Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. curium

curium Primus inter pares

iyi geceler küflüm,

misafirim vardı. şimdi gittiler. bende bi uğrayım dedim. ama kimseler yok sanırsam kafenin kapılarıda açık kalmış. :p

2. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi geceler küflüm

2 gündür yoktum bende eve geldim misafir vardı anacak vakit bulup geldim
    bermecim inş kuzucun daha iyi olucak ve hep beraber atlacaksınız bu durumu
    you max eşine geçmiş olsun
    nurcum sınavdan ben umutluyum sonuç belli geçmişsindir sen
    ve kar burada yok ama çok soğuk

curium ben burdayım canım

3. nur tanesi

nur tanesi New Member

Günaydın küflüm,
    Soğuk çok bir gün... sanırım bizede kar geliyor...

4. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

günaydın küflüm

5. bermer

bermer Well-Known Member

Günaydın Küflü,

İyi ve sağlıklı bir hafta olsun hepimize..

Pazartesiye ve soğuğa yakışır hızlı bir kahvaltı seçeneği ile geldim... :)

6. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

günaydın forum...

Bermerim kahve ve kruvasan alayım lütfen...

7. Ejefn

Ejefn <b>Sözlük Kurdu</b>

yauuuvvvvv soğuk kış kıyamet.. giremiyorum bi türlü foruma. Hadi işyerinde gireyim diyorum bari sıcak sıcak, ona da iş yoğunluğu.. kaaççç gündür uzak kaldım buralardan, özledim sizi :eek:ff::Lv:

Günaydınlaaaarr olsun hepinize :^^:

8. zipper

zipper quae nocent docent

Günaydın Küflüm..iyi haftalar diliyorum:)

9. bermer

bermer Well-Known Member

Kızlar,

Aranızda diş yaptıracak veya gözlük alacak olan varsa bu yıl bitmeden, bir an önce alsın...

1 Ocak 2014'ten itibaren diş ve göz tedavileri, bununla alakalı tıbbi araç gereç ve protez ile hiç bir tedavi gideri SGK yani devlet tarafından karşılanmayak...

Yani sigorta ödemeyecek, cepten alacaksınız...

Benim gözlük almam lazım...

10. you max

you max Active Member

Güzel bir gün olsun küflüm! :)

Ela'cım teşekkür ederim canım :gül:
    Fatma...olur böyle şeyler bak bende sana geçmiş olsun demeyi unutmuşum.Kafam bir ton geçmişler olsun canım dikkat et kendine :gül:

Her yer birbirinde işler beni bekler...Evde erkek olması ve hasta olması ne zormuş yahu...resmen iki çocuğum var :p ;) :D

11. fatma20

fatma20 New Member

iyi öğleler küflüm
    hiç iyi demedin berner ben her yıl gözlük değiştiriyordum of ya hemen memur olmazsam bayağı pahalıya patlyacak bana

12. bermer

bermer Well-Known Member

:D Ah o erkeklerin hasta olması ahtapot olsan yetişemezsin... Sırayla;

- Uyuyacağım ben ses yapma... Çocuklar da yapmasın..

K: sıcak bir şey istiyor canım...
    B: Çorba ? çay? süt? kahve? yemek? ıhlamur? Tarçın? Nar çayı?
    K: yook başka ne var?
    B: Elinin körü var, ısıtıp getireyim... :D

- Terledim, üstümü değiştir..
    - Üşüdüm, ört beni
    - Su istedim duymadın
    - Hiç benle ilgilenmiyorsun, hastalandık eline kaldık.
    - Kumanda nerede?
    - Çocukları al üstümden, tarhana yapsana, cacık olsa da yesek, elma kes bana,
    - Çok öksürdüm ben gece sen fosur fosur uyudun... bla bla bla... :D :D :D

Bizim evden hasta erkek sesleri böyle çıkar... :D

You max, sizin evden sesler nasıl geliyor bakiim?!!! ;)

13. SblMrt

SblMrt Well-Known Member

Devam eden tedaviler ile ilgili bir bilgin var mı bermer?Mesela benim oğlanın diş teli tedavisi devam ediyor Çapa'da.Malzemeleri ben karşıladım,tedaviyi devlet karşılıyor.Bundan sonrası nasıl olacak bak merak ettim şimdi.....

14. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi günler küflüm

bende diş yaptıracağım duydum bu haberi ve randevu aldım hemen
    erkekler hasta olmasın bermerim :)

15. alkane

alkane Well-Known Member

Selam ahali:)
    Bende dahil tüm hastalara geçmiş olsun:) Çok soğuk çokkkkk donuyoruz ya:/ Sabah bi dr'a gidelim dedik,canımız çıktı.Normalde git gel en fazla 20 dk. sürecek yolu biz 1.5 saate anca gidip geldik.:eek:ff:Şaka değil gerçek söylüyorum.Kara girsen batıyosun yürünmüyor, düzleşen yerden yürüyeyim desen bildiğin buz pateni olmuş, kaç kere düşme tehlikesi atlattık. Belediyenin yolları tuzlaması gereken ama yapmayan tüm çalışanlarına ve geçmişlerine selamlarımı ve öpücüklerimi ilettim:dil::dil:

Bermer senin dediğini bugün öğrendim bende kuzenlerimin ikiside gözlüklü, kendi tabirleriyle çizdircez abla :D diyorlardı. Sabah konuştuk hastanedelermiş.
    Çizdizmişler:D

16. you max

you max Active Member

Ah Bermerim ahh hastalık(grip vs.)kısmında ekleyecek bir sözüm bile yok seninkilere...valla fazlası var eksiği yok :D:D

Bizim evdeki hastalık (ayakla ilgili ya);
    -çocuk daha yanına yaklaşmadan aman uzak tut çocuğu benden üstüme falan atlamasın...(bu arada öyle yaptıkça yanına yaklaşmıyor yavrucak babasının,şimdide pişman)
    -ayağımın altına yastık koy yada yok bu yüksek oldu...
    -hiçbir tepkim olmadığı halde o suratın ne öyle iyiki bir evde/eline kaldım...
    -gelen,giden yoksa devamlı bir uyku modunda...yoksa bile ağrısı var çünkü uyumak için sessizlik istiyor...
    Uzun lafın kısası bir alınganlık ki sorma bermerim...bunlara karşılık benden çıkan sesleri tahmin edersin herhalde :D:D Başa gelen çekiliyor işte allah beterini vermesin ne yapalım :füü:

17. eun sung

eun sung Well-Known Member

bermerim ufaklığa sürekli ilaç vereceksen ebegümeci de karaciğere çok iyi gelir onunda haftada bir yemeği yedirsen iyi olur canım..... Ve insan ne kadar sağlık konusunda bilgili de olsa kendi canına yavrusuna birşey geldimi hiçbirşey bilmiyor dan bile beter oluyor bermerim ama sen güçlü olki meleğimizde güçlü olsun ..... Zaten hık demiş annesinin burnundan düşmüş tıpatıp sana benziyor ..... Çok güzelsiniz ikiniz de .....:Lv:

çok geçmiş olsun hemşerim inşallah bir an önce toparlar.....

Geçmiş zaman nurtanesi ama o zamanlar içinde geçmiş olsun küçük çoçuk emanetse insan daha bir korkuyor.....

sen bir küflü bayanısın canım ve her daim 18.5 yaşındasın unutma .....:Lv:

geçmiş olsun darısı uygulama sınavının başına ......

geçmiş olsun fatma.....

olsun uygun olduğun her anda biz burdayız onu unutma yeter.....:Lv:

tabi canım devlete göre diş ve göz özel isteğe girer kimin görmeye ve diş tedavisi yaptırmaya ihtiyacı varki deyip gereksiz olan muayene hakkını ve masrafları kısmış aferim onlara.....

amanın kanadaya giden izmirliyle bayağı bir haşır neşir olmuşsun diye düşünüyorum arkadaşım..... :füü:

18. curium

curium Primus inter pares

iyi günler küflüm,
    şöyle bir cee diyip iş başına geçcem. hava çok soğuk.

19. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

20. zipper

zipper quae nocent docent

İyi akşamlar Küflüm..Curiuma katılıyorum çok soğuk,dışarıda kalan tüm canlılara Allah yardım etsin..

Bu Sayfayı Paylaş