Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. curium

curium Primus inter pares

iyi akşamlar küflüm

2. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Kimsede Bermer'in telefonu yok mu?

3. bukito

bukito Well-Known Member

bermerim çok çok geçmiş olsun, sen bunu nkuyana kadar inşallah da geçip gitmiştir zaten...haber alana kadar bütün dualarım kuzucuğun için...

4. nur tanesi

nur tanesi New Member

Günaydın, az önce bir deprem yaşadık... çocuklar korktu biraz ama geçti gitti inş...

5. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

günaydın küflüm

geçmiş olsun nur tanesi,

allah daha büyük depremlerle sınamasın

6. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

İstanbulda da hissedilmiş nur tanesi size de geçmiş olsun allah büyüklerinden korusun

7. MerikızZ

MerikızZ <b>Öz ağlamadan , Göz ağlamaz</b>

şimdi duydum haberlerden yaa inşAllah kötü birşey yoktur tekirdağ ve edirne akrabalarımla dolu yahuu :(
    nur tanesi çok geçmiş olsun canım

8. sleepless

sleepless Well-Known Member

Günaydın,
    Bermer'den haberi olan var mı? Sürekli aklımda, şimdiye iyileşmiştir yavrusu ama onun ağzından duymadan içim rahatlamayacak...

9. zipper

zipper quae nocent docent

Akşamdan beri Bermer'i düşünüyorum ben de,belirsizliklerle dolu bekleyişler ne kötü..İnşaallah güzel haberlerini alırız yakın zamanda ..Nur tanesi geçmiş olsun canım,Allah beterinden esirgesin hepimizi..Günaydın Küflüm...

10. nur tanesi

nur tanesi New Member

Bende merak içindeyim, bir haber çıkmadı hala Bermer'den... çok endişeleniyorum.....

Yarın memleketten eltim gelicek.. artı sbs sınav dolayısı ile okullar tatile gireceği için yeğenimide yanıma alıcam... bende iki eltimde iki birde yeğenim toplamda 5 çocuk olacak..binayı bu sefer deprem değilde biz sallıycaz sanırım...
    Bizi apartmandan atıcaklar korkarım bu gidişle...

İşlerim çok ama bermerden haber almak için arada gidip gelicem...

11. Ejefn

Ejefn <b>Sözlük Kurdu</b>

Günaydınlar küflüüüü :)

O hangi ayda doğdunuz zımbırtısına baktım da harbiden doğru yani, birebir..

MAYIS

Sert yapılı (ama perdelerimi kaldırdığımda kedi gibi bi insan mıyım acaba :S )
    Kolay sinirlenir (uff hem de nasıl)
    Kolay ilgi çeker (boy, pos, çene maşallah )
    Fiziksel güzelliğe önem verir (E o da önemli tabii)
    Motivasyona ihtiyacı yoktur (kendi kendimi çok pis gaza getiririm, bayan irade :D )
    Sistematik çalışır (aynı anda birden fazla şeyi yapabilirim, ama sistemli)
    Hayal kurmayı sever (öyle olmasam zaten çok sıkıcı biri olurdum herhalde)
    İleri görüşlüdür (Galiba)
    Kolay sakinleştirilir (Conway Twitty- I see the want to in your eyes yeterlidir)
    Anlayışlıdır (Her türlü )
    Kulak ve boyun bölgesi hassastır (Bunu bilemicem şimdi, boynumdan gıdıklanmıyorum mesela ama kastettiği bu mu ki :saskin: )
    Edebiyat ve sanatla ilgilidir (olmasam burda işim ne :D )
    Evde oturmayi sevmez (Yok yaa, severim ben evde oturmayı)
    Çocukları pek sevmez (İşte bu çok doğru, hele ki ağlak çocuklar)

Gelgelelim sellere, depremlere, hastalıklara..
    Öncelikle bu inanılmaz yağmurdan ve selden öyle ya da böyle zarar görmüş herkese geçmiş olsun diyorum, umarım çok kalıcı bişey yoktur? :(

Sonralıkla, Bermer çok çok geçmiş olsun, umarım çocuğun bir an önce iyileşir, sen de şöyle rahat bi ohh çekersin :^^:

12. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

günaydın canım komşularım..

Nurtanem çok geçmiş olsun...

13. alkane

alkane Well-Known Member

Günaydınlar:)
    Nurcum çok geçmiş olsun canım, Allah beterinden korusun, o tarafta olsaydım kesin bizde hissederdik:/ poffff yaa hava kapalı buz gibi yağmur var arkası kesin kar olur, Bermerdende haber yok meraklar içerisindeyim.:eek:ff: Darlandım fena halde habire birilerine sarıyorum,olur olmaz saatlerde:p ama canım sağolsun hiç kırmaz beni:Lv::gül:

Neyse efenim, inşallah huzur ve güzel haberlerle dolu bir gün olur hepimize:)

14. zipper

:füü::füü::canim::Lv::mjk:

15. eun sung

eun sung Well-Known Member

zipper ve plm plmde olan en önemli özellik koyulmamış ..... Obir sanat dahisidir .....:füü::füü::füü:

ben iyi olmaya çalışıyorum sen nasılsın lee min ho sever koredaşım.....:Lv:

ben hasta telaşasından hicbirşey hissetmedim.....Çok geçmiş olsun herkese .....

bizi de rahatsız edebilirsin hanfendin adaş olarak sıkıntı yapmayız .....:zuhaha::zuhaha::zuhaha:

16. zipper

Istanbul'da simsiyah bir gökyüzü ve gökgürültüsu eşliğinde yağmur yağıyor. Hepinize şimdiden güzel bir akşamüstü diliyorum:)

17. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

18. fatma20

fatma20 New Member

iyi akşamlar kızlar
    nur tanesi geçmiş olsun canım bişi olmasada korkusu hafızandan bir türlü çıkmaz umarım daha kötüsü olmaz

19. fatma20

fatma20 New Member

bende mayısta doğdum ve boğaz bölgem sürekli hastadır çok çekerim boğaz bölgemden

20. alkane

alkane Well-Known Member

Bu Sayfayı Paylaş