Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. meleksi

meleksi Well-Known Member

iyi akşamlar..kufluler..:D

2. alkane

alkane Well-Known Member

İyi akşamlar ahali:)

3. Pl1

Pl1 Mary Poppins Site Yetkilisi

kim küflü bizler küflüm falan değiliz asla küflenmeyiz yaşlanmayız :zuhaha::zuhaha:

4. meleksi

meleksi Well-Known Member

haklısın pelem..:D

5. bermer

bermer Well-Known Member

Boğazım gıcıklanıyordu, elmalı ıhlamur yaptım bir demlik, gelin beraber içelim... :)

6. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

iyi geceler

7. bermer

bermer Well-Known Member

Güzel ve sağlık dolu bir gün olsun herkese...​

8. bermer

bermer Well-Known Member

Herkes nerede ?!! :)

Hava akşamın 17.00 gibi karanlık, yağmur yağacak arkası kar derim...

Pişt Küflü güzelleri, Elma dersem çıkın armut dersem saklanın, Elmaaa !!!! :D

9. çitlenbikk

10. alkane

alkane Well-Known Member

Günaydın:) Bermer elmalı ıhlamurdan bir bardak bende alabilirim,ohh miss gibi koktu:)

11. eun sung

eun sung Well-Known Member

merhabalar küflüdaşlarım .....

12. Ejefn

Ejefn <b>Sözlük Kurdu</b>

Günaydınnn :D valla hava cidden akşamüstü gibi :D

Bu aradaaa, Gu Family Book'a devam ediyorum şu aralar, 10 bölüm izlemiştim öncesinde, şimdi 14teyim vuhuuu :D

13. nur tanesi

nur tanesi New Member

Merhaba küflüm diycem, diyemiyorum..
    Pelem biz küflü değiliz dedi.. şimdi ne desem bilemedim.. merhaba canlar diyeyim bende o zaman...

İlk kar yağmaya başladı Tekirdağ'a.. müthiş birde fırtına var.. öyle lapa lapa yağmıyor ama arkasi
    ne olur bilemem... çocuklar sevinçten deliye dönmüştür şimdi okulda..
    Tenefüse dışarı çıkmayın diye uyardım inş. sözumü dinlemişlerdir..
    Biraz kırgın gibiydi sabah oğluşum, öğlen bakıcam bakalım ne durumda..
    Umarım hasta olmaz, bir kişi hastalanınca evde, diğerleride peşinden oluyor...

Zip sesin soluğun kesildi be gülüm.. Dr. gitmeden düzelemeyeceksin gibime geliyor..
    Şifan bol olsun arkadaşım.. özledim seni, bir an önce iyileşte gel..
    bak kafedeki koltuğunda boş, kimseyi oturtmuyorum...orasi sana ait çünkü, başkası oturamaz..

14. bermer

bermer Well-Known Member

Pişşt, kimse oturmak istemez ki Nur tanesi, Zipper'in yerine... :) O kursta sanıyorum ben, yoksa ses verirdi...

Hepimizin koltuğu kendine özel... :D

Dışarıdan bakanlar normal sandalye sanıyor, öyle görünüyor ama kişi oturunca onun formunu alıyor, benimkinde dizi izlenebilir, çekirdek çitletilir, ihtiyacıma göre yana öne uzayabilir, servisi iyi, herkesi görecek kadar ortada özele kaçmak istersen sis perdesi dumanı yapıyor, hem fantastik hem fütüristik... :zuhaha: :zuhaha:

Kar burada da başladı, yarım saat oldu henüz tutacak gibi değil...

Şu öğretmen havayı iyi görünce parka dışarı çıkarıyor çocukları, dün çıkmışlar yine. Büyükte ses gitmiş ve öksürük vardı. Zencefilli limonlu ballı şurup yaptım, verdim olmadı soğan suyunu sıkıp balla karıştıracağım dün okudum iyi gelirmiş, 4 günde iyileşirmiş.. Bakalım...

İnşallah iyi olur oğlun canım, hastalık girdi mi eve çıkmak bilmiyor... Şifalar dilerim..

Arnavcılar, 318'e kadar bölüm gelmiş, hani şu yatak kırılması ve "I love you dammit" sahneleri... :D :D Kaçırmayın!!!

15. çitlenbikk

Ziperim geçmiş olsun senide mi vurdu bu grip,

ben bir haftadır defedemedim başımdan.

16. bukito

bukito Well-Known Member

merhaba küflü,
    bizim buralarda hava fena karardı, hele bulutların hali paranormal film sahnelerine benzedi...e, böyle havalarda ne yapılır, tabii ki kahve+kitap...

17. zipper

zipper quae nocent docent

Ben geldim:) Daha iyiceyim sağolun kızlar,soğan suyu diyorum (PLciğimm:mjk:).Evet ben kurstaydım bugün yeni geldim sayılır,karşılıklı iletişimde,hepimizin bildiği ama uygulamada eksik kaldığı konuları işledik bugün,uygun bi ara yazarım size de .İstanbul'da kar soğuğu var ama karın kendisi gelemedi henüz,sulu sepken tarzda yağıyor,bu gece yağar belki. Küçükken pullu yılbaşı kartpostalları olurdu ona benzettim bu resmi hoşuma gitti,.İyi akşamlar Küflüm şimdiden :)

18. alkane

alkane Well-Known Member

İyi akşamlar:)
    Zipimmmm daha iyice olmana sevindim:mjk: ahhh o kartpostallardan ne biriktirirdim küçükken..

19. nur tanesi

nur tanesi New Member

İyi akşamlar,
    Bende kartın kapağı açılınca müzik çalan kartpostalları çok severdim....
    Çok hoşuma giderdi o melodiyi dinlemek.. şimdi ise oyuncaklarda çalıyorda zor dayanıyorum sesine..
    Zamanla ne çok değişiyor insan...

20. zipper

zipper quae nocent docent

Bizim zamanımızda (bu cümleyi de kurdum ya :p) sesli oyuncak ve türevleri azdı, o kartpostalları ben de çok severdim .Sonraları
    müzik kutuları , kupalar ve kar küreleri çıkmıştı melodili ,şimdi en ufak şeye müzik koyduklarindan bi cazibesi kalmadı. O vakitler kiymetliydi sanki..Her şey elimizin altında ama eski zamanların mutluluğu ve huzuru eksik..

Bu Sayfayı Paylaş