Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. MerikızZ

MerikızZ <b>Öz ağlamadan , Göz ağlamaz</b>

Şeyy valla kötü işler değil ben hiç kötü bişeyle meşgul olurmuyum ki :) sanki beni tanıyorsun Adminim ;)

Olsun kuzum en azından dşündün beni çok saol akıllandım artık yemek yemeyi unutmam artık diye düşünüyorum ama yinede kapını çalabilirim :D

2. eun sung

eun sung Well-Known Member

sen bir şekilde belini boynunu zorlamayı başarırsın diye düşündüm uyarayım dedim .....:füü::füü::füü:

çal kapımı gel yemeği beraber yeriz hem daha iyi olur.....:Lv:

3. Ejefn

Ejefn <b>Sözlük Kurdu</b>

Ya bırak yemeği falan, hallederiz bişeyler :)

4. bermer

bermer Well-Known Member

Merhaba Küflü,

Kızları doktora götürdüm ama öncesinde okula uğradık, öğretmenler gününü kutlayıp hediyesini(velilerle toplanıp altın aldık) ve karanfil verecektik tüm velilerle çocuklarla, sanırım aksilik oldu, öğrencilerin sayısı çok azdı, ya pazartesiye ya çıkışa kaldı... bakalım...

Ben de öğretmenler gününe önem verenlerdenim.

Kızımın öğretmeni sevmesini ve her zaman saygı göstermesini isterim. Belki çok büyük bir şey olmasa da gülümseyerek bahçeden de olsa bir çiçekle değer verdiğini gösterse, gülümsetse, öğretmenler gününüz kutlu olsun öğretmenim dese fena mı olur? Değerlerimizi biz öğretmezsek kim öğretir ?

Bukito'm, namında tüm öğretmenlerin Öğretmenler gününü kutlar, atanamayan tüm öğretmenlerin atamasının ivedilikle yapılıp öğrencilerinin başına geçmesini dilerim. Öğretmenlerimizin vekiller kadar para alacağı, insanca yaşayacağı koşullara sahip olacağı zamnaları düşlüyorum...
    Bunlar senin için Bukito...:Lv: :D

Yeni bir çocuk doktoru gelmiş, genelde Edirne'ye özele giderdim, hırpalamayayım yolda, buna bakayım dedim, iyi de yapmışım, umarım kalıcı olur, ilgisini ve yaklaşımını beğendim. Kusma yok ama hafif ishal, bulantı devam ediyor, viral enfeksiyon dedi, suyu dengelemişim iyi buldu derisini, çıkmışken küçüğe de baktırdık, onda da öksürük ve hırıltılı solunum vardı. Biri rahat muayene olurken diğeri tekmeler savurup durdu. :D :D

Korkulan olmadı yağmur yağmaya devam ediyor ama dere taşıracak kadar değil, yine de herkes diken üstünde, Salı'ya kadar devamlı yağacakmış. Ardından kar gelir derim ben...

Şimdi Küflü'de herkesi severim ama senin yerin bende çok özeldir, sensiz Küflü'yü düşünmek istemiyorum. Tabii ki kendine ve hobilerine zaman ayır, ruhunu dinlendir ama beni, bizi sensiz bırakma...:gül:
    Meleksi, biliyorsun 315 verildi, ancak canım çok yakında toplu bölüm verilerek final yapılacak. Bitmeye yakınmış, Arnav'ın son 83 bölümü yani, bir yandan iyi bir yandan üzücü... :Lv::Lv:

Zipper
    , hastanıza çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim.

Oğluşuna ne oldu ki? var mıydı bir sıkıntı, umarım hafif atlatır...

Kusarken kendini suçlu hissedip durdu bizimki, bir araba dil döktüm, kızmam annem, yıkanır, temizlenir, üzülme, hasta olunca olabilir diye...

Alkane, annelik konusu süperdi, hepsine katılıyorum. Daha bu sabah pet şişeye kapağını biberona takmaya çalışıp olmuyor diye kızdım :D Kapak diyor 24.00 de, "erken yat, yarın erken kalkacağız...." oldu canım, çocuk o halde iyi mi kötü mü emin olmadan yatılır sanki, muhallebi yapıp soğutması kontrolü derken 3'ten sonra ancak yattım.

Bukito ve Ejefn, walking dead olmadığı fikrinize katılamayacağım canlarım, ülkemizde vardır, makarna kömürle beslenirler...:cool:

5. zipper

zipper quae nocent docent

Teşekkür ederim Bermer, oğlumun hiçbir şeyi yoktu sabah birden başladı ,biz de okula gidip öğretmenler gününü kutlama planları yapıyorduk zira. sabah bi yandan çıkarırken diğer yandan 'özür dilerim anne buraya kusmamam gerekiyordu' diyor canım benim ya kıyamam onlar bize acıyor biz onlara...:Lv:

6. eun sung

geçmiş olsun zipper ..... Bu arada akrabanada Allah yardım etsin diyorum .....

7. bermer

bermer Well-Known Member

Canım ya...:Lv::Lv: Kuzucuk, inşallah çabuk iyi hiseder kendini,

Dün, nane limon kaynatmıştım onu bile çıkardıydı, fitili de şurubu da etki edecek kadar kalamadı. Bugün damla verdi dr. daha denemedim, reçete gelince vereceğim.

Böyle özür dileme işini kim kodluyor yahu.. Bizim ki de aynen, istemeden olmuş, tutamıyormuş, kirlettiği için çok üzgünmüş, özür dilerim anne deyip durdu bir daha yapmayacakmış... Allah'ım ya... :Lv::Lv:

8. Ejefn

Hımm, doğru ben unuttum onları, onlar dediğin gibi insan eti vs yemiyorlar, hatta normal yemek de yemiyorlar, kömür yiyip makarna yakıyorlar çünkü, di mi :zuhaha:

9. alkane

alkane Well-Known Member

Selam küflüm ve hayırlı cumalar:)
    Zipim ve Bernerciğim :canim:çok geçmiş olsun sizlere :gül:kuzularınıza acil şifa dilerim.Allahım onların acısını göstermesin bizlere...Zip cancazım hastanede yatan hastanızında Allah yardımcısı olsun bitanem,Rabbim sevdiklerine bağışlasın onu...:)

10. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Akşama radyo yapalım :)

11. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

benim için sizlerde önemlisiniz kızlar sadece bir güncük :)

12. nur tanesi

nur tanesi New Member

Bir gün den daha fazla olmasın ama pelemm....

13. eun sung

Bekliyor olacağım bir aksilik olmazsa .....

sende bizim için önemlisin plm bir günü kendine ayır daha dinç ve belini zorlamadan gelmiş olursun .....:füü::füü::füü:

14. Ejefn

Yaaa, ben akşamları giremiyorum hiç.. bensiz bensiz yapacaksınız radyoları :eek:ff:

15. nur tanesi

nur tanesi New Member

Ejefn telefondan denesen belki oradan dinleyebilirsin. Radyo belki olurda
    Lak lak olmuyor... ama radyo ile beraber olunca eglenceli oluyor...
    Zevki asıl o zaman çikıyor...

16. curium

curium Primus inter pares

iyi akşamlar küflüm,

bugün işe gitmedim. en sevdğim şarkımı açtım, yüksek sesle söyledim ve evde olmanın tadını çıkardım :D

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=Lle_GA1cg20]Pink Martini - Je Ne Veux Pas Travailler (Sweet French cliché) (added lyrics in description) - YouTube[/ame]

17. phygmalion

phygmalion Well-Known Member

Kimse arnav sevenlere gelmiyor. You tube'dan "the science behind İpkknd' s success " izledim. Cok tatliydi. İzleyebilirseniz ve de sayfaya ekleyebilirseniz diye yazıyorum. Ben umutsuz vakayım, beceremiyorum.

18. curium

curium Primus inter pares

geçmiş olsun canım benim. :Lv:

biz özleriz seni ama sen mutlu ol yeter bize :D

beklerim yolunu aylar boyunca yetrki gel bana senede bir gün :gül::gül:

deryaların yerlerinde yeller esiyor tuzakdaşım. hep benim karainci nin kabahati. o kırdı :'( yazmak zor oluyor harfleri tutturamıyorum.

19. alkane

alkane Well-Known Member

Sevindim umarım bende dinleyebilirim:)

Herkese iyi akşamlar...

20. you max

you max Active Member

İyi Akşamlar Küflümmm :)

Farkettim de bana yine hüsran var...yahu şu radyoyu niye akşam yaparsınız ki??
    gelen var gelemeyen var(mesela ben,gelemeyen tarafım anlaşılıyor değil mi?? :'() bari çok eğlenirseniz yazmayın buraya,çok kötüydü falan deyin de kıskançlıktan çatlamayayım :p:D

Bu Sayfayı Paylaş