Kuflu Kafe

'Serbest Kürsü' forumunda ...... tarafından 8 Ağu 2009 tarihinde açılan konu

Konu etiketleri:
  1. bermer

bermer Well-Known Member

İyi Öğlenler Küflü,

Küçüğü ve kendimi dr. çıkardım, malum ilaç kullanıyoruz, artık aksırsa doktordayım... Hafif grip olduk da, kafam göre ilaç veremem, sormam lazım. İyi ki de öyle yapmışım, soğuk algınlığı ilaçları kullanamazmış ters etkileşime girermiş. Evde olan ateş düşürücüden ve öksürük şurubunu kullanmamı istedi. Limonlu ballı zencefilli şurup yapıyorum, verebilir miyim dedim zararı olmaz dedi. Bitkisel reçeteler de tetikleme yapar kafanıza göre kullanmayın dedi.

Ben çıkmazdım da kendim için de, burnum kanadı, ilaçlarımızı aldık.

Hava fena çarpıyor, kar yok ama Trakya ayazı şamarını yapıştıyor yüzünüze, yerlerde sular donmuş durumda...

Zipper, dün kar resminin altına peçkanın resmini yapıştıracaktım, şunun yanında olup kestanenin tadına varacaktık diye, üşendim... Sen benden çok yaşa, resmini koymuşsun.. :D :D Annemde var, gitmek lazımda artık o sıcağı sevmediği dönemde... Bu kadar yakacak olsam her yeri açar :D

2. çitlenbikk

çitlenbikk Well-Known Member

selam millet,
    kar ara ara yağmaya devam ediyor en sevdiğim manzara,

bermerim kuzinede kestane ağzımıza layık olsa da yesek

3. alkane

alkane Well-Known Member

Bermerciğim geçmiş olsun, dikkat edin kendinize:)

4. Özgür

Özgür Administrator Site Yetkilisi

Bermer geçmiş olsun ikinize de

İyi akşamlar kuflu dostları

5. zipper

zipper quae nocent docent

Geçmiş olsun Bermer,forumcak hastayız ne iş anlamadım :D Hepimize bol şifalar olsun efendim

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=f8TZJHuNImc[/ame]

6. nur tanesi

nur tanesi New Member

İyi akşamlar,
    Bermer'in de ifade ettiği gibi çok soğuk resmen dayak yiyor insan..
    Geçmiş olsun Bermer, allah şifalar versin...

Zencefil tùketiyorum bende bol bol, bağışıklık sistemim güçlensin diye..
    Kahvalti tabağıma 1,2 tane para şeklinde kesiyorum.. yumurta veya peynir ile tüketiyorum..
    Tadı ilk zamanlar ağzıma tuhaf gelsede şimdi alıştım hatta severek yiyorum...

Bugün ehliyet sorulari yayınlandı, hesaplamalarıma göre kazanmışım...:cool:
    Vatana millete hayırlı olsun...:füü:
    Bermer, yeni bir kamyon arkası sözü buldum...çok hoşuma gitti...
    Tek rakibim, Türk Hava Yolları...:zuhaha::zuhaha:

7. fatma20

fatma20 New Member

iyi akşamlar canlar
    berner çok geçmiş olsun yalnız dikkatli ol böyle tedavilerde vücut çok hassas olur yeğenimde hala gözetim altında ve ilk zamanlar haftada bir doktoru boylardı virüsler yüzünden

8. meleksi

meleksi Well-Known Member

merhabalar..efenim..kar yağıyor lapa lapa..okullar tatil olmadı ama..:(

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=px3Qwf68bJI[/ame]
    buna çok güldüm..

9. ela86

ela86 Well-Known Member

iyi akşamlar küflüm

buraya kar gelmedi sabah ilk iş camdan baktım ama yok :( bir ara yağar gibi oldu ama yok devamı soğukta yerinde yani

hepimiz hastalanmadan güzel geçsin zaman
    allah dışarıda olanlara yardım etsin

10. çitlenbikk

bermer geçmiş olsun,

nurtanesi tebrikler kolaylıkla direksiyonu da geçersin inşaallah,
    zencefilin toz olanını yemeklere koyuyorum 1 çay kaşığı kadar

11. anonim

anonim E-kitap Müdavim

Iyi aksamlar …
    Eve yeni girebildim … Birileri piisiilerden birini kacirmis daldan dala ucurmus…Sabahtan beri piisii pesinde kosuyorum..Bulamadim ..Yerini degistireni elime bir gecireyim:kzgn: Birsey degil icinde bir grafik program yüklüydü.. Linki de bulamiyorum…Pöff..Simpleged´imi kaybettim ..Hükümsüzdür…

Herkes hasta olmuş burada yav…Topluca gecmis olsun... Kendinize dikkat edin aman diyeyim…
    Neyse iste … Geldim kaciyorum…

12. alkane

alkane Well-Known Member

tatlı düşler...

13. curium

curium Primus inter pares

iyi geceler küflüm,

burası çok soğuk donuyorum. resmen bugün bana göre mühendislik hatası ile balkonda duran kombi (ki ilgilileri zamanında uyardım ama ilgilenmediler) patlamış, tehlikeli bir durum tabiki. su boruları donduğundan kombimi duman almış. neyseki zamanında müdahele ettikde sorun büyümedi. şimdi soğukta kaldık bugün onarımı bitmedi. bakalım fatura bana kaça patlayacak.

14. fatma20

fatma20 New Member

curium geçmiş olsun balkonun çevrili değilmiydi ya nasıl dondu

15. çitlenbikk

çok geçmiş olsun canım,

iyi geceler

16. curium

curium Primus inter pares

balkon açık kapalı değil. ne yazıkki insanlara laf anlatmak çok zor. ne hikmetse bazı insanlar döne döne iş yapmasını çok seviyor. cebinden çıkacak 100-200 tl yi gereksiz görüp riske giriyorlar. sonuç daha büyük maddi kayıplara sebep olunca akılları başına geliyor.

17. fatma20

fatma20 New Member

malesefki insanları değiştiremezsin neyse üzülme bundada bir hikmet vardır belki

18. meleksi

meleksi Well-Known Member

günaydın.:D kafeyi ben açtım..hadi bol bereketler..hayırlı kazançlar..yok öyle bir çayla iki saat oturmak..:D

19. çitlenbikk

günaydın millet

20. çitlenbikk

aza tamah etmek herzaman zarar getirir çoğunlukla da zarar başkalarına olur.curıumcum malesef

interneti yakalayınca kufluye uğradım kızartmaya koyduğum ekmeklerim yandı neyse artık

Bu Sayfayı Paylaş