlar küflüm, tatil başladı şükür :p

10. alkane

alkane Well-Known Member

Yollıyım şekerim, ama oraya gelene kadar epey bi çorba gibi olur sanırım:D

11. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi akşamlar küflüm

alkanem eline sağlık afiyet olsun

12. curium

curium Primus inter pares

öyle olsun tuzakdaşım seni mi kırcam. cumartesi olsun yayın.

ohhh afiyet olsun. bir tabakta benim için yiyin efenim :p

13. çitlenbikk

14. zipper

zipper quae nocent docent

15. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi akşamlar küflüm

alkanem ellerine sağlık ah bende isterim
    havalar çok soğuk içiniz sıcacık olsun iyi haftasonları

16. fatma20

fatma20 New Member

iyi geceler küflüm nasılsınız
    hayatımda ilkkez bir diziye ağladım ya hemde 49 dayse finali çok güzeldi

17. meleksi

meleksi Well-Known Member

Allah kabul etsin canım..afiyet olsun..

ben de de bazen oluyor öyle şeyler..çok yorulunca..yada çooookk moralim bozulunca..geçiyor ama..:p

iyi uykular kufluler..

18. çitlenbikk

19. alkane

alkane Well-Known Member

İyi geceler ahali....

20. bukito

bukito Well-Known Member

iyi geceler küflü...
    uzuuun bir hastane maratonundan sonra sonunda evdeyiz... eşim ameliyat oldu, ayrıntılarla can sıkmaya gerek yok, şükür şimdilik iyi...aslında eve geleli birkaç gün oldu ama gündüzleri nete girme imkanım olmadı (benim pc tv'ye bağlı) kayınvalidecim sağolsun gündüz bütün doktor ve kadın programlarını hatmettiği için küflüye, ekşiye, dizilerime, oyunlarıma hasret kalmış durumdayım...inşallah kayınvalidecimi (cim takısına bilhassa dikkat ediniz :füü:) haftaya kendi evine gönderebilirsek birazcık normal hayatıma döneceğim inşallah...
    edit: bu arada arayan soran mesaj atan herkese kocaman öpücüklerimden gönderiyorum :canim:
    büdüt: kızlar eski mesajları okumak için şimdilik vaktim yok, önemli bi şeyler kaçırdıysam affola :saygilar:

Bu Sayfayı Paylaş