Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. alkane

alkane Well-Known Member

Selam küflü ahalisi:) 2 gündür yoktum,geri dönüp tüm mesajları okumadım ama umarım herkesin keyfi yerindedir.

Küflümün tüm öğretmenlerinin "öğretmenler günü" kutlu olsun:) görüşmek üzere efenim;)

2. eun sung

eun sung Well-Known Member

Sende benim gibi cumartesi çalışıyormusun? ah herkes uyurken ben işyollarında cumartesi günleri.....

çok geçmiş olsun canım..... İNşallah kendine dikkat ediyorsundur arada anneler kendilerini pek düşünmez bu durumlarda sen de hastalanma aman dikkat et bak örnek ben en az iki haftadır düzelemiyorum.....

can tuzakdaşım yayın çok güzeldi ben öksürükten dolayı battaniye altından dinlemeye ve yazmaya devam edeyim derken uyuyup sabah ışıltılı saatlerde kalkana kadar rüyamda bile iyiydi yayın.....:füü:

kahve içmem ama o kadar güzel görünüyorlarki içesim geldi.....:Lv:

merhabalar küflüdaşlarım nasılsınız?

3. eun sung

eun sung Well-Known Member

çaydaşım istanbuldaşım zipperim ..... Verdiğin bebekli videoyu yeni izleyebildim prematüre bebekler hep o süreçlerden geçiyor çok zor durumlar ama hayata tutunup düzelince bir gülücük atınca anneye tüm sıkıntılar birden hafifliyor o kesin .....:Lv:

4. MerikızZ

MerikızZ <b>Öz ağlamadan , Göz ağlamaz</b>

yahu Yasmin Levy'i duyanınız var mı bende yeni keşfettim bi arkadaş vasıtasıyla sizede tavsiye ediyorum aldı götürdü beni ya müthiş bi yorum :)

5. bermer

bermer Well-Known Member

" Hepinizin duasına ihtiyacı olduğunu, küçük kuzusuyla sınandığını " iletmemi istedi. Dün gece küçük kızımız saat 12 de ilk olmak üzere üç kere bugün de sabahtan bir kere havale geçirdiği için şimdi ikisi de hastanede bulunmaktalar. Şimdilik açılmış olmasına rağmen müşahade altında tutuyorlar..

6. meleksi

meleksi Well-Known Member

aynı isimleri taşıyan bazı insanlar karakter olarak aynı olabiliyorlar..genelde..ben de bu ara isim enerjisine taktım..

ben biliyorum ve severek dinliyorum..iyi hatırlattın..dur dinleyeyim..:p

çok büyük geçmiş olsun..bermerim..dualarımız seninle..

7. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

çok geçmiş olsun canım dualarım sizinle

8. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Sevgili bermer ve eşi ikinize de çok geçmiş olsun.allah kuzularınıza acil şifa versin.Dualarımız sizinle.

9. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Iyi dileklerimiz ve dualarimiz sizlerle ... Ufakliga acil sifalar diliyorum...

*******************************************************************************************************************************************************************************************************

Hepinize iyi aksamlar ve iyi haftalar...

Basim cok karisik bu ara..Atladigim önemli bir seyler olmussa kusuruma bakmayin... Bir merhaba deyip kaciyorum...

10. nur tanesi

nur tanesi New Member

İyi akşamlar demek için gelmiştim ama bu haber ile karşılaşınca neye uğradığımı şaşırdım..

Bir anne olarak yüreğime dokundu, çok üzüldüm.......
    dualarimı yolluyorum sizlere.......
    mevlam kuzucuğuna tez, hatta tezinde tezi bir zamanda şifalar versin...
    Allah sizlere bağışlasın kuzularınızı.... gönlümden ve dilimden elimden geldiğince dahada dua edip yollayacağım, sizin bir an önce iyi haberlerinizi bekliyorum...

Mevlam hiçbir anneyi kuzuları ile imtihan etmesin... çok geçmişler olsun...

11. curium

curium Primus inter pares

Ahh canım çok geçmiş olsun. Allah en kısa zamanda kuzucuklarına şifalarını, sizlerede derman versin. umarım çok çabuk iyileşirler.:gül::gül::gül::gül:

12. sleepless

sleepless Well-Known Member

Geçmiş olsun Bermer,
    Tüm dualarım sen ve çocukların için. Kısa zamanda iyileşir inşallah...

13. Daphne.

Daphne. Member

Geçmiş olsun, havale zordur bilirim.

14. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

bermerim kuzucuğuna geçmiş olsun canım allah yardımcınız olsun

15. alkane

alkane Well-Known Member

Bermerciğim, Rabbim acil şifalar versin evladına, dualarım seninle arkadaşım, gönlünü ferah tut inşallah tez vakit sağlığınıza kavuşmuş olarak yuvanıza dönersiniz. Allahım bizleri evlatlarımızın acılarıyla sınamasın

16. yakomoz

yakomoz New Member

Allahim sifalar versin yavrularina insallah en kisa surede evinize donersiniz
    Allaha emanet olun cok gecmis olsun..

17. curium

curium Primus inter pares

günaydın deyip kaçıyorum. gitmeden sizlere kahve getirdim :)

18. nur tanesi

nur tanesi New Member

Günaydın küflüm...

Curium sağol canım .. ortadakini alayım ben...
    daha önceden hiç kahvaltıdan önce nesacafe içmemiştim, bakalım nasıl oluyormuş,,.
    Ellerine sağlık.

19. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Günaydın kuflu dostları,
    bermer çok geçmiş olsun... En kısa sürede iyileşmeleri temennilerimle...

20. MerikızZ

MerikızZ <b>Öz ağlamadan , Göz ağlamaz</b>

Herkesciklere musmutlu bir gün diliyorum GÜNAYDIN Küflüm.. :)

canım benim rabbim yar ve yardımcınız olsun çok geçmiş olsun tez vakitte sağlığına kavuşur kızın inşAllah

Bu Sayfayı Paylaş