Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. zipper

zipper quae nocent docent

Çok geçmiş olsun Bukitocuğummm(cuumm eki gerçektir :Lv:) sağ salim evinize dönebilmenize ve seni yeniden burda görebildiğime çok sevindim,Allah şifa versin bolca..

Günaydın Küflüm,soğuk ve yağmurlu bir gün ama güzel geçer dilerim:)

2. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

günaydın kuflummm..

geçmiş olsun Bukito.

3. eun sung

eun sung Well-Known Member

Merikızz hayatındaki değişimlere alışma dönemecinde olur böyle ruh halleri.....:Lv:

kimin tuzakdaşı dalgadaşı isyandaşı süpersin.....;):Lv:

Bukito öncelikle geçmiş bitmiş olsun inşallah sıkıntılar..... ve aramızda olman tekrardan beni sevindirdi başka ayrılıklar olmasın inşallah .....

İyi haftasonları küflüdaşlarım.....

4. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

eşine geçmiş olsun cancazım [​IMG]

5. çitlenbikk

gnaydın küflüm gzel bir haftasonu olsun

6. nur tanesi

nur tanesi New Member

Günaydın,
    Geçmişler olsun, mevlam şifalar versin Bukito...

Benim eşimde rahatsızdı, tahlil olmuştu.. safra kesesinden ameliyat olmasi vede belindeki fıtık icin fizik tedavi görmesi gerekiyormuş.. pazartesi fizik tedaviye başlayacak.. ameliyati yarıyıl tatilinde olsun istiyoruz.. ama bilmemki Dr. Kabul edermi?.. yada beklemesi kötümü olur...

Kayınvalideme dahaca söylemedik.. duyunca çok panik olur. Abartıyor bide durumu..
    Hep kötü şeyler getiriyor aklına, kendininde bizimde psikolojimizi mahveder..

.ameliyatın yariyil tatilinde olmasını ben istiyorum birazda... hasta bir eş okula giden iki çocuk
    Birde aileler eklenince nereye koşturacağımı şaşırıcam... hic olmazsa birde okula derse yetiş derdim olmaz diye düşünüyorum.. yinede hayırlısı... yeterki eşim bir an önce sağlığına kavuşsun...
    Gerisi çok önemli değil...

7. MerikızZ

MerikızZ <b>Öz ağlamadan , Göz ağlamaz</b>

bi ara bende kendimi ankaralıların arasında sandım neyseki özüme döndüm :)

hmm haklısın ee napcam ben şimdii yahu :)

moralim süperdi ama fena yorgundum ondan balataları sıyırmış olabilirim canım neyseki geçti yahu :)

alıştım kii :) bak artık normal Meri'yim :) süperim ya aman diyim bidaha olmasın o neydi öyle ıykk :)

8. zipper

Size de geçmiş olsun Nurtanesi,Allah şifa versin bütün hastalara:)

9. meleksi

meleksi Well-Known Member

geçmiş olsun bukito..nurcum..

iyi günler kufluler..

10. eun sung

eun sung Well-Known Member

geçmiş olsun arkadaşım ..... Bence doktora sor beklemesinde sıkıntı yoksa o zaman bekleyin belki hemen ameliyat olması gerekiyordur riske atmayın.....

insan bu hayatta nelere alışmıyor ki meri ..... aslında insana bahşedilen bir güzellik o unutmak ve kabullenmek yoksa ilk anki hislerle her an yaşanması çok zor olurdu.....:Lv:

11. alkane

alkane Well-Known Member

Canım çok geçmişler olsun,:gül: şükür sorunsuz evinize gelmişsiniz. Bundan sonrası için sana bol bol sabır (kayınvalideciğin kendi evine gitmezse çok ihtiyacın olucağı kesin :D ) eşine de acil şifalar dilerim. Yeniden aramıza hoş geldin:mjk: :)

Nurum sizede geçmiş olsun :gül: senin eşimde en kısa zamanda sağlığına kavuşur inşallah canım:)

Herkese tünaydın, düzel bir hafta sonu geçirmemiz dileğiyle...

12. bermer

bermer Well-Known Member

İyi öğlenler Küflü,

Çocukların temposu ayyuka çıkmadan ne yaparsam kardır diye işe dalınca günün ilk kahvesini içmek bu saatlere kalmaya başladı. Gerçi o da yapma etme, hadi ellerini yıkalayalım, üstünü değiştirelim, su mama acıktım diye diye bölük pörçük gidiyor, bir buzdolabını silmek 3 saatten fazla tutar mı, tuttu valla...

Bukito'm, geçmişler olsun, tez zamanda eşin, yaşam temposunu sağlıkla bulsun inşallah! Kayınvaliden de sıkılmıştır bence... ;)

Nur tanesi
    , çok geçmiş olsun, tatilde yapmak daha akıl karı olur tabii mümkünse, bir hafta 10 gün yatacak, ufak ayaklanmalarla ev içinde dinlenme ile geçiyor, istirahati... Safra kesesini alacaklar mı yoksa taş var onu mu çıkaracaklar ki?

Babamın da bu sefer sol taraftaki fıtığı büyüme yapmış, annem onu da ameliyat ettirecek yakında...

Sağlık olsun herkese...

13. nur tanesi

nur tanesi New Member

Safra kesesini alıcaklar Bermer,
    Yalnız benim eşim iğneden bile korkar. Nasıl olacağım diye kara kara düşünüyor..
    Ben iki doğum yaptım senin kadar yaygara yapmadım sen bir bunamı dayanamıyorsun diyorum bende..
    Zaten kendisi yeterince ahlanıp vahlanıyor, bide ben eşlik etmiyeyim cesaret vereyim diyorum ama faydası olacak gibi gözükmüyor...

14. çitlenbikk

Nurum senin eşinede geçmiş olsun,

kapalı yöntem ameliyatlar nispeten daha az acılı oluyor allah şifa versin

15. bermer

bermer Well-Known Member

Evet, zaten ağrı kesici veriyorlar, ilk 2 gün hastanedesiniz seruma ilaç katıyorlar bi de ağrı kesici yapıyorlar hastahanede, ev için ağrı kesiciler oluyor.

Erkekler nazlı olur, ne kadar dayanıklıyız deselerde iğne gördümü şoka girerler, hayır bir de o serum iğnesi takılı kaldıkça, sanırsın savaşta kahramanlık yaparken yaralanmış gibi taşıyıp dururlar, mızmızlanmakta üstlerine yok.

Kapak kıl dönmesi için ameliyat olduydu Amerikan'da 7-8 sene önce, ayıldıktan sonra sıvı besin geldi, kendi tutamayınca kaşığı, Annesi besleyecek oldu, tutturdu Bermer beslesin yoksa yemem diye... ya sabır yaaani... :)

Teyzem 7-8 ay önce safra kesesi ameliyatı oldu, onun da aldılar, hem de kalbi varken... Şimdi turp gibi biraz dikkatli besleniyor o kadar, keklik gibi bir Antalya, İstanbul, Sivas yapıp duruyor. Önceden bir zeytin tanesi veya az tuzlu peynir yese kıvranır durur, sabahlardı ağrıdan..

Eşin de iyi olacak inşallah, sen azıcık kulağını kapayacaksın bolca yaparsın, aferinlerle günü kurtaracaksın Nur... :D Allah, sana Peygamber sabrı versin! :D

16. fatma20

fatma20 New Member

iyi akşamlar küflüm gününüz nasılsı
    bukito allah bol bol şifalar versin
    nur seninde kocana allah şifalar versin

17. alkane

alkane Well-Known Member

İyi akşamlar küflüm:)

18. zipper

Hayırlı akşamlar Küflüm

19. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

iyi akşamlar küflüm.

20. bermer

bermer Well-Known Member

Heeeyyt be, sonunda çıktı, dün vizyona girdi Hindistan'da yakında burada alt yazısı da çıkar, yaşasın o kadar çekim arkası, dansı, mp3 derken filmin beni neden bu kadar cezbettiğini buldum...

Zipper, laklaktan hatırlarsın klipleri, bak sen şu işe ki, Arnav ve Khushi içinde fanları aynı trailer'den klip hazırlamış...

Bu 3 aydır beklediğim filmin, Ramleela tanıtım videosu...

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=ATpk91y6gkA]Ramleela Trailer - YouTube[/ame]

Bu da Arnav ve Khushi için yapılan fan yapımı, Arnav'cılar kaçırmayın, süper olmuş... :D :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=zeYYwC41PtI]RamLeela starring Arnav & Khushi Theatrical Trailer - YouTube[/ame]

ve filmden dans ve şarkılar, pişşt 18.ini doldurmayan ve kalbi olanlar izlemesin!!! :D :D ;)

Nagada Sang Dhol Song - Goliyon Ki Raasleela Ram-leela ft. Deepika Padukone, Ranveer Singh - YouTube

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=s0JJlIX5YdM]Lahu Munh Lag Gaya Song - Goliyon Ki Raasleela Ram-leela ft. Deepika Padukone, Ranveer Singh - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=bC47NhozqG4]Ram Chahe Leela Song ft. Priyanka Chopra - Goliyon Ki Raasleela Ram-leela - YouTube[/ame]

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=LX0Ced3G5eg]Tattad Tattad (Ramji Ki Chaal) Song ft. Ranveer Singh | Goliyon Ki Raasleela Ram-leela - YouTube[/ame]

Bu Sayfayı Paylaş